Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Corona maatregelen in Canada

Algemene informatie

Reisbeperkingen Canada

Ben je volledig gevaccineerd met een door de Canadese regering erkend vaccin en voldoe je aan de overige voorwaarden, dan hoef je bij aankomst niet in quarantaine. Bij check-in van je vlucht dien je een negatieve PCR-test overleggen die maximaal 72 uur oud is. Zorg dat je een uitgeprint vaccinatiebewijs en negatief testresultaat in het Engels kunt laten zien. Bij aankomst in Canada wordt ook een PCR-test afgenomen.  Deze is op kosten van de Canadese regering en de uitslag hiervan dien je af te wachten in het eerste hotel van aankomst.

Kinderen onder de 5 jaar hoeven geen PCR test te doen. Verder moeten alle reizigers hun reisgegevens in de ArriveCAN applicatie ter beschikking stellen. Je kunt een app downloaden voor iOS en Android of je kunt op een speciale website de gegevens invullen.


Veelgestelde vragen

Zijn de grenzen van Canada open?

Canada heeft haar grenzen geopend voor toeristen. Reizen naar Canada zijn mogelijk als u volledig gevaccineerd bent. Ben je volledig gevaccineerd met een door de Canadese regering erkend vaccin en voldoe je aan de overige voorwaarden, dan hoef je bij aankomst niet in quarantaine. Bij check-in van je vlucht dien je een negatieve PCR-test overleggen die maximaal 72 uur oud is. Zorg dat je een uitgeprint vaccinatiebewijs en negatief testresultaat in het Engels kunt laten zien. Kinderen onder de 5 jaar hoeven geen PCR test te doen.

Bij aankomst in Canada wordt er wederom een PCR-test afgenomen, deze is gratis. Bij reizigers die een herstelbewijs bij zich hebben dat is afgegeven door een Europese lidstaat hoeft geen test te worden afgenomen. Deze moet minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen oud zijn.

Welk code reisadvies krijgt Canada?

Canada krijgt vanaf 20 januari 2022 van de Nederlandse overheid de kleurcode oranje. Reizigers uit Nederland worden toegelaten, maar moeten zich aan de in reisregels houden.

Terugkeer naar Nederland
Vanaf 22 december 2021 0.01 uur mogen reizigers uit landen buiten de EU/Schengen alleen naar Nederland reizen als ze een negatieve testuitslag bij zich hebben. Dat geldt ook voor reizigers met een vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Het testbewijs is van een NAAT/PCR-test van maximaal 48 uur oud voor vertrek of een antigeentest van maximaal 24 uur oud voor vertrek.

Vanaf 20 januari moet je verplicht 10 dagen in quarantaine na terugkomst uit Canada. Je kunt je na 5 dagen laten testen en als de test negatief is mag je uit quarantaine. Je moet voor terugkomst online een quarantaine verklaring invullen.

 

Welke maatregelen gelden er in Canada?

 

Social Distancing Afstand 1,5 meter
Mondkapjes volwassenen

Verplicht wanneer je je in openbare ruimtes bevindt. Per provincie kunnen de regels hiervoor anders zijn, dus zorg dat je altijd een mondkapje bij de hand hebt.

Mondkapjes kinderen Niet verplicht tot 2 jaar

PCR test verplicht?  Verplicht vanaf 5 jaar en ouder. Testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur bij check-in van de vlucht. Bij aankomst in Canada wordt nog een PCR-test afgenomen.  Deze is op kosten van de Canadese regering en de uitslag hiervan dien je af te wachten in het eerste hotel van aankomst.
Gezondheidsverklaring

Het RIVM verplicht alle reizigers die per vliegtuig naar een bestemming afreizen binnen 24 uur voor vertrek een gezondheidsverklaring in te vullen. Het formulier is verplicht voor zowel heen- én terugreis en kun je hier downloaden.

Is een negatieve PCR-test vereist om Canada binnen te komen?

Ja, deze is verplicht. Het testresultaat mag niet ouder zijn dan 72 uur bij check-in van de vlucht.

Canada heeft geen verplichte quarantaine bij aankomst voor volledig gevaccineerde reizigers, zolang je een negatieve PCR-test kunt laten zien en aan de overige voorwaarden voldoet. 

Bij aankomst in Canada wordt er wederom een PCR-test afgenomen, deze is gratis. Bij reizigers die een herstelbewijs bij zich hebben dat is afgegeven door een Europese lidstaat hoeft geen test te worden afgenomen. Deze moet minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen oud zijn.

Kinderen onder de 5 mogen reizen zonder testen.

  

Reizen na Corona

Uiteraard zetten wij jouw gezondheid en veiligheid voorop wanneer je op reis gaat. Daarom hebben wij met onze lokale partners duidelijke afspraken gemaakt om je te informeren over de regels omtrent Corona in het land waar je reist. Wij blijven tijdens de reis in contact met jou en in geval van wijzigingen van regels of situaties zal er actie worden ondernemen. Zo kun je zorgeloos van jouw reis genieten.

Onze reizen zijn op individuele basis en je reist daarom altijd met je eigen gezelschap, zoveel mogelijk met privé-vervoer.

Wil jij meer informatie of heb je vragen over de reismogelijkheden in Canada? Of wil je weten hoe het zit met de regels ontstaan door Corona? Neem vrijblijvend contact op met één van onze Canada specialisten. Wij helpen je graag verder!

VAKANTIE CANADA

Coronaproof op reis met 333travel

 • Gratis repatriëring bij calamiteiten zoals covid19.
 • Uitsluitend individuele reizen (geen groepsreizen)
 • Ontdek de mooiste verborgen plekjes, geen massa toerisme.
 • Waar mogelijk verblijf in kleinschalige hotels.
 • 100% zorgeloos genieten, alles is tot in de puntjes geregeld
 • Vooraf, tijdens en na uw vakantie persoonlijk contact en 24/7 service.
 • Complete privé rondreizen met eigen huurauto/minibus  met chauffeur/gids. 
Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Janette
Onze experts Janette Expert-Canada
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Canada
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Canada

Populaire reizen naar Canada

Bekijk meer >
Canada Banff National Park
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 17
Highlights West-Canada Fly drive van Calgary naar Vancouver
 • Reis langs de grote parken van West-Canada
 • Scherpe pieken van de Rockies, watervallen en meren
 • Wildlife spotten, waaronder beren en walvissen
Bizons in Yellowstone National Park
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 21
Canadian Rockies en Yellowstone Fly drive Canada en Amerika
 • Banff en Jasper: de Canadian Rocky Mountains
 • Waterton en Glacier National Parks
 • Cowboy sfeer in het Amerikaanse Wilde Westen en Yellowstone
canada-vancouver-island-campbell-river-big-animal-encounters-excursie-orka
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 10
Short Break Vancouver en Vancouver Island Individuele rondreis
 • Gezellig Vancouver en omgeving
 • Ongerepte natuur, beren en walvissen op Vancouver Island
 • Incl. vervoer en centraal gelegen hotels

Meer over ons

333travel
Hoe wij werken

In 6 stappen naar jouw droomreis

Veelgestelde vragen 333travel
Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vraag

reviews 333travel
Reviews

Wat onze reizigers over ons zeggen

  

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding