Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Camperhuur > Canada

Camper huren CanadaEen campervakantie geeft u veel vrijheid en onafhankelijkheid. U heeft uw eigen huisje op wielen al mee, dus u kunt ter plekke beslissen of u ergens langer of korter verblijft. Een zeer ontspannen manier van reizen, ook omdat u niet telkens uw koffer opnieuw hoeft in te pakken!
Wij bieden u een ruim aanbod aan campers. Geef in uw offerte aan met hoeveel personen u reist en wat uw wensen betreffende de camper zijn en wij sturen u een passende offerte toe.

In Canada werken wij met 3 camper verhuurmaatschappijen, zodat wij u altijd een passen voertuig tegen een scherpe prijs kunnen bieden.

Cruise Canada camperverhuur

Cruise Canada is één van de grootste camper verhuurmaatschappijen van Canada. Met 40 jaar ervaring, ruime keuze aan verhuurlocaties, groot aantal iets oudere campers met een scherpe prijs, bieden ...

Bekijk reis


Aantal dagen: 0
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Canadream camperhuur

Canadream is een camper verhuurmaatschappij waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een vloot van ruim 1000 campers van hoge kwaliteit en de meeste verhuurlocaties in Canada, bieden zij ...

Bekijk reis


Aantal dagen: 0
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Fraserway camperhuur

Fraserway is een familiebedrijf dat al bijna 50 jaar pioneert in de camperindustrie. Ze bouwen hun eigen campers met zeer hoge standaard. Met zo’n 1300 campers beschikbaar op 6 locaties door Canada ...

Bekijk reis


Aantal dagen: 0
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Campers komen in allerlei soorten en maten, van eenvoudig tot luxe, van klein tot groot. De meeste campers hebben een eigen toilet en douche, dit kunt bij het desbetreffende campertype terug vinden. Daarnaast beschikken de campers over een keukentje voorzien van pannen en servies, zodat u zelf uw eigen maaltijden kunt klaarmaken. Vooral wanneer u midden in de natuur bent, is dit op en top genieten.

Wanneer u met een camper reist, zult u in de meeste gevallen op campings verblijven. Die vindt u in Canada overal en zelfs vaak meerdere in de omgeving. U kunt vooral informatie inwinnen op internet, bij uw camper krijgt u meestal ook een campinggids mee of het lokale informatiecentrum kan u ook van deze informatie voorzien. De campings in Canada zijn van goede kwaliteit en zijn helemaal ingespeeld op campers en daarom voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Er zijn ook speciale campings midden in de natuur, zodat u optimaal van de prachtige omgeving kunt genieten.

Let ook op de extra's die u bij een camper kunt bijboeken. Zo is het altijd handig om bijvoorbeeld kampeerstoeltjes bij te boeken zodat u lekker buiten kunt zitten. Let ook goed op het type verzekering dat inbegrepen is. Dit verschilt namelijk per maatschappij.

Belangrijke zaken waar u op moet letten bij het huren van een camper:

 • Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg
 • Minimale leeftijd om een camper te mogen huren en besturen is meestal 21 jaar
 • U dient minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
 • Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, een geldig Nederlands rijbewijs is voldoende
 • U mag met een standaard autorijbewijs (B) een camper besturen
 • Wanneer u de camper eerder inlevert, wordt er geen geld teruggegeven
 • Wilt u ter plaatse de huur verlengen, dan worden lokale (hogere) prijzen doorberekend
 • Houd u er rekening mee dat u gemiddeld langer over een afstand doet dan in Nederland
 • Houd u er rekening mee dat comfort belangrijk is wanneer u langere tijd per camper reist
 • Reist u bijv. met 4 personen, dan is het geen overbodige luxe om een 6-persoons camper te boeken
 • Kinderzitjes zijn soms bij te huren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u zelf een kinderzitje meenemen of er ter plaatse één aanschaffen

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel