Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

China Airlines

Vliegen met China Airlines

Informatie over China Airlines

De grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, vliegt vier maal per week non-stop vanaf Schiphol naar Taipei. China Airlines, opgericht op 16 december 1959 heeft als thuisbasis Taipei, de hoofdstad van Taiwan. 

De eerste vlucht van China Airlines naar Amsterdam vond plaats op 11 april 1983. China Airlines biedt middels de vlucht van Amsterdam naar Taipei de grootste capaciteit van 389 stoelen aan en deze zijn verdeeld over twee unieke klassen aan boord van de moderne Airbus 350.

  • Non stop van Amsterdam naar Taipei
  • Aziatische gastvrijheid
  • Betaalbare Business Class

Vloot

Momenteel onderhoudt China Airlines een vloot van 71 vliegtuigen. Er wordt gevlogen met Airbus en Boeing.
Op de vluchten van Amsterdam naar Taipei wordt er gevlogen met de Airbus 350.

Bagage

Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 30 kg;
Business Class passagiers: 40 kg.

Vluchtschema

China Airlines vliegt vier maal per week naar Taipei.

Klassen

Vlieg je met China Airlines dan kun je Economy Class en Business Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van China Airlines biedt het grootste aantal beschikbare stoelen, namelijk een totaal van 319. Deze comfortabele en ruime stoelen hebben een pitch van 82 cm, een stoelbreedte van 45 cm en een verstelbaarheid van 110 graden. In de Airbus zijn er 246 stoelen met een pitch van 81 cm, een stoelbreedte van 45cm en een verstelbaarheid van 106 graden. De splinter nieuwe Airbus A350 is voorzien van een eigen TV scherm met een up-to-date entertainmentsysteem. Deze klasse biedt tevens de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar elegante maaltijden.

Business Class
De Business Class van China Airlines wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De passagiers beschikken over ruime stoelen welke zijn uitgerust met een pitch van 119 cm, een stoelbreedte van 51 cm en een verstelbaarheid van 131 graden. In de Airbus zijn er 30 Business Class stoelen met een pitch van 152 cm, een stoelbreedte van 53 cm en een verstelbaarheid van 146 graden. De configuratie is 2/2/2. Deze stoelen kunnen vooraf gereserveerd worden en zijn tevens voorzien van grote kussens en dekens voor een ideaal comfort. 
Tevens wordt er een grote variatie aan internationale kranten, bladen en radioprogramma's aangeboden in deze zeer hoog gewaardeerde klasse. Op de computer gestuurde persoonlijke tv schermpjes kan worden gekeken naar een ruim aanbod aan films, series, toeristische programma's, vluchtinformatie en kan men tevens drankjes/ snacks bestellen en uitgebreid shoppen.

Inchecken op Schiphol

De check-in balie van China Airlines bevindt zich in vertrekhal 3, rij 25. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. Je dient minimaal 3 uur voor vertrek in te checken. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Boek je vliegtickets direct via 333travel.

  • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
  • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
  • Wij zijn al sinds 2000 specialist in goedkope vliegtickets.
  • Eenvoudig, veilig en vertrouwd boeken en betalen.
  • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

0348 - 44 19 51

TICKETS RESERVEREN

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding