Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Camperreizen in Canada

Camperreizen in Canada

Canada
Camperreis
Alle periodes
Alles
Alles
€ 0
Alles
Nee
Populariteit

2 reizen gevonden

De mogelijkheden voor een camperreis door Canada zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een bezoek aan het westen of het oosten. Of wellicht een combinatie door West-Canada en Yellowstone in Amerika. Onze deskundige reisspecialisten voorzien je graag van een passend advies, zodat je dit land optimaal leert kennen.
Lees meer...

Bizons spotten vanuit je Fraserway camper in Canada
  • Rondreis
  • Aantal dagen: 18
Grand Tour West-Canada Camper rondreis
  • Rondreis per camper met veel vrijheid
  • Uitgestrekte natuur van West-Canada
  • Scherpe pieken van de Rockies, watervallen en meren
Fraserway camper in de Rocky Mountains
  • Rondreis
  • Aantal dagen: 14
Discover the Rockies Camper rondreis Canada
  • Camper rondreis door de Rocky Mountains
  • Rustig tempo, beperkte reisafstanden
  • Wandelen en wildlife spotten in o.a. Banff en Jasper National Park
Janette
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Janette
Expert-Canada
Dagmar
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Dagmar
Expert-Canada
"Beren, elanden of enorme dikhoornschapen spotten, zo langs de kant van de weg. Waar maak je dat nou mee? In Canada is dit heel gewoon. Maak prachtige wandelingen door bossen en bergweides vol bloemen en langs diepblauw of groengekleurde meertjes. Of ga te paard dwars door de Rockies"
Nina 333travel
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Nina
Expert-Canada
"Grizzly beren van dichtbij bekijken? Bezoek dan Knight Inlet Lodge. Deze bijzondere drijvende accommodatie ligt verborgen in een fjord en is alleen per watervliegtuig bereikbaar. Midden in het leefgebied van de Grizzly's!"
Canada

Canada

Wissel sfeervolle steden vol leuke bezienswaardigheden af met de uitgestrekte natuur van dit enorme land. Van berghellingen vol naald- of loofbossen, glooiende prairie vlaktes en prachtige meren met een spiegelglad oppervlak waar de omringende bergen in worden weerkaatst.

Ontdek Canada

Beleef Canada met een camperreis

Met een camperreis beleef je een ultiem stukje vrijheid en onafhankelijkheid op je vakantiebestemming. En in een land als Canada is het dé manier om pas echt kennis te maken met de diversiteit aan natuur en landschappen.

Bij 333travel vind je een ruim aanbod camperreizen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende campers, van eenvoudig tot luxe en van klein tot groot. De meesten beschikken bovendien over een eigen toilet en douche en zijn voorzien van een compacte keuken, zodat je overal je eigen maaltijden kunt bereiden. Je kunt je voorstellen dat dit erg praktisch is, wanneer je je midden in de natuur bevindt.

Eenmaal aangekomen in Canada, stap je meteen in je eigen huisje op wielen. Een zeer ontspannen manier van reizen, want je beslist per locatie of je ergens langer wil verblijven of liever verder trekt. Daarnaast heb je geen rompslomp van het continu in- en uitpakken van koffers, want die laat je gedurende de reis gewoon in je camper staan. Handig!

 

Géén idee waar je moet beginnen als het aankomt op een camperreis? Geen probleem! Onze deskundige reisspecialisten voorzien je graag van een passend advies. Of je nu kiest voor het westen, oosten of een combinatie van beiden, we zorgen ervoor dat er genoeg overblijft voor een eventuele toekomstige reis. De mogelijkheden in Canada zijn namelijk eindeloos.

Goed om te weten is dat je tijdens de reis in de meeste gevallen op een camping verblijft. Deze zijn er in overvloed én je kunt voorafgaand aan je reis informatie inwinnen over de aanwezige faciliteiten. Over het algemeen zijn de campings in Canada van goede kwaliteit en helemaal ingespeeld op campers. Dat geldt ook voor de ietwat specialere locaties, welke zich midden in de natuur bevinden.

Met een camperreis verzeker je jezelf - en je gezin - van een onvergetelijke reis door Canada, welke je volledig op maat kan samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze deskundige reisspecialisten. Zij kunnen je alles vertellen over een specifieke bestemming, camping of bezienswaardigheid. Daarnaast ontvang je geheel vrijblijvend een offerte, zodat je eerst op je gemak de reis kunt doornemen.

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding