Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Rincón de la Vieja

Costa Rica

Rincón de la Vieja

Het Rincón de la Vieja massief maakt deel uit van het gebergte van Guanacaste dat als een ruggengraat in deze provincie ligt. De Rincón de la Vieja is een actieve vulkaan met verschillende kraters. Rondom de vulkaan en met name in het Nationale Park zijn allerlei vulkanische activiteiten te zien zoals kokende modderputten en mini-vulkaantjes. Hierdoor, en vanwege de bijzondere omringende natuur is het een geliefd gebied.

In het national park Rincon de la Vieja kun je de bijna 5 kilometer trail Las Pailas lopen. In dit traject kom je door 7 verschillende klimaatzones. Van droog tropisch bos tot tropisch woud. Door deze verscheidenheid zie je er vaak neusberen, apen, de grote bekende blauwe 'Morpho' vlinders, zwarte leguanen en meerdere vogelsoorten. Ook omdat je meerdere malen vulkanische verschijnselen ziet tijdens deze wandeling is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan dit nationale park.

De entree voor Rincon de la Vieja bedraagt $15 pp. Kinderen tot 12 jaar betalen $5 entree.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Costa Rica
Marieke
Onze experts Marieke Expert-Costa Rica
Anne 333travel
Onze experts Anne Expert-Costa Rica
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Costa Rica

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding