Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Reisvaccinaties

Voorbereid op reis

Thuisvaccinatie

Voor veel verre bestemmingen heb je een reisvaccinatie nodig. Laat je altijd ruim voor aanvang van je reis adviseren over de benodigde vaccinaties. 

333travel werkt samen met Thuisvaccinatie.nl. Dit is een landelijk werkend vaccinatiecentrum waarbij je thuis gevaccineerd kunt worden. Dus geen wacht- en reistijd meer. Je maakt een afspraak wanneer het jouw uitkomt. Zelfs 's avonds of in het weekend is mogelijk. 

Voor het thuisbezoek brengt Thuisvaccinatie €35 per afspraak/bezoek in rekening ('Arts aan huis kosten') ongeacht het aantal personen tijdens de afspraak. Heb je een afspraak op een van de 18 locaties, dan worden deze kosten niet in rekening gebracht. 

Thuisvaccinatie.nl werkt alleen met BIG-geregistreerde artsen die vakkundig vaccinaties zetten en advies geven. De tarieven liggen op hetzelfde niveau als bij de GGD's of huisartsen. Ook worden de vaccinaties meestal (deels) vergoed door de zorgverzekeraars. Voor meer informatie kun je het vergoedingenoverzicht bekijken.

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding