Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

EVA AIR

Vliegen met EVA AIR

Informatie over EVA AIR

EVA Air is een jonge vliegmaatschappij afkomstig uit Taiwan. De eerste vlucht van dit Taiwanese concern vond in 1991 plaats en ze valt onder de Evergreen Group.

  • Non-stop van Amsterdam naar Bangkok
  • Moderne vloot
  • Betaalbare Premium Economy Class
  • Eigen tv scherm met video-on-demand
  • Uitstekende service
  • Gratis trein-interline tussen België en Amsterdam Schiphol Airport

Vloot

EVA Air heeft een moderne vloot met 78 vliegtuigen, welke over de hele wereld vliegt. Op de vluchten van Amsterdam naar Bangkok wordt er gevlogen met de Boeing 777-300.

Vluchtschema

EVA Air vliegt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop naar Bangkok.

Klassen

Vlieg je met EVA Air dan kun je Economy Class, Premium Economy Class en Royal Laurel Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van EVA Air kent een uitstekende service. Je kunt kiezen uit verschillende maaltijden die gezond en lekker zijn. Je beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor je, zodat je de nieuwste films kunt kijken wanneer je wilt.

Premium Economy Class
Wanneer je voor deze speciale tussenklasse kiest, kies je voor een ruimere stoel met uitzonderlijke service voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de Economy Class prijs. De afstand tussen de stoelen is bij Premium Economy Class 96 cm, tevens heb je een eigen TV scherm met video-on-demand in de stoel voor je. De ideale manier om voor een aantrekkelijke prijs comfortabel te vliegen.

Royal Laurel Class
De Royal Laurel Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Voor de prijs van een regulier Business Class ticket kun je genieten van First Class comfort. De afstand tussen de stoelen is bij Royal Laurel Class 155 cm. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kun je genieten van een keuken op wereldniveau.

Inchecken op Schiphol

De check-in balie van EVA Air bevindt zich in vertrekhal 3. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Treindienst Brussel en Antwerpen

EVA AIR biedt sinds december 2019 in samenwerking met de Belgische  en Nederlandse Spoorwegen een trein-interline aan vanuit vanuit Brussel via Antwerpen naar Amsterdam Schiphol Aiport, ook wel Intercity Amsterdam-Brussel genoemd. De treindiensten zijn aangesloten op de door EVA AIR uitgevoerde vluchten naar Bangkok en Taipei. 

Let op:
Het boeken van een trein-interline in combinatie met een vlucht van EVA AIR naar Bangkok en Taipei kan alleen tijdens boeking.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Laura 333travel
Onze experts Laura Expert-Nieuw-Zeeland
Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Belize
Denise 333travel
Onze experts Denise Expert-Belize
Janette
Onze experts Janette Expert-Belize
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Belize
Onze experts Amber Expert-Belize
Carmen
Onze experts Carmen Expert-Namibië
Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Nepal
Onze experts Jelle Expert-Argentinië
Britt 333travel
Onze experts Britt Expert-Vietnam
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Qatar
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Qatar

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding