Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

10x de mooiste combinatiereizen

Gepubliceerd: 22/03/2023

Kun je niet kiezen? Combineer meerdere bestemmingen

Heb jij ook een bucketlist met ‘verre bestemmingen’ waar voorlopig nog geen einde aan komt? Kun je moeilijk kiezen, want je wilt natuur en cultuur, maar ook strand? Of wil je tijdens je vakantie niks missen en pak je het liefst van alles een beetje mee?

Wat dacht je van een combinatiereis! Wij hebben de mooiste combinatiereizen voor je op een rijtje gezet.

Amerika en Hawaii

Ontdek tijdens je roadtrip de highlights van het Westen van Amerika. Bezoek plaatsen zoals: Los Angeles, Malibu, San Francisco, Las Vegas en Palm Springs. En de mooiste nationale parken: Yosemite, Bryce National Park en natuurlijk de Grand Canyon. De enorme afwisseling qua steden en natuur zullen deze road trip tot een onvergetelijke ervaring maken.

Sluit vervolgens je vakantie af op Hawaii, voor een paar heerlijke dagen op het strand van Waikiki Beach. De mooie en ruige vulkanische natuur, de uitgestrekte tropische stranden en Polynesische sferen maken een bezoek aan Hawaii tot een onvergetelijke belevenis.

Bekijk de rondreis ‘Highlights of the Wild West & Hawaii’

amerika-horseshoe-bend-grand-canyon-amerika  amerika-hawaii-strand-ondergaande-zon

Tanzania en Zanzibar

Bezoek de twee indrukwekkendste parken van Tanzania: de spectaculaire Ngorongoro krater en de Serengeti. De bodem van de krater is een echt natuurwonder, waar je je in een totaal andere wereld bevindt. Er leeft enorm veel wild zoals: leeuwen, olifanten, nijlpaarden en luipaarden. De Serengeti is de bekendste en beste plek van Tanzania om de Big Five te spotten. Op de oneindige savannes leeft een enorm grote populatie aan wild. Hier vindt ook jaarlijks de grote trek plaats. Een enorm natuurspektakel van voornamelijk zebra’s en wildebeesten.

En waar kun je na je safari-avontuur het best relaxen? Op het bounty-eiland Zanzibar natuurlijk. Je vindt hier hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Hier kun je lekker op je strandbedje nagenieten van al je indrukken op de savannes.

Bekijk de rondreis ‘Ultiem Safari & Strand Tanzania Deluxe’

Tanzania-Ngorongoro-Conservation-Area-Ngorongoro-krater-leeuwen  Zanzibar-kinderen-wandelen-over-wit-strand

Bali en Japan

Bijzondere combinatie, bijzonder leuk! Geniet op Bali van de natuur op het platteland, een massage en een bezoek aan een lokale markt. Bezoek het enige Nationale Park van Bali: Bali Barat National Park en aanschouw de Bunut Bolong, de heilige banyan boom waar een weg doorheen loopt. Maak een hike door het tropische regenwoud met een gids en spot apen, herten en adelaars. Snorkelen of duiken? Dat kan bij Menjangan Island. Je vindt hier een ongelooflijke variëteit aan koraal en tropische vissoorten, kristalhelder diepblauw water.

In Tokyo zul je merken dat niets te gek is en dat deze stad dag en nacht bruist. Modern en tradiotioneel gaan hier goed samen. Vergaap je in Akahibara aan de nieuwste gadgets, anime en manga-zaken. Je kunt er zelfs op straat karten in een Mario-kart. Voor een bruisend nachtleven en kunst moet je in hip Roppingi zijn. Ook in Shinjuku is de keuze aan restaurants, cafés, gokhallen en karaokebars enorm. Wat je ook niet mag missen is een Sumotraining of -wedstrijd. En ben je even klaar met de hectiek van de stad… Bezoek dan het uitgestrekte Ueno Park.

Tokyo vanaf grote hoogte bewonderen kan vanuit de Tokyo Tower en de Skytree Tower. Of… ga net voor zonsondergang naar de 45e verdieping van het Metropolitan Government Building. Helemaal gratis én met een fantastisch uitzicht over Tokyo by night.

Bekijk de rondreis ‘Bali, eiland van de goden en Japan’

Indonesie-Bali-Tabanan-koeien-in-rijstvelden     japan-tokyo- skyline-en-mount-fuji

Sri Lanka en de Malediven

Twee exotische eilanden die jou een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Sri Lanka is een tropisch eiland midden in de Indische Oceaan omzoomd door gouden stranden met palmen en een stralend blauwe oceaan. Het eiland heeft een prachtig binnenland, waar indrukwekkende hoge bergen, snelstromende riviertjes, watervallen en diepe dalen elkaar afwisselen.

Bezoek de oude boeddhistische koningsstad Anuradhapura, de indrukwekkende grottentempels van Dambulla en maak een safari door Minneriya National Park, op zoek naar wilde olifanten.

Maak in Kandy kennis met de magische vuurdansers, bezoek de theeplantages in Nuwara Eliya en reis naar het Zuiden via een schitterende treinreis.

Op de Malediven kun je nog een paar dagen genieten van de kristalheldere turquoise zee, hagelwitte stranden, palmbomen en een adembenemende onderwaterwereld.

Bekijk de rondreis ‘Sri Lanka Highlights en Malediven’

 sri-lanka-ella-kandy-trein    malediven-vissen-panorama-snorkelen-duiken

Kenia en Tanzania

Houd je van safari’s dan is een combinatiereis naar Kenia en Tanzania het overwegen waard.

In Kenia kun je Lake Nakuru National Park bezoeken met enorm veel vogelsoorten, maar ook neushoorns en luipaarden. En in de indrukwekkende Masai Mara spot je heel veel prooi- en roofdieren, waaronder de Big Five. Het Amboseli National Park is bekend om de plaatjes van kuddes olifanten met de Kilimanjaro op de achtergrond.

De Serengeti, in Tanzania, is ook een waar safariparadijs. Het enorme park biedt een wisselend landschap en naar gelang de tijd van het jaar, ook een heel wisselend dierenrijk.

De Ngorongoro-krater biedt ook een enorm aanbod aan wild, maar in een wel heel bijzondere omgeving, namelijk op de bodem van een ingestorte vulkaankegel. En in het Tarangire National Park, zie je ineens baobab bomen en enorme kuddes olifanten en leeuwen.

Maak deze onvergetelijke safari rondreis mét gegarandeerd ontelbaar veel foto’s.

Bekijk de rondreis ‘Wildlife Experience Kenia & Tanzania’

Kenia-Samburu-Game-Reserve-Buffel     Tanzania-Serengeti-National-Park-vlakte-met-acaciabomen

Namibië en Zuid-Afrika

Ontdek eerst alle hoogtepunten van Namibië: de olifanten in de woestijn van Damaraland, dolfijnen in Swakopmund, het dierenrijk van Etosha. Maar ook de rode zanduinen van Sossusvlei, Fish River Canyon en de extreme schoonheid van de Kalahari woestijn. Je zult versteld staan hoe verrassend mooi Namibië is.

Het tweede deel van je reis breng je een bezoek aan de bekendste stad van Zuid-Afrika: Kaapstad.
Ga met mooi weer met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg en geniet van het uitzicht. Wil je naar Kaap de Goede Hoop en de pinguïns bij Simon’s Town zien? Of een bezoek brengen aan Robben Island? Trek daar dan een dag voor uit.

Maar ook in de stad kun je je prima vermaken. Er is zoveel te zien, te doen… en te proeven.
Verken de bruisende stalletjes op Green market Square, maak een wandeltocht door een township of een tocht in de voetstappen van Mandela. Bezoek Kirstenbosch en ga in de avond lekker swingen tijdens een jazztour in District Six. De mogelijkheden in Kaapstad zijn eindeloos.

Bekijk de rondreis ‘De Diamanten van Namibië en Zuid-Afrika’

Namibië-Etosha-olifanten-op-de-vlucht    zuid-afrika-boulders-bay-kaapstad- Penguins

Dubai en de Seychellen

Combineer je mondain en Arabisch, met idyllisch, Creoolse sferen, betoverende stranden en eilanden? Dan krijg je een combinatiereis naar: Dubai en de Seychellen!

Start met een stopover in het moderne Dubai, waar de hoeveelheid aan activiteiten gegarandeert zorgen voor non-stop vermaak. Of bezoek één van de vele winkelcentra en souks.

De Seychellen, een eilandenparadijs, is de ideale bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Maak uitstapjes naar de verschillende eilanden met elk haar eigen sfeer, maar altijd met een ongerept groen hart en palmomzoomde witte zandstranden. Ontdek op het hoofdeiland Mahé het ongerepte zuiden. Op palmeneiland Praslin de betoverend mooie Vallée de Mai. En lieflijk La Digue is vooral bekend vanwege de iconische stranden met spectaculaire granieten rotsformaties. Fantastisch toch?

Bekijk de rondreis ‘Spectaculair Dubai en de Seychellen’

Dubai-Emiraten-marina-at-night      Seychellen-Praslin-Vallee-de-Mai-wandelpad-tussen-de-palmen

Oman, Abu Dhabi en Dubai

Wil jij in een korte tijd zo veel mogelijk zien en doen? Hou je van cultuur, natuur en eens-iets-anders? Wat dacht je van een Midden-Oosten experience? Hierbij combineer je traditioneel Oman en de populaire Emiraten Abu Dhabi & Dubai.

Ontdek in Oman de sfeervolle hoofdstad Muscat en slaap een nachtje onder een flonkerende sterrenhemel in de Wahiba Sands woestijn. Bezoek Wadi Bani Khalid en de knusse havenplaats Sur. Je zult je onderweg vergapen aan het ruige, maar zeer afwisselende landschap vol scherpe rotsen, schilderachtige baaitjes en de eindeloze woestijn.

In Abu Dhabi zal de imposante skyline beslist indruk op je maken. Met een mix van moderne en traditionele architectuur en door de ligging aan de Perzische Golf kun je het verkennen van de stad combineren met heerlijk luieren aan het strand.

In Dubai, de stad van uitersten, met op de ene hoek van de straat een traditionele souk en verderop het hoogste gebouw ter wereld, zul je je nooit vervelen. Niks is hier te gek. Geniet vooral ook van het sfeervolle Arabisch/Aziatische straatbeeld met traditionele markten en lokale restaurants in de wijken Bur Dubai en Deira.

Bekijk de rondreis ‘Oman, Abu Dhabi & Dubai’

Oman-Wadi-Bani-Khalid-smaragdgroen-water-oase-in-de-woestijn     Emiraten-Abu-Dhabi-Desert-Adventures-Grand-Mosque

Vietnam, Laos en Cambodja

Wat dacht je van een combinatiereis door de buurlanden Vietnam, Laos en Cambodja? Tezamen ook wel Indochina genoemd. Ondanks dat ze een gezamenlijke historie hebben en elkaar hebben beïnvloed, zijn het zeer verschillende landen.

Reis in Vietnam van Zuid naar Noord en bezoek Ho Chi Minh Stad, Hoi An, Hue, Hanoi en maak een cruise in Halong Bay. Laos is nog één van de meest authentieke Aziatische bestemmingen. Ga naar het gezellige Luang Prabang en het prachtige karstgebergte vol spelonken en grotten bij Vang Vieng in het binnenland van Laos. Maar bezoek ook de hoofdstad Vientiane, waar de Fransen duidelijk hun sporen hebben achtergelaten. In Cambodja vind je in de hoofdstad Phnom Penh, levendige markten en herinneringen aan het regime van de rode Khmer. Via Siem Reap reis je naar het imposante Angkor tempelcomplex. Met deze combinatiereis ontdek je een mooi stuk Azië voor onvergetelijke herinneringen.

Bekijk de rondreis ‘Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja’

Vietnam-regio-Halong-Bay-Cat-Ba-Island-uitzicht     Cambodja-monnik-kijk-uit-over-landschap-vanaf-tempel

New York en IJsland

Combineer de wereldstad New York met de magische natuur van IJsland en maak een stopover in hip Reykjavik. Ontdek de geisers, lavavelden en vulkanen van IJsland of maak een walviscruise. Vlieg na twee dagen door naar New York met haar vele bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. The 'Big Apple' heeft voor iedereen iets te bieden.

Bezienswaardigheden die je in NY niet mag missen zijn: het Vrijheidsbeeld, Empire State Building en Times Square. Ga ook zeker fietsen door Central Park en je zult haast niet merken dat je midden in het bruisende Manhattan bent. New York staat verder bekend om haar sfeervolle wijken, elk met een eigen karakter. Bezoek Little Italy en China Town. Wandel door de sfeervolle straten van Greenwich en "shop till you drop" in SoHo. Maak een Gospel tour in Harlem en woon een honkbalwedstrijd bij. NY never sleeps, en dat komt goed uit. Want je komt hier tijd te kort.

Bekijk stedentrip ‘New York met stopover IJsland’

Amerika-new-york-uitzicht-op-vrijheidsbeeld-manhattan    IJsland-Fagradalsfjall-vulkaan-zuidwest-ijsland-eruptie

Heb je na het lezen van dit blog ook zin om een combinatiereis te maken? Neem contact op met onze resiexperts of vraag direct een reisvoorstel op maat aan.

Deel dit bericht:

Uitgelicht

Top 10 bestemmingen 2024

Top 10 verre vakantiebestemmingen 2024
Beginnen de vakantiekriebels ook bij jou al te komen? Wij... Lees meer

Een Omani bij het Fort van Nizwa, Oman

10 redenen waarom Oman op jouw bucketlist moet staan
Oman is het authentiekste geheim van Arabië! Eindeloze woestijnen bieden... Lees meer

De kust van Costa Rica van bovenaf gefotografeerd

Costa Rica in 20 foto's
Dat Costa Rica een fotogenieke bestemming is, wist je misschien... Lees meer

Kleurrijke huizen in Bo Kaap in Kaapstad, Zuid-Afrika

Wat te doen in Kaapstad I tips & bezienswaardigheden
Helemaal in het zuiden van het Afrikaanse continent ligt Kaapstad,... Lees meer

Typische Mexicaanse gerechten

Typische Mexicaanse gerechten en drankjes
Tijdens een rondreis Mexico zullen je smaakpapillen continu geprikkeld worden.... Lees meer

Volg ons en blijf op de hoogte van onze reisverhalen!

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer >
De mooiste autoroutes voor een roadtrip

De mooiste autoroutes voor een roadtrip

Gepubliceerd: 14/02/2024
Heb jij ook de wens om de meest bijzondere bestemmingen...
Lees meer
Top 10 bestemmingen 2024

Top 10 verre vakantiebestemmingen 2024

Gepubliceerd: 07/12/2023
Beginnen de vakantiekriebels ook bij jou al te komen? Wij...
Lees meer
Amerika-Yellowstone-National-Park-2

De mooiste Nationale Parken van Amerika

Gepubliceerd: 27/06/2023
Met circa 60 officiële nationale parken mag een bezoek aan...
Lees meer

Populaire reizen

Bekijk meer >
Rijstvelden in de Sidemen vallei op Bali
  • Rondreis
  • Aantal dagen: 15
Bali Roulette Combinatiereis
  • Combineer 3 plaatsen naar keuze op Bali
  • Verblijf in lokale accommodaties, inclusief ontbijt
  • Inclusief transfers op privé-basis
Desert jeep safari excursie in Dubai
  • Tour
  • Aantal dagen: 1
Desert jeep safari Dagexcursie | Dubai
  • Avontuurlijke tocht per jeep door de zandduinen
  • Prachtige zonsondergang in de woestijn
  • Heerlijke barbecue met show in een woestijnkamp
oman-bimmah-sinkhole-closeup
  • Rondreis
  • Aantal dagen: 11
Oman Highlights Fly Drive Oman
  • Zelf rijden met een 4-WD auto door het veelzijdige Oman
  • Ontdek oude forten, ruige bergen en schilderachtige wadi’s
  • Bij havenplaatsje Sur op zoek naar zeeschildpadden

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding