Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Four Seasons

Camperhuur Canada

Four Seasons

 • Hoge kwaliteit, iets verouderde campers
 • Uitstekende service, meertalige medewerkers
 • Diverse verhuurlocaties

Fraserway is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar pioniert in de camperindustrie. Ze bouwen hun eigen campers, waardoor ze een zeer hoge standaard kunnen garanderen en service staat er hoog in het vaandel. Onder het label Four Seasons biedt Fraserway campers van 2-4 jaar oud aan, uiteraard met een scherpere prijs.   

De camper zal gebruikerssporen vertonen, maar is nog altijd van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit diverse types, zodat je zelf kunt bepalen welk voertuig het beste bij jouw wensen past. Er zijn 5 verschillende campertypes: 

Type campers

Prijzen en aanbiedingen

Gedurende het jaar variëren de prijzen en aanbiedingen van Four Seasons. Daarnaast zijn er ook speciale wegbreng specials. 

Hieronder vind je meer informatie over de tarieven en speciale aanbiedingen.

Tarieven

Tarieven

Four Seasons biedt vaste prijzen gedurende het jaar in 3 prijscategorieën:

 • Standaardpakket: Inclusief een basis verzekering met een eigen risico van maximaal CAD 7500 per gebeurtenis en gratis shuttletransfers van en naar het verhuurstation vanaf vaste punten in de desbetreffende plaats.
 • All Inclusive pakket: Standaard pakket + aanvullende CDR verzekering (eigen risico CAD 750), persoonlijke uitrusting en klaarmaken van de camper. 
 • Full Inclusive pakket: All Inclusive pakket + ongelimiteerd aantal kilometers (minimum 14 nachten). 

Wanneer je een offerte aanvraagt dan zal onze Canada reisspecialist het best bij jou passende aanbod berekenen. 

Run of Fleet

Four Seaons biedt ook de zogenaamde Run of Fleet optie aan. Dit is een ideale en goedkopere keuze wanneer je geen voorkeur hebt voor een specifiek campertype. De run of fleet optie bestaat altijd uit verschillende merken en modellen van de c-class campers. Deze zijn altijd tussen 6.7 - 8.4 m en bieden plek voor 3 volwassenen en 1 kind. 

Je kiest dus niet voor een bepaald type camper, maar na gelang wat beschikbaar is op de dag van ophalen, krijg je een camper op de dag zelf toegewezen. 

Vroegboek specials

Gedurende het boekjaar zijn er vaak extra promoties beschikbaar bij Four Seasons. Denk aan korting op je camper of aanvullende verzekering, gratis persoonlijke uitrusting of gratis extra kilometers. Informeer naar de laatste en beste promotietarieven bij je Canada specialist. 

Verhuurlocaties

Op deze 5 locaties kun je een Four Seasons camper ophalen en inleveren: 
Abbotsford (Vancouver), Calgary, Edmonton, Toronto en Halifax

One way rental
Wanneer het ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental. Deze zijn NIET toegestaan bij Four Seasons. Ophalen en inleveren doe je dus altijd op dezelfde locatie. 

Sluitingsdagen
De locaties zijn allen gesloten tijdens de winterstop in de periode 24 december tot en met 1 januari. Sommige locaties zullen een iets langere winterstop hanteren dan eerdergenoemde. Daarnaast zijn ze gesloten op (lokale) feestdagen.

Informatie Four Seasons

Bekijk hieronder meer informatie over bij te boeken extra's en praktische informatie over het huren van een camper bij Four Seasons. 

Service

Four Seasons biedt uitstekende service aan al haar klanten. De camper is zonder extra kosten ’s ochtends al beschikbaar. Daarnaast worden er geen extra kosten gerekend voor meerdere bestuurders. Je kunt de camper bovendien kosteloos meenemen naar de USA.

Om het checkin proces te versnellen kun je vooraf alvast online de gegevens invullen. Op alle verhuurlocaties werken internationale medewerkers. Zo wordt je vrijwel altijd in het Nederlands te woord gestaan en krijg je een goede uitleg over de camper voordat je op weg gaat. 

Doordat Four Seasons over een eigen fabriek beschikt kunnen ze de camper geheel naar hun eigen standaard ontwerpen. De meeste modellen beschikken bijvoorbeeld over zonnepanelen. Erg handig voor onderweg of wanneer je geen stroomvoorziening hebt op de campingplaats. 

Uiteraard is Four Seasons 24 uur per dag bereikbaar in geval van pech of problemen met de camper.

Borg en eigen risico

Borg
Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg (CAD 7500).

Eigen risico
Een Four Seasons camper boek je standaard inclusief een All Inclusive verzekering met dekking van CAD 5 miljoen, met een eigen risico van maximaal CAD 7500 per gebeurtenis. 

Allianz Eigen risico verzekering
Om je eigen risico af te dekken, kunnen wij de Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Mocht je schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz. Bekijk hier de voorwaarden van de Eigen Risico verzekering Autohuur van Allianz.

Camper- en persoonlijke inventaris

Klaarmaken van de camper
Verplicht bij te boeken: Het klaarmaken van de camper, inclusief toilet chemicaliën, toiletpapier, slangen voor vers- en afvalwater, rubber handschoenen en propaangas. 

Persoonlijke uitrusting
De persoonlijke uitrusting kun je voor ca. € 70 per persoon bijboeken. Wanneer je deze bijboekt, is het klaarmaken van de camper automatisch inbegrepen. Bij de uitrusting is het volgende inbegrepen:

 • Pannen en fluitketel
 • Borden
 • Bestek (vorken, messen, steak messen, soeplepels, theelepels)
 • Koffiekopjes en glazen
 • Schalen en keuken accessoires
 • Snijplank
 • Vergiet
 • Koffiefilter en thermoskan
 • Theepot
 • Ovenschaal
 • Blikopener
 • Kurketrekker
 • Broodrooster
 • Onderzetters
 • Vuilnisbak
 • Emmer
 • Bezem en stoffer en blik
 • Kleerhangers
 • Waslijn en wasknijpers
 • Aansteker
 • Deken met dekbedovertrek
 • Kussen met kussensloop
 • Lakens
 • Theedoek, afwasspons en -zeep
 • Basis gereedschap en zaklamp
 • Bijl
 • Campingstoel

De persoonlijke uitrusting is gratis voor kinderen t/m 11 jaar, mits je een persoonlijke uitrusting voor alle volwassenen boekt.

Ophalen en inleveren van de camper

Tijdens de online check-in selecteer je je ophaaltijd. Het ophalen van de camper duurt niet langer dan 60 minuten en uiteraard korter als je al online ingecheckt bent en de instructievideo's bekeken hebt. De shuttletransfer van en naar het verhuurstation is  inbegrepen in de verhuurprijs. Het is raadzaam 3 tot 5 dagen van te voren te bellen of mailen naar het betreffende verhuurstation met je voorkeur ophaaltijd en locatie tussen 8:30 en 13:00. Let op Four Seasons heeft een vast aantal shuttlestops in iedere plaats  (voornamelijk hotels en luchthavens). Informeer hierna bij je Canada reisspecialist. 

Houd er rekening mee het niet mogelijk is je camper op dezelfde dag op te halen als je een vlucht hebt van langer dan 6 uur (ook met overstap). Je dient dan eerst een nacht in een hotel te verblijven. 

De normale ophaaltijd van de camper is tussen 08.30-15.00 uur van maandag t/m zaterdag. Edmonton, Toronto en Halifax zijn gesloten in de winter op zaterdag. Inleveren doe je voor 11.30 uur ’s morgens. 

Bij inlevering van de camper dient deze van binnen schoon te zijn (keuken, badkamer en woonruimtes). Mocht dit niet het geval zijn dan wordt er CAD 50 per uur in rekening gebracht voor het alsnog schoonmaken van de camper. Indien er na inlevering van de camper nog een reservoir geleegd moet worden wordt er een toeslag van CAD 35 in rekening gebracht. De buitenkant van de camper hoeft niet schoongemaakt te worden tenzij de camper zo vies geworden is dit een belemmering oplevert voor de volgende check-in van de camper.

One way rentals zijn NIET toegestaan bij Four Seasons. 

Extra bij te boeken

Kilometerpakketten 
Standaard zijn er nog geen kilometers in de huurprijs inbegrepen. Bereken (bijvoorbeeld met google maps) je geplande route, zodat je kunt bepalen hoeveel kilometers je bij wilt kopen. 

Je kunt pakketten per 100 (ca. € 30), 500 (ca. € 145), 1000 (ca. € 275) of ongelimiteerd aantal kilometers (ca. € 70 per nacht, minimum huurperiode 14 nachten) bijboeken. 

Rij je deze kilometers niet, dan krijg je hier geen restitutie op en benzine is niet inbegrepen. Rij je meer kilometers dan bijgeboekt, dan betaal je hier ter plaatse een extra bedrag voor (ca. CAD 0.45 per kilometer).

CDR / CDW-verzekering
Wanneer je een camper bij Four Seasons huurt, dan is de prijs inclusief een basis verzekering met een eigen risico van maximaal CAD 7500 per gebeurtenis. Daarnaast is het mogelijk om dit eigen risico te verlagen. Een CDR-verzekering kost ca. € 25 per nacht en verlaagt het eigen risico naar maximaal CAD 750 per gebeurtenis. De CDW-verzekering kost ca. € 35 per nacht en verlaagt het eigen risico naar nul. 

Wij kunnen ook de speciale Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Met deze verzekering dek je het eigen risico van CAD 7500 per camper af. Mocht je ter plaatse schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz. 

Extra bestuurder
Bij boeking van de camper geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk zonder toeslag. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Rijden in de USA
Voor rijden in de USA (incl. Alaska) geldt bij Four Seasons geen extra toeslag. 

Navigatiesysteem
Indien je gebruik wilt maken van een GPS navigatiesysteem, kun je deze voor vertrek bij te boeken. Het navigatiesysteem kost ca. € 3.50 per dag, met een maximum van ca. € 45 per GPS per huurperiode. 

Wifi hotspot
Wanneer je reist vanuit de verhuurlocaties Abbotsford (Vancouver), Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax dan is het mogelijk om van de camper een wifi hotspot te maken. Je kunt dan per nacht voor 1 GB internetten, met een ongelimiteerd aantal apparaten. De kosten hiervoor bedragen ca. € 7 per nacht (maximaal € 70 per verhuur). Je kunt deze dagelijks aanvullen met 1 GB voor ca. € 7.  

Fietsen / fietsenrek
Four Seasons biedt ook de optie om een speciaal fietsenrek bij te boeken. De kosten bedragen ca. € 50. Het fietsenrek is niet te monteren op de Van Conversion. 

Kinderzitjes
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje op aanvraag bij te reserveren voor een bedrag van ca € 55, dit bedrag betaal je ter plaatse. Niet mogelijk in Van Conversion en C-Small.

Belangrijk
Bovenstaande bedragen zijn exclusief lokale belastingen, deze variëren namelijk per provincie waardoor de uiteindelijke prijs ook bepaald wordt door de ophaallocatie van de camper. Je reisspecialist kan je informeren over de exacte bedragen. Ook over bedragen die je ter plaatse moet betalen, wordt ter plaatse de extra lokale belasting er nog bij opgeteld.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Britt 333travel
Onze experts Britt Expert-Canada
Onze experts Jelle Expert-Canada
Janette
Onze experts Janette Expert-Canada
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Canada
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Canada

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding