Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Japan > Citytrip tokyo > Dag tot dag
Vorige pagina

6 Dagen, vanaf

€ 1302,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1302,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Citytrip Tokyo

(R-9204)

6-daagse citytrip Tokyo

Dag 1: Vertrek Amsterdam -Tokyo
Vertrek vanuit Amsterdam voor je vlucht naar Tokyo.

Dag 2: Aankomst Tokyo
Bij aankomst op de luchthaven Narita, word je opgewacht door een Engelssprekende vertegenwoordiger. Hij/zij geeft je een meet & greet en zal je tevens helpen met het valideren van de Rail Pass en het vinden van de airport bus die je naar je hotel brengt in Tokyo. De rest van de dag vrij om te acclimatiseren. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de levendige wijk Shinjuku.

Dag 3 t/m 5: Tokyo
Na het ontbijt heb je 3 volle dagen om Tokyo te verkennen. De hoofdstad van Japan is een mix van de oude Japanse cultuur en gewoontes en een futuristische hypermoderne metropool. Bovendien bruist de stad dag en nacht en merk je al snel dat niks te gek is in Tokyo. In de avond licht Tokyo op door de vele neonreclames. Tokyo heeft zoveel bijzondere wijken en leuke bezienswaardigheden om te bezoeken dat we hier een aantal suggesties geven wat je zeker gezien wilt hebben.

Wandel door de klassieke wijk Asakusa met de mooie Sensoij tempel en bezoek bijvoorbeeld Tokyo Tower en het Imperial Palace Plaza. Ook leuk om te bezoeken zijn het levendige Ueno Park, bekend om de roze bloesembomen in het voorjaar, de elektronicawijk Akihabara, of de Hama Rikyu Garden. Laat de stad aan je voorbijtrekken tijdens een boottocht op de Sumida Rivier. De beroemde wijk Ginza is zeker een bezoek waard. Met haar bruisende zakencentrum en dure winkels is Ginza het symbool van het moderne Japan.

Andere leuke wijken zijn de hippe wijken Shibuya en Harajuku, bekend om de beroemde modeontwerpers. Wil je een gevoel van het traditionele Tokyo ervaren, ga dan naar het Yoyogi Park met de prachtige Meji schrijn. ’s Avonds is het leuk om te dineren in een van de vele uitstekende restaurants in het uitgaansdistrict van Shinjuku. Wil je je bezoek aan Tokyo op grote hoogte afsluiten met een panoramisch uitzicht? Ga dan een drankje drinken op de hoogste verdieping van Roppong Hills gebouw.

Maar ook de omgeving van Tokyo is bijzonder interessant en kun je prachtige uitstapjes maken. Denk bij voorbeeld aan een excursie waarbij de iconische berg Mount Fuji gaat bezoeken maar ook het vulkanische Hakone National Park per kabelbaan, inclusief een boottocht op het kratermeer Ashi.

Een andere mogelijkheid is om een dagtocht te maken naar Nikko. Een prachtige plek in de heuvels ten noorden van Tokyo. Je bezoekt hier onder andere de Toshogu schrijn, het mausoleum van een beroemde Shogun leider uit de middeleeuwen, het Chunzenji meer en Kegon waterval.

Dag 6: Tokyo - Amsterdam
Na het ontbijt transfer met de shuttlebus naar de luchthaven, voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar je dezelfde dag nog aankomt.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel