Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Tijdelijk versoepelde voorwaarden: Geen aanbetaling en gratis annuleren tot 60 dagen voor vertrek. Lees meer Geen aanbetaling en gratis annuleren tot 60 dagen voor vertrek. Lees meer Bekijk onze versoepelde voorwaarden

EVA AIR

Vliegen met EVA AIR

Informatie over EVA AIR

EVA Air is een jonge vliegmaatschappij afkomstig uit Taiwan. De eerste vlucht van dit Taiwanese concern vond in 1991 plaats en ze valt onder de Evergreen Group.

  • Non-stop van Amsterdam naar Bangkok
  • Moderne vloot
  • Betaalbare Premium Economy Class
  • Eigen tv scherm met video-on-demand
  • Uitstekende service

Vloot

EVA Air heeft een moderne vloot met ruim 50 vliegtuigen, welke over de hele wereld vliegt. De vloot van EVA Air bestaat uit o.a. de Boeing 777-300, 747-400, MD-11s en de MD-90s. Op de vluchten van Amsterdam naar Bangkok wordt er gevlogen met de Boeing 777-300.

Bagage EVA AIR

Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm. De bagageregels zijn reeds aangepast; Alle passagiers met een ticket geboekt in Nederland vertrekkend naar Thailand en v.v. mogen met ingang van 1 november 2015 meer bagage meenemen:

Economy Class passagiers: 30 kg
Premium Economy Class passagiers: 35 kg
Royal Laurel Class passagiers: 40 kg

Baby’s tot 2 jaar 10 kilo bagage, kinderen vanaf 2 jaar mogen hetzelfde gewicht aan bagage meenemen als volwassenen.

Let op! Reis je bijvoorbeeld in de Premium Economy Class of Royal Laurel Class? Je koffer mag niet zwaarder wegen dan 32kg per stuk, je dient jouw bagage dan onder te verdelen in meerdere koffers.

Vluchtschema

EVA Air vliegt iedere dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop naar Bangkok.

Klassen

Vlieg je met EVA Air dan kun je Economy Class, Premium Economy Class en Royal Laurel Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class van EVA Air kent een uitstekende service. Je kunt kiezen uit verschillende maaltijden die gezond en lekker zijn. Je beschikt over uw eigen TV scherm in de stoel voor je, zodat je de nieuwste films kunt kijken wanneer je wilt.

Premium Economy Class
Wanneer je voor deze speciale tussenklasse kiest, kies je voor een ruimere stoel met uitzonderlijke service voor een prijs die maar iets hoger ligt dan de Economy Class prijs. De afstand tussen de stoelen is bij Premium Economy Class 99 cm, tevens heb je een eigen TV scherm met video-on-demand in de stoel voor je. De ideale manier om voor een aantrekkelijke prijs comfortabel te vliegen.

Royal Laurel Class
De Royal Laurel Class stoelen zijn ruim en comfortabel. Aan boord is een uitstekende service. Voor de prijs van een regulier Business Class ticket kun je genieten van First Class comfort. De afstand tussen de stoelen is bij Royal Laurel Class 155 cm. Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kun je genieten van een 5-sterren keuken.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van EVA Air bevindt zich in vertrekhal 3. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding