Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Amerika > Vervoer

Vervoer in Amerika

Amerika beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wegennetwerk. De bewegwijzering is bovendien zeer eenvoudig en praktisch. Niet voor niets is het zelf reizen met een auto een populaire manier van reizen door de VS. Buiten de steden zijn de wegen rustig en lopen ze door de mooiste landschappen, waardoor een autorit op en top genieten is.

Het land kent ook een uitgebreid vliegnetwerk, zodat u langere afstanden gemakkelijk met een binnenlandse vlucht kunt overbruggen. Binnenlandse vluchten zijn vaak erg goed betaalbaar.

Het openbaar vervoer is in Amerika minder uitgebreid als in Nederland. De snelste manier om u in de grote steden als New York, Los Angeles, Miami en Philadelphia te verplaatsen is per metro. Wanneer u in New York bent moet u natuurlijk een keer in zo’n gele taxi hebben gereden. De taxi is een populair vervoersmiddel vanwege de lage tarieven. U kunt dan ook overal op straat uw hand opsteken. Ook in de andere grote steden kunt u gemakkelijk een taxi krijgen. In de kleinere plaatsen is het handig om een telefoonnummer van een taxibedrijf te vragen bij het hotel.

Gele taxi in New York City

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel