Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Duurzaam reizen

Ontdek de wereld op een duurzame manier

333travel  is zich bewust van de impact die reizen met zich mee kan brengen. Daarom streven we naar een maximale reisbeleving met een zo minimaal mogelijke impact op natuur, cultuur en milieu.

We vinden het belangrijk om onze reizigers een échte, authentieke ervaring te geven, en tegelijkertijd de mensen, (wilde) dieren en de natuur van elke bestemming te beschermen. Hiermee hopen we niet alleen onze klanten een onvergetelijke reiservaring te bieden, maar ook een positief verschil te maken voor de landen die we bezoeken. De focus op mens, plaats en planeet helpt ons een zo verantwoord en milieubewust mogelijke reisorganisatie te zijn.

“Door te reizen willen we de wereld verbeteren voor de plaatsen die we bezoeken, de mensen wie we ontmoeten en de planeet die we verkennen.”

People
  • People

Mensen zijn het middelpunt van ons bedrijf. Van onze klanten en onze werknemers tot de mensen die we ontmoeten. Bij 333travel willen we lokale inwoners zoveel mogelijk betrekken bij toerisme. Door samen te werken met lokale bedrijven die gerund worden door lokale mensen, zorgen we ervoor dat de economische voordelen binnen de lokale gemeenschappen blijven. 

Natuurbehoud
  • Places

We richten ons op het beschermen en behouden van de plaatsen die we ontdekken tijdens onze reizen. Daarbij leggen we de nadruk op natuurbehoud en -regeneratie, inclusief dierenwelzijn en afvalvermindering. Door ons hierop te focussen willen we bijdragen aan het behoud van de prachtige plekken die we bezoeken, zodat ook toekomstige generaties hiervan kunnen genieten.

CO2 compensatie
  • Planet

Als reisorganisatie hebben we een grote verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te verminderen en de negatieve impact van toerisme op het milieu te minimaliseren. Hiervoor nemen we verschillende maatregelen en compenseren we de uitstoot van onze reizen. Daarnaast moedigen we onze reizigers aan om milieubewust te zijn tijdens het reizen en eco-vriendelijke keuzes te maken.

Justdiggit

Compenseren met Justdiggit

Hoe je ook reist, of het nu per vliegtuig, auto, trein of schip is, er komt altijd een bepaalde hoeveelheid CO2-uitstoot bij kijken. Bij 333travel streven we ernaar om deze ecologische impact zo klein mogelijk te houden. Door ons hierop te focussen willen we bijdragen aan het behoud van de prachtige plekken die we bezoeken, zodat ook onze toekomstige generaties hiervan kunnen genieten. CO2-compensatie kan zeker helpen tegen global warming, maar er is een effectievere manier: grootschalige vergroening! Daarom werken wij samen met Justdiggit. Voor iedere reis die bij ons wordt geboekt doneert 333travel € 5 p.p. aan Justdiggit en andere duurzaamheidsprojecten.   

MEER OVER JUSTDIGGIT

Duurzaam op reis met 333travel

Dierenwelzijn bij 333travel
Dierenwelzijn

Alles wat je moet weten over diervriendelijk reizen

justdiggit
CO2 compenseren

Meer over onze CO2-compensatie in de vergroeningsprojecten van Justdiggit

Plasticvrij reizen
Plasticvrij reizen

Help mee om plasticvervuiling op onze bestemmingen tegen te gaan

Travelife Partner

In september 2023 hebben wij het Travelife Partner certificaat behaald. Hier zijn wij ontzettend trots op! Het Travelife Partner certificaat is een erkenning van onze toewijding aan duurzaamheid op het gebied van welzijn van mens, dier en milieu. 333travel voldoet dan ook aan meer dan 100 criteria op het gebied van duurzaamheidsmanagement, kantooractiviteiten, en het werken met leveranciers en klanten. Natuurlijk stopt duurzaamheid hier niet voor ons. Wij zullen ons blijven inzetten om steeds meer te vergroenen! Bekijk meer informatie over Travelife.

Travelife Partner

ANVR Better holidays

333travel is aangesloten bij de ANVR en hanteert de uitgangspunten, gedragsregels en besluiten voor duurzaam toerisme zoals binnen deze organisatie zijn afgesproken.  Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen nu voor jou bijzonder is, maar straks ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Verantwoorde excursies
We vinden het belangrijk dat er tijdens onze excursies geen schade wordt aangericht aan dieren, de natuur of aan mensen. Daarom volgen wij de richtlijnen zoals opgesteld in onze duurzame reisbelofte  zodat wij de meest verantwoorde keuze aan jou kunnen aanbieden.

Bestrijd kindermisbruik, ook in het buitenland!

Wij steunen actief de ANVR en Defence for Children – ECPAT in de bestrijding van kinderuitbuiting in vakantielanden. Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van kindermisbruik te melden op www.dontlookaway.nl, ook als dit begaan is in het buitenland! Meer informatie over het bestrijden van kindermisbruik is bij de reisleiding beschikbaar.

Blogs over duurzaam reizen

Plasticvrij reizen tips

Plasticvrij op reis

Gepubliceerd: 10/10/2023
Reizen is heerlijk, maar het kan ook een impact hebben...
Lees meer
Tips duurzaam reizen

Tips om duurzaam te reizen

Gepubliceerd: 14/06/2023
Reizen is een fantastische manier om de wereld te ontdekken,...
Lees meer

Veelgestelde vragen over duurzaam reizen

Hoe kun je duurzaam reizen?

Als reiziger kun jij zelf ook stappen ondernemen om je ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen en duurzamer te reizen. Voorbeelden zijn:

  • Compenseer je CO2-uitstoot
  • Kies zoveel mogelijk voor directe vluchten
  • Overnacht in een Ecolodge of in een homestay
  • Reis zoveel mogelijk plasticvrij
  • Wees zuinig met energie en water
  • Eet en koop lokaal
  • Voorkom dierenleed

Lees meer op ons blog met tips om duurzaam te reizen

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding