Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Star RV

Camperhuur Nieuw-Zeeland

Star RV

 • Hoge kwaliteit campers
 • Moderne, ruime campers
 • Campers zijn maximaal 1 jaar oud
 • Extra service

Star RV is onderdeel van Apollo Motorhome Holidays, een trots Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Inmiddels bieden ze campers aan in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika en bieden ze een aantal merken aan, waaronder Star RV, Apollo en Cheapa Campa.

Star RV biedt 3 campertypes aan, die maximaal 12 maanden oud zijn en van alle belangrijke gemakken zijn voorzien. Boek je een Star RV camper, dan zijn een priority check-in, valet schoonmaakservice, een gratis linnenwissel en een gratis gasfleswissel al standaard inbegrepen als extra service. Bovendien is het Drop and Go pakket inbegrepen, waardoor je sneller je camper kunt inleveren.

Campers van Star RV

De campers van Apollo zijn maximaal 1 jaar oud en zijn van alle belangrijke gemakken voorzien. Star RV biedt 3 verschillende campertypes:

Prijzen en aanbiedingen

Gedurende het jaar variëren de prijzen en aanbiedingen van Apollo. Daarnaast zijn er ook speciale wegbreng specials.

Bekijk hieronder meer informatie.

Flextarieven

Star RV biedt zogenaamde flextarieven, deze zijn geldig van maandag t/m zondag.

Flextarieven betekent dat de prijs bepaald wordt door vraag en aanbod en op wekelijkse basis varieert. Wanneer je dus vroeg boekt, dan zijn er nog veel campers beschikbaar en zul je een lagere prijs krijgen. Wanneer de campers volgeboekt raken, dan gaat de prijs automatisch omhoog.

Inbegrepen
Wanneer je een camper bij Star RV huurt, dan is de prijs inclusief een standaard verzekering met een eigen risico van NZD 7500 per gebeurtenis. Verder is het volgende allemaal al inbegrepen:

 • Ongelimiteerd aantal kilometers
 • Kosten voor een extra bestuurder
 • Het Drop and Go packet: klik hier voor meer uitleg
 • Gratis linnenwissel: bezoek een Star RV locatie voor een gratis linnenwissel. Laat ze dit wel minimaal 48 uur van tevoren weten.
 • Valet schoonmaakservice: bezoek een Star RV locatie voor een schoonmaak van je camper en een controle van water en olie. Laat ze dit wel minimaal 48 uur van tevoren weten.
 • Gratis gasfleswissel: bezoek een Star RV locatie om je gebruikte gasfles te wisselen voor een nieuwe gasfles. Dit mag 1 keer per elke 14 dagen huur.
Vroegboek en lange huur specials

Deze aanbiedingen variëren per maand, je reisspecialist kan bekijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Wegbreng specials

Er zijn jaarlijks de zogenaamde wegbreng specials, waarmee je gedurende het seizoen de campers van A naar B rijdt om de voorraad op peil te houden.

Bij deze specials zijn de prijzen extra voordelig je krijgt vaak extra voordelen. Voor meer informatie neem je contact op met één van onze Nieuw-Zeeland specialisten.

Verhuurlocaties

Op deze 2 locaties kun je een Star RV camper ophalen en/of inleveren:

 • Auckland
 • Christchurch

One way rental
Wanneer je ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental. Hiervoor geldt een toeslag die per locatie varieert. Onze reisspecialist zal je hierover informeren in je offerte.

Informatie Star RV

Bekijk hier meer informatie over bij te boeken extra's en praktische informatie over het huren van een camper bij Star RV.

Service

Star RV biedt extra service voor al haar gasten. Thuis check je van tevoren al online in. Bij het ophalen van de camper zullen dan nog de laatste formaliteiten worden afgehandeld en kun je op weg.

Mocht je onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is Star RV 24 uur per dag bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Daarnaast biedt Star RV een handige smartphone app. Naast informatie over de camper geeft de app je ook informatie over je omgeving zoals nabijgelegen campings (die je ook meteen kunt boeken), benzinestations, pinautomaten etc. Uiteraard vind je hier ook vele reistips en leuke deals voor activiteiten onderweg. Deze app kun je downloaden in de appstore.

Ophalen en inleveren van de camper

De verhuurlocatie is gemakkelijk te bereiken per taxi of het openbaar vervoer. Star RV biedt ook gratis bustransfers van de luchthaven naar de verhuurlocatie en van de verhuurlocatie naar de luchthaven.*

* Vanwege de Covid-19 maatregelen en het afstand houden, worden de gratis bustransfers tot nader order niet uitgevoerd.

De normale ophaaltijd van de camper is tussen 8.00-16.00 uur van maandag t/m zondag. De verhuurlocaties zijn gesloten op Goede Vrijdag, 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Als je de camper ophaalt op een feestdag, geldt er een toeslag.

Het is verplicht om van tevoren (thuis) al online in te checken. Je kunt dan het huurcontract al doorlezen en alle bestuurdersgegevens alvast invullen. In de handige app van Star RV kun je alvast de instructievideo’s van je geboekte camper bekijken, zodat je al bekend bent met je camper. Bij het ophalen van de camper zullen dan nog de laatste formaliteiten worden afgehandeld en kun je op weg.

De camper moet vóór 16 uur weer zijn ingeleverd op de afgesproken verhuurlocatie. De camper wordt dan op eventuele schade gecontroleerd waarna de laatste formaliteiten worden afgehandeld.

Minimale huurperiode

Als je een camper ophaalt en inlevert op dezelfde locatie, geldt er een minimale huurperiode van 5 dagen. 

Als je een camper op een andere locatie inlevert dan dat je deze hebt opgehaald, geldt er een minimale huurperiode van 7 dagen.

Uitzonderingen:
Als je in het hoogseizoen (van oktober tot en met maart) een camper boekt die je ophaalt in Auckland en inlevert in Christchurch, geldt er een minimale huurperiode van 10 dagen. Als je een camper boekt tijdens de paasperiode (6 april - 10 april), geldt er een minimale huurperiode van 7 dagen, ongeacht waar je de camper ophaalt en inlevert. Boek je een camper tijdens Kerst (18 december - 02 januari), dan geldt er een minimale huurperiode van 10 dagen, ongeacht waar je de camper ophaalt en inlevert.

Borg en eigen risico

Borg
Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg. Zonder aanvullende verzekering is dit gelijk aan het eigen risico en bedraagt NZD 7500.

Eigen risico
Een Star RV camper boek je inclusief een standaard verzekering met een eigen risico van NZD 7500.

Allianz Eigen risico verzekering
Om je eigen risico volledig af te dekken, kunnen wij de Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Mocht je schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz.

Camper- en persoonlijke inventaris

De camper- en persoonlijke inventaris zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Camperuitrusting
Deze bestaat uit borden, kommen, bestek, flessenopener, blikopener, schalen, vergiet, steelpan, koekenpan, snijplank, kookgerei, fluitketel, theepot, broodrooster en theedoek. Tevens vind je in je camper waslijn en wasknijpers, brandblusser, emmer en waterslang, veger en handveger en blik.

Persoonlijke uitrusting
Deze bestaat uit kussens, kussenhoezen, deken, laken en handdoeken.

Toeslagen

Road User Charge Recovery Fee
Dit is een verplichte toeslag. Het is een belasting op het gebruik van voertuigen op de weg. Het bedrag is afhankelijk van het type camper dat je gehuurd hebt en van de hoeveelheid kilometers die je gereden hebt. Je betaalt deze fee dan ook bij het inleveren van de camper.

De kosten zijn:

 • Voor de Aquila RV 2 Berth: NZD 7,60 per 100 km.
 • Voor de Pandora RV 4 Berth en de Hercules RV 6 Berth: NZD 8,02 per 100 km

One way fee
Deze toeslag geldt als je de camper ophaalt in Auckland en inlevert in Christchurch of vice versa. Deze toeslag bedraagt NZD 150.

Extra bij te boeken

Gasfles
Het huren van een volle gasfles is optioneel, maar zonder gas kun je niet koken in de camper. Het wordt dus aangeraden om deze bij te boeken. De kosten bedragen NZD 25 per gasfles per huur voor de Aquila RV 2 Berth en NZD 40 per gasfles per huur voor de Pandora RV 4 Berth en de Hercules RV 6 Berth. De gasfles mag bij het inleveren van de camper leeg worden ingeleverd.

Value Pack
Als je het Value Pack bijboekt, dan koop je je eigen risico af tot NZD 0. De borg bedraagt dan nog NZD 250. Verder zijn de volgende extra’s inbegrepen:

 • Schade aan banden, ruiten, onderkant en bovenkant van de camper
 • Single Vehicle Rollover Cover
 • Uitgebreider pakket aan pechhulp
 • Huur van 1 gasfles
 • Toilet chemicalien, 3 zakjes
 • Campingtafel en -stoelen
 • Kinderzitje indien nodig, behalve bij de Aquila RV
 • Sneeuwkettingen indien nodig

De kosten voor het Inclusive Pack bedragen ca. € 39 per dag, voor een maximum van 50 dagen te betalen.

Extra bestuurder
Bij boeking van de camper geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk en is al in de huurprijs inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd

Drop and Go
Het Drop and Go pakket zorgt voor een zorgelozere laatste huurdag. Je hoeft alleen de toilettank en watertank te legen voordat je de camper netjes aflevert. Star RV maakt dan de keuken en apparaten, koelkast, kastjes, badkamer en bestuurderscabine schoon en gooit de laatste afvalzak weg. Dit is bij Star RV al standaard in de huurprijs inbegrepen.

Kinderzitjes
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje bij te reserveren voor een bedrag van ca. € 25 per stoeltje per huur. Let op dat dit niet mogelijk is bij de Aquila RV 2 Berth.

Picknicktafel en -stoelen
Je kunt een picknicktafel en picknickstoelen bijboeken zodat je lekker buiten je camper kunt zitten. Je betaalt ca. € 16 per picknicktafel en ca. € 12 per picknickstoel.

Je kunt ook een 'pakket' huren, dat voordeliger uitvalt. Een pakket van 2 picknickstoelen en 1 picknicktafel kost ca. € 30. Een pakket van 6 picknickstoelen en 1 picknicktafel kost ca. € 45.

Verwarming of ventilator
Wil je een verwarming of ventilator bijboeken, dan betaal je ca. € 10 per huur.

Sneeuwkettingen
Reis je in de lokale winter en reis je door berggebieden, dan moet je sneeuwkettingen bijboeken. De prijs is NZD 50 per huur.

Tolpakket
Met dit tolpakket krijg je een krediet van NZD 30 die automatisch wordt afgeschreven als je over tolwegen rijdt. De kosten bedragen NZD 20. Is je krediet op, dan wordt er automatisch weer NZD 20 van je credit card afgeschreven en heb je weer NZD 30 krediet. Per keer wordt er binnen die krediet NZD 0,75 administratiekosten gerekend.

Belangrijk
Bedragen genoemd in NZD moet je ter plaatse betalen. Bedragen in EUR moet je vooraf al betalen.

Route restricties

Met een camper mag je alleen op geasfalteerde wegen rijden. De enige uitzondering is een niet-geasfalteerde toegangsweg naar een camping, die tot 10 km lang is. 

Het is niet toegestaan te rijden op de volgende wegen:

 • Skippers Road (bij Queenstown)
 • The Crown Range Road/Cardrona Valley Road (tussen Arrow Junction en Cardrona)
 • Ninety Mile Beach (in Northland)
 • Wanaka – Mt Aspiring Road na de afslag naar Treble Cone
 • The Forgotten Highway (State Highway 43 van Taumaranui naar Stratford)
 • Ten noorden van Colville en Waikawau Township (op Coromandel Peninsula)
Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Nieuw-Zeeland
Michelle 333travel
Onze experts Michelle Expert-Nieuw-Zeeland
Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Nieuw-Zeeland
Marieke
Onze experts Marieke Expert-Nieuw-Zeeland

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding