Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: Gesloten

Visum nodig?

Goed voorbereid op reis

Visum aanvragen

Heb je bij 333travel een reis geboekt dan kan het voorkomen dat een visum voor je reis vereist is. Voor ieder land gelden er andere vereisten. Bekijk hieronder per bestemming welke regels en condities er zijn.  

Visum Amerika

Je hebt voor een reis naar Amerika geen visum nodig  als je korter dan 90 dagen verblijft. Er moet vooraf wel reistoestemming worden aangevraagd via het online ESTA systeem (Electronic System for Travel Authorization). 

De Amerikaanse overheid brengt hiervoor 14 dollar in rekening. Deze kosten dien je per credit card te voldoen tijdens de aanvraag. De aanvraag dient uiterlijk 72 uur voor vertrek te zijn afgerond en geldt ook voor kinderen. In de meeste gevallen zal ESTA onmiddellijk uitsluitsel geven omtrent het visum-vrij kunnen reizen.

Aanvraag visumvrij reizen binnen Amerika
Er zijn verschillende manieren om visumvrij reizen naar Amerika aan te vragen:

  • Via een speciale website van de Amerikaanse overheid. Op de website is enkel betaling met een creditcard mogelijk. 
  • Je kunt jouw visum ook (tegen betaling)  aanvragen bij onze partner Visum4all. Hier kun je met creditcard en iDEAL betalen. 
Visum Canada

Voor reizen naar Canada is een geldig Nederlands/Belgisch paspoort vereist.  Je hebt voor je reis door Canada geen visum nodig wanneer je korter dan 6 maanden verblijft. Je paspoort dient tijdens het gehele verblijf in Canada nog geldig te zijn. Het paspoort mag dus niet tijdens de reis verlopen. Kinderen en babies hebben ook een eigen reisdocument nodig om naar het buitenland te reizen.

Houders van een Nederlands of Belgisch paspoort moeten wel vooraf reistoestemming aanvragen via het online ETA systeem (Electronic Travel Authorization). Dit geldt ook wanneer je via Canada doorreist naar een andere bestemming. 

De Canadese overheid brengt CAD 7 per persoon (ca. € 5) in rekening voor de aanvraag. Deze kosten dien je per creditcard te voldoen tijdens de aanvraag. De aanvraag dient uiterlijk 72 uur voor vertrek te zijn afgerond en geldt ook voor kinderen. In de meeste gevallen zal het ETA systeem onmiddellijk uitsluitsel geven omtrent het visumvrij kunnen reizen.

Aanvraag visumvrij reizen binnen Canada
Er zijn verschillende manieren om visumvrij reizen naar Canada aan te vragen:

  • Via een speciale website van de Canadese overheid. Op de website is enkel betaling met een creditcard mogelijk. Heb je hulp nodig bij het invullen van het ETA, kijk dan hier
  • Je kunt het ETA ook aanvragen bij onze partner Visum4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten. Je kunt dan met creditcard of iDEAL betalen. 
Visum Cambodja

Om een visum voor Cambodja aan te kunnen vragen, heb je een geldig Nederlands of Belgisch paspoort nodig dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig is.

Hoe vraag je een visum aan voor Cambodja?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum voor Cambodja aan te vragen:

  • Het visum kun je kopen in Bangkok, bij de grensovergangen met Thailand en op de vliegvelden van Phnom Penh en Siem Reap. Om een visum aan te vragen dien je het volgende mee te nemen: 2 pasfoto’s en een geldig paspoort . Een toeristenvisum is 30 dagen geldig en bedraagt USD 30.* 
  • Het visum kun je ook snel en veilig van tevoren regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaal je extra handlingkosten.

* Indien je langer dan 30 dagen in Cambodja wenst te verblijven, dan dien je het visum vooraf te regelen.

Visum China

Voor China is een visum verplicht. Een visum met een geldigheidsduur van 3 maanden kost ca. €127 exclusief visum support kosten.

Voor Hong Kong heb je geen visum nodig. Indien je van China naar Hong Kong gaat en terug naar China heb je een multiple entry visum voor China nodig (ongeveer € 127,-) . 

Voor Macau geldt hetzelfde als Hong Kong. Je hebt dan geen visum nodig. Macau is net als Hong Kong een Speciaal Bestuurlijke Regio van China.

Eenvoudig je visum aanvragen via Visa4all

Een toeristenvisum kun je snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.

Visum Dubai

Je hoeft voor de Verenigde Arabische Emiraten geen visum vooraf te regelen. Houders van een Nederlands paspoort kunnen bij aankomst een zogenaamd visa-on-arrival (VOA) krijgen. Je paspoort dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn bij aankomst. 

Het VOA is geldig voor een periode van maximaal 30 dagen en wordt gratis verstrekt. Het kan eenmalig verlengd worden met nogmaals 30 dagen.

Wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit hebt dan kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dien je zelf te checken bij het betreffende consulaat.

Visum India

Voor India is een een visum nodig. 

Hoe kun je een visum voor India aanvragen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum voor India aan te vragen:

  • Via een speciale website van de overheid van India. Het visum kun je aanvragen vanaf 60 dagen en tot ten minste 4 dagen voor vertrek. De kosten bedragen $ 40,00 per persoon en deze kosten kun je voldoen per creditcard. Het visum is maximaal 1 jaar geldig vanaf de datum van aankomst in India. 
  • Het visum kun je ook snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.
Visum Indonesië

Ben je in het bezit van een Nederlands paspoort? Dan kun je bij aankomst in Indonesië een gratis visum halen, wanneer je maximaal 30 dagen verblijft. Dit geldt ook voor aankomst via de havens op Bintan en Batam. De paspoorthouders dienen ervoor zorg te dragen dat zijn Nederlands/Belgisch paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst in Indonesië.

Voor een verblijf langer dan 30 dagen zal een visum aangevraagd moeten worden. Het visum kun je snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaal je extra handlingkosten. Zie www.visa4all.nl of bel 085-4017661.

Bezoekadres
Siriusdreef 17
2132WT Hoofddorp

Wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit moet je zelf checken met het betreffende consulaat.

Visum Kenia

Voor Kenia heb je een visum nodig die je vooraf geregeld moet hebben. 

Hoe kun je een visum voor Kenia aanvragen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum voor Kenia aan te vragen:

  • Je kunt een toeristisch e-visum aanvragen via de officiële website van de Keniaanse overheid. Deze website is Engelstalig. Je moet een login aanmaken en de procedure nauwgezet volgen. De kosten bedragen USD 51 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen) en moeten bij de aanvraag per creditcard voldaan worden. De aanvraag duurt circa 5 werkdagen. Kinderen tot en met 16 jaar hoeven geen visum aan te vragen.
  • Je kunt ook een visum regelen via het consulaat. Dit visum kun je snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.
Visum Malediven

Op het vliegveld van Malé krijg je een gratis visum dat 30 dagen geldig is. Indien je niet de Nederlandse nationaliteit bezit dan kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Visum Myanmar

Voor Myanmar heb je een geldig paspoort nodig dat na vertrek uit Myanmar nog minimaal zes maanden geldig is. Tevens heb je een visum nodig. Na uitgifte van het visum dien je het visum binnen 90 dagen te gebruiken. Je mag dan maximaal 28 dagen in Myanmar verblijven en is niet verlengbaar. Verder dient er in het paspoort minimaal 1 lege pagina beschikbaar te zijn voor het visum.

E-visum

Vlieg je naar Yangon of Mandalay? Dan is het mogelijk om zelf een E-visum aan te vragen via een online aanvraagsysteem. De aanvraag van een visum kan plaatsvinden via eVISA.

De Birmese overheid brengt hiervoor USD 50 p.p. in rekening. Deze kosten dien je per creditcard (Mastercard, Visa) te voldoen tijdens de aanvraag.

Zorg ervoor dat je de aanvraag op tijd indient. Het e-visum is tot slechts 90 dagen na goedkeuring geldig. Vraag het dus binnen 90 dagen voor vertrek pas aan. Zorg er voor dat je uiterlijk 10 dagen voor vertrek alles afgerond hebt. Ook voor kinderen dien je een e-visum aan te vragen. De verwerkingsperiode zal ca. 5 werkdagen in beslag nemen waarna je via email bericht ontvangt wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd.

Visa4All

Je kunt het visum ook snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaal je extra handlingkosten.

bt, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Dit dien je zelf te checken met het betreffende consulaat.

Visum Nepal

Om een visum voor Nepal aan te kunnen vragen, heb je een geldig Nederlands of Belgisch paspoort nodig dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig is. Een visum voor 15 dagen kost € 35,00.

Hoe vraag je een visum aan voor Nepal?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum voor Myanmar aan te vragen:

  • Bij het Nepalese consulaat in Amsterdam (contant betalen).
  • Het visum kun je snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaal je extra handlingkosten.
Visum Sri Lanka

Om een visum voor Sri Lanka aan te kunnen vragen heb je een geldig Nederlands of Belgisch paspoort nodig dat na aankomst in Sri Lanka nog minstens 6 maanden geldig is. 

Hoe vraag je een visum aan voor Sri Lanka?
Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum voor Sri Lanka aan te vragen:

  • Via de speciale website van de overheid van Sri Lanka kun je zelf een e-visum aanvragen. Het tarief voor een toeristenvisum (30 dagen, double entry) is momenteel t/m januari 2020 gratis. (single entry). Op een aanvraag voor een visum via de ETA website ontvang je binnen twee dagen antwoord.
  • Het visum kun je ook snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4All. In dit geval betaal je extra handlingkosten.
Visum Tanzania / Zanzibar

Om een visum voor Tanzania aan te vragen heb je een geldig Nederlands of Belgisch paspoort nodig dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig is.

Hoe kun je een visum voor Tanzania/Zanzibar aanvragen?
Je hebt verschillende mogelijkheden om een visum voor Tanzania/Zanzibar aan te vragen: 

E-visum Tanzania

Je kunt een toeristisch e-visum aanvragen via de officiële website https://eservices.immigration.go.tz/visa/ . Deze website is Engelstalig en je moet de procedure nauwgezet volgen. Het gaat om een Ordinary (Single Entry) Visa en ze vragen in ieder geval om een online kopie van het paspoort en het liefst een online kopie van het retourticket, alhoewel dit niet verplicht is. De kosten bedragen USD 50 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen) en moeten bij de aanvraag per creditcard voldaan worden. Let op: het duurt circa 2-3 weken voordat het e-visum is goedgekeurd. Vanaf uitgifte moet je binnen 3 maanden gebruik maken van het visum, dus je kunt het visum niet te vroeg aanvragen. En ook niet te laat, vanwege de aanvraagtijd.

Er zijn slechts 5 luchthavens/grensovergangen die het e-visum accepteren:

  • Julius Nyerere International Airport (DAR)
  • Kilimanjaro International Airport (JRO)
  • Abeid Amani Karume International Airport (ZNZ)
  • Namanga (landsgrens tussen Arusha & Nairobi)
  • Tunduma (landsgrens tussen Tanzania & Zambia)

Bij de landsgrens tussen de Masai Mara en de Serengeti wordt aangeraden om een visum bij aankomst in Tanzania te regelen.

Visum bij aankomst in Tanzania

Je kunt bij aankomst op de luchthaven van Tanzania een visum kopen bij de visumbalie. Hier heb je de volgende informatie voor nodig:

  • je paspoort met minimaal 2 naastgelegen lege bladzijdes
  • een ingevuld visumformulier (deze krijg je bij je reisbescheiden)
  • een ingevuld douaneformulier (deze krijg je in het vliegtuig)
  • USD 50 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen).

Dit moet je contant betalen op de luchthaven van Arusha en Dar Es Salaam en per credit card op de luchthaven van Zanzibar. Let op dat de USD biljetten niet ouder mogen zijn dan uit 2006, anders worden ze niet geaccepteerd. 

In het laagseizoen is dit een prima manier om je visum aan te schaffen. In het hoogseizoen kunnen de rijen bij de visumbalie echter erg lang zijn, waardoor je na je vlucht nog minimaal een uur in de rij moet staan als je pech hebt. Inclusief de wachttijd voor het visum ben je zo anderhalf uur bezig, en dan moet je nog door de douane heen. Reis je in het hoogseizoen, dan kun je je visum beter vooraf al in Nederland regelen.

Visum in Nederland aanvragen

Je kunt ook een visum regelen via de ambassade in Nederland of België. Hier heb je het volgende voor nodig: 

  • Paspoort met minimaal 2 naastgelegen lege bladzijdes
  • 2 pasfoto’s
  • een ingevuld visumformulier
  • een boekingsbevestiging
  • een retour vliegticket. 

Je kunt dit visum eenvoudig en snel regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.

Visum Thailand

Je hebt voor Thailand enkel een visum nodig indien je langer dan 30 dagen in Thailand wenst te verblijven.

Om een visum voor Thailand aan te vragen heb je een geldig Nederlands/Belgisch paspoort nodig dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig is.

Hoe kun je een visum voor Thailand aanvragen?

  • Het toeristenvisum kun je snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.
Visum Vietnam

Voor Vietnam is een visum verplicht en dien je in het bezit te zijn van een geldig Nederlands/Belgisch paspoort, dat na thuiskomst nog minimaal zes maanden geldig is. 

Visum bij aankomst Luchthaven (upon arrival)

  • Vlieg je op Hanoi, Ho Chi Minh Stad of Danang, heb je een Nederlands of Belgisch paspoort en blijf je maximaal 30 dagen in Vietnam?

Dan kunnen wij voor jou een officiële goedkeuringsbrief regelen zodat je een visum bij aankomst in Vietnam kunt kopen. Bij jouw boeking kun je deze service van 333travel bijboeken voor het bedrag van € 14,- p.p. Ter plaatse betaal je voor het visum dan nog USD 25 per persoon (wijzigingen voorbehouden). Ook heb je 2 recente pasfoto's nodig. 

Visum in Nederland aanvragen

  • Heb je een Nederlands paspoort, hoef je slechts 1 keer Vietnam binnen te komen (single entry) en blijf je maximaal 30 dagen in Vietnam?

Dan kom je in aanmerking voor het e-visum. Deze kun je zelf aanvragen via dit online aanvraagformulier. Je hebt hiervoor een goede pasfoto en digitale scan van jouw paspoort nodig. Met een credit card kun je de kosten van USD 25 per persoon voor het visum voldoen. Je krijgt vervolgens een persoonlijke bevestigingscode waarmee je zelf de aanvraag in de gaten kunt houden. Dit duurt minimaal 3 werkdagen, maar kan soms langer duren bij grote drukte of als er lokale feestdagen zijn. Zodra je aanvraag bevestigd is print je het elektronisch visum uit en houdt u deze bij je paspoort. 

Let op: het e-visum is geldig voor alle belangrijke luchthavens en grensovergangen van Vietnam, behalve de grensovergang Vinh Xuong via de Mekong Rivier naar Cambodja. Je mag via deze grensovergang niet in- of uitreizen met het e-visum.

Eenvoudig je visum aanvragen via Visa4all

Het toeristenvisum kun je ook snel en veilig regelen via onze professionele partner Visa4all. In dit geval betaal je extra handlingkosten.


Samenwerking met VISA4ALL

333travel werkt voor het aanvragen van een visum samen met de betrouwbare partner VISA4ALL. Zij zijn een zeer professionele en deskundige partner in het verzorgen van visa en nemen graag de gehele visumaanvraag uit handen. 

Een visumaanvraag wordt altijd door een visa expert nagekeken op volledigheid om weigering en vertraging van jouw visumaanvraag te voorkomen. Bij VISA4ALL kun je ook persoonlijk langs gaan om je paspoort af te leveren (indien nodig), maar aangetekend opsturen is het meest efficient en ook de meest gekozen manier door onze reizigers. Voor meerdere landen geldt dat een visum ook digitaal aangevraagd kan worden. Deze informatie staat per land gespecificeerd. 

Visum aanvragen

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Anne 333travel
Onze experts Anne Expert-Indonesië
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Canada
felicia-333travel
Onze experts Felicia Expert-Canada
Andy 333travel
Onze experts Andy Expert-Vietnam
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Japan
Laura 333travel
Onze experts Laura Expert-Kenia
Edward 333travel
Onze experts Edward Expert-China
Anita 333travel
Onze experts Anita Expert-Canada
Marieke
Onze experts Marieke Expert-Dubai / Emiraten
Hendrik 333travel
Onze experts Hendrik Expert-Canada
Arnold
Onze experts Arnold Expert-India
Stefan
Onze experts Stefan Expert-China
Catharina 333travel
Onze experts Catharina Expert-Indonesië

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding