Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisvoorbereiding > Visum
Vorige pagina

Visum bepalingen


Heeft u bij 333travel een reis geboekt, dan kan het voorkomen dat een visum voor uw bezoek vereist is. Klik hiernaast op het land van bestemming voor informatie over het aanvragen van een visum. Voor elk land gelden aparte regels en condities.

KES Visa Support
333travel werkt uitsluitend met betrouwbare partners. Een van onze partners is KES Visa Support. KES is vanaf 1989 gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor zowel particulieren als bedrijven en neemt u de gehele visumaanvraag graag uit handen. Ook u kunt gebruik maken van KES Visa Support.

Uw aanvraag wordt altijd door een visa expert nagekeken op volledigheid om weigering en vertraging van uw visumaanvraag te voorkomen. Bij KES kunt u persoonlijk langs gaan om uw paspoort af te leveren, maar aangetekend opsturen is ook een mogelijkheid. U kunt er van op aan dat de verzorging en uitvoering van een visumaanvraag via KES 100% betrouwbaar is.

Op de website van KES Visa Support kunt u onder visumdiensten alle informatie terugvinden die van belang is voor het regelen van het visum. Tevens worden de exacte kosten getoond die aan de consulaten moeten worden betaald. Deze kosten komen bovenop de visumkosten die de ambassades en consulaten in rekening brengen. U krijgt als klant van 333travel 10% korting op de servicekosten.

De gegevens van onze partner:

KES Visa Support
Website: www.kesvisum.nl

Tel: 070-390 9774
Openingstijden: op werkdagen van 08.30 - 17.00 uur.

Bezoekadres
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag

Postadres
Keith Export Services
Postbus 25771
2502 HT Den Haag

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel