Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Laura Griffioen

Reisspecialist

Van jongs af aan hebben mijn ouders mij meegenomen op hun reizen over bijna elk continent. Deze ervaringen hebben niet alleen mijn wereldbeeld verruimd, maar ook mijn liefde voor avontuur en ontdekking aangewakkerd. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de rijke diversiteit aan plaatsen en culturen die ik heb mogen ervaren, van het adembenemende Noord-Amerika en Zuid-Amerika en diverse Oceanië tot het wilde hart van Afrika.

Een van mijn eerste avontuurlijke verre reizen was een reis naar Tanzania die een diepe indruk op mij maakte. Het zien van honderden zebra's, olifanten en giraffen in hun natuurlijke habitat was bijna onwerkelijk. Na de spanning van de safari was het pure verwennerij om te ontspannen op de betoverende stranden van Zanzibar. Deze reis heeft mijn liefde voor de natuur en wildlife versterkt en me altijd doen verlangen naar meer van zulke onvergetelijke ervaringen.

"Reizen heeft mijn horizon verbreed en ik kijk ernaar uit om jouw eigen droomreis samen te stellen en je te helpen onvergetelijke herinneringen te creëren"

Mijn rondreis door Zuid-Amerika was een lang gekoesterde wens die in vervulling ging. De betoverende ruïnes van Machu Picchu in Peru waren adembenemend. Met een gids die de geschiedenis tot leven bracht, kon ik me volledig inbeelden hoe de Inca's hier ooit leefden. Arequipa, met zijn koloniale charme, bood een welkome rustplaats na dagen van verkenning. Maar één van mijn absolute letterlijke en figuurlijke hoogtepunten was de Colca Canyon, waar majestueuze condors boven mijn hoofd cirkelden, een schouwspel dat me diep raakte. Maar ook de enorme uitgestrekte zoutvlaktes op dit continent, de eindeloze witte vlaktes, gaven me het gevoel dat ik op een andere planeet was beland. Het was een magisch moment om te midden van deze uitgestrektheid te staan, alsof de aarde en de lucht in elkaar overgingen en er geen grens meer bestond tussen werkelijkheid en illusie.

Australië en Nieuw-Zeeland zijn beiden magische bestemmingen die mij hebben betoverd. De eerste keer dat ik deze prachtige landen bezocht, wist ik al dat ik er op een dag naar terug zou keren. En zo geschiedde, met mijn tweede bezoek aan Nieuw-Zeeland, waar ik in de zomerperiode opnieuw de wonderen van dit land ontdekte. Milford Sound en Kaikoura op het Zuidereiland waren voor mij echte hoogtepunten, terwijl de tropische sferen van de Bay of Islands op het Noordereiland een onverwachte, heerlijke afwisseling waren. Met elke reis die ik maak, voel ik me steeds meer verbonden met de wereld om me heen. Nu ik terugkijk op deze avonturen, kijk ik enthousiast naar de toekomstige reizen die ik zal maken. Reizen heeft mijn horizon verbreed en ik kijk ernaar uit om jouw eigen droomreis samen te stellen en je te helpen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Landenspecialisme:

Klik hier om contact op te nemen met Laura of bel haar op 0348 724607.

Mijn reistips

Franz Josef gletsjer in Nieuw-Zeeland
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 20
Discover Nieuw-Zeeland Deluxe Fly Drive Nieuw-Zeeland
 • Ontdek de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland met verblijf in 4* hotels
 • Geisers, stoomgaten en veel cultuur in Rotorua
 • Bezoek het prachtige Abel Tasman National Park
Machu Picchu Peru
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 17
Peru Highlights Individuele rondreis Peru
 • Vaar naar de Galapagos van Peru: de Balestas Islands
 • Zie de machtige condor vliegen in de Colca Canyon
 • Bezoek het mystieke Machu Picchu
Cenote vlakbij Maya stad Tulum in Yucatan Mexico
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 9
Maya-cultuur en Strand van Yucatán Deluxe Fly Drive Mexico
 • Verken de beroemde Maya stad Chichén Itzá
 • Laidback Tulum aan de Caribische kust
 • Gezellige strandbestemming Playa del Carmen

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding