Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Carmen Verhoeff

Reisspecialist

'Ik heb het geluk gehad om vele prachtige plekken in de wereld te mogen bezoeken, mijn allereerste verre reiservaring was naar Thailand. Ik weet nog hoe spannend ik het van tevoren vond, maar eenmaal daar was het een beleving die ik nooit had willen missen. Bezoek aan de lokale markt in Bangkok en daarna de Thaise kookkunsten onder de knie krijgen, fantastisch om wakker te worden als de trein langzaam door de jungle rijdt richting Chiang Mai en de overheerlijke kipsaté stokjes langs de weg.

Deze reis smaakte naar meer en samen met mijn man besloten we elk jaar zo’n mooie ervaring en herinnering voor onszelf te maken. We hebben daarbij nog twee keer Azië bezocht. Toch bleef de nieuwsgierigheid naar andere continenten en hebben wij o.a. West-Amerika met alle grootste en weidse uitzichten, de iconische steden zoals Los Angeles en San Francisco, maar ook de indrukwekkende parken waaronder mijn favoriet ‘’Zion National Park’’ bezocht.

"Ik kan niet wachten om voor jullie je ultieme droomreis samen te stellen en jullie te helpen herinneringen te creëren"

Naast Azië en Amerika blijft mijn passie toch wel uitgaan naar Afrika. Zuid Afrika was mijn eerste ervaring met dit continent. Het moment dat er een familie olifanten voor je safari voertuig langslopen, de indrukwekkende routes langs de kust die je aflegt, het proeven van de overheerlijke Zuid Afrikaanse wijntjes bij het ondergaan van de zon en mijn paraglide vlucht met uitzicht over het prachtige Kaapstad. Dit land heeft een speciale plaats in mijn hart gekregen.
Een tip in Afrika om te bezoeken is het adembenemend mooie (groene) pareltje Uganda. De ongerepte natuur, het horen kletteren van de Murchison waterval, de dierengeluiden die je vanuit je safari tent hoort en als kers op de taart je eerste ontmoeting met de gorilla’s in de jungle bij Bwindi National Park.

Wanneer ik erover praat of schrijf blijven de vele mooie herinneringen van al mijn reizen naar boven komen. Nu kan ik niet wachten om voor jullie je ultieme droomreis samen te stellen en jullie te helpen herinneringen te creëren!''

Landenspecialisme:

Klik hier om contact op te nemen met Carmen of bel haar op 0348 441951.

Mijn reistips

Olifanten in Murchison Falls in Uganda
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 12
Highlights Wild Uganda Individuele rondreis incl. vlucht
 • Murchison Falls, inclusief cruise op de Nijl
 • Game Drives in Queen Elizabeth National Park
 • Gorilla Tracking in Bwindi Impenetrable National Park
Leewen in Zuid Afrika
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 17
Best Deal Zuid-Afrikaanse Pracht Fly Drive Zuid-Afrika
 • Kruger Park
 • Authentiek Swaziland
 • De ruige schoonheid van de Drakensbergen
Olifant tijdens safari in de Serengeti in Tanzania
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 12
Safari Tanzania Highlights Deluxe Individuele rondreis Tanzania
 • Tarangire National Park en de fotogenieke Ngorongoro krater
 • De Big Five in de Serengeti en het Lake Manyara National Park
 • Verblijf in deluxe lodges en deluxe strandverblijf op Zanzibar

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding