Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Mighty

Camperhuur Nieuw-Zeeland

Mighty

 • Basis kwaliteit campers
 • Scherpe prijzen
 • Campers zijn minimaal 5 jaar oud
 • Standaard service

Mighty valt samen met Britz en Maui onder de THL groep en is dus onderdeel van een van de grootste campermaatschappijen van Nieuw-Zeeland. Omdat de campers van Mighty wat ouder zijn, kunnen deze tegen een scherpe prijs worden aangeboden. De campers zijn minimaal 5 jaar oud en van alle belangrijke gemakken voorzien.

Mighty biedt 6 verschillende campercategorieën. De daadwerkelijke camper die je krijgt kan iets afwijken van de getoonde campertypes hieronder, maar de essentie van de camper zal hetzelfde zijn.

Type Campers

Prijzen en aanbiedingen

Gedurende het jaar variëren de prijzen en aanbiedingen van Mighty. Daarnaast zijn er ook speciale wegbreng specials.

Bekijk hieronder meer informatie.

Flextarieven

Mighty biedt zogenaamde flextarieven, deze zijn geldig van zondag t/m zaterdag.

Flextarieven betekent dat de prijs bepaald wordt door vraag en aanbod en op wekelijkse basis varieert. Wanneer je dus vroeg boekt, dan zijn er nog veel campers beschikbaar en zul je een lagere prijs krijgen. Wanneer de campers volgeboekt raken, dan gaat de prijs automatisch omhoog.

Inbegrepen
Wanneer je een camper bij Mighty huurt, dan is de prijs inclusief een standaard verzekering met een eigen risico van NZD 3500 (Highball en Double Down) of NZD 5000 (overige campertypes) per gebeurtenis. Verder zijn de persoonlijke inventaris, camperinventaris en een ongelimiteerd aantal kilometers al inbegrepen.

Vroegboek specials

Deze aanbiedingen variëren per maand, je reisspecialist kan bekijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Wegbreng specials

Er zijn jaarlijks de zogenaamde wegbreng specials, waarmee je gedurende het seizoen de campers van A naar B rijdt om de voorraad op peil te houden.

Bij deze specials zijn de prijzen extra voordelig je krijgt vaak extra voordelen. Voor meer informatie neem je contact op met één van onze Nieuw-Zeeland specialisten.

Verhuurlocaties

Op deze 3 locaties kun je een Mighty camper ophalen en/of inleveren:

 • Auckland
 • Christchurch
 • Queenstown

One way rental
Wanneer je ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental. Hiervoor geldt een toeslag die per locatie varieert. Onze reisspecialist zal je hierover informeren in je offerte.

Informatie Mighty

Bekijk hier meer informatie over bij te boeken extra's en praktische informatie over het huren van een camper bij Mighty.

Service

Mighty biedt standaard service voor al haar gasten. Thuis check je van tevoren al online in. Thuis dien je minimaal 14 dagen voor het ophalen van de camper online in te checken. Bij het ophalen van de camper zullen dan nog de laatste formaliteiten worden afgehandeld en kun je op weg.

Mocht je onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is Mighty 24 uur per dag bereikbaar op een speciaal noodnummer.

Daarnaast biedt Mighty een handige smartphone app. Naast informatie over de camper geeft de app je veel realtime informatie over je omgeving zoals nabijgelegen campings, benzinestations, gratis wifi plekken maar ook wegwerkzaamheden. Uiteraard vind je hier ook vele reistips. Deze app kun je downloaden in de appstore. Wij raden je daarom aan om bij aankomst een simkaart aan te schaffen, zodat je onderweg internet hebt.

Ophalen en inleveren van de camper

De verhuurlocatie is gemakkelijk te bereiken per taxi of het openbaar vervoer. De normale ophaaltijd van de camper is tussen 8.00-16.00 uur van maandag t/m zondag. De verhuurlocaties zijn gesloten op 25 december. Als je de camper ophaalt op een feestdag, geldt er een toeslag.

Om bij het ophalen van de camper tijd te besparen en deze zo contactloos te laten verlopen, word je gevraagd om van tevoren (thuis) al online inchecken. Je kunt dan het huurcontract al doorlezen en alle bestuurdersgegevens alvast invullen. In de handige app van Mighty kun je alvast de instructievideo’s van je geboekte camper bekijken, zodat je al een beetje bekend bent met je camper. Bij het ophalen van de camper zullen dan nog de laatste formaliteiten worden afgehandeld en kun je op weg.

De camper moet vóór 16 uur weer zijn ingeleverd op de afgesproken verhuurlocatie. De camper wordt dan op eventuele schade gecontroleerd waarna de laatste formaliteiten worden afgehandeld.

Mighty biedt gratis bustransfers van de luchthaven naar de verhuurlocatie en van de verhuurlocatie naar de luchthaven op je ophaal- en/of inleverdag.

Minimale huurperiode

Als je een camper ophaalt en inlevert op dezelfde locatie, geldt er een minimale huurperiode van 5 of 10 dagen, afhankelijk van het campertype en de periode waarin je de camper wilt huren. In de periode van Kerst en Oud & Nieuw kan dit oplopen tot 14 dagen.

Als je een camper op een andere locatie inlevert dan dat je deze hebt opgehaald, geldt er een minimale huurperiode van 7 of 14 dagen, afhankelijk van het campertype en de periode waarin je de camper wilt huren.

Borg en eigen risico

Borg
Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg. Zonder aanvullende verzekering is dit gelijk aan het eigen risico en bedraagt dit NZD 3500 voor de Highball en Double Down en NZD 5000 voor de overige campertypes.

Eigen risico
Een Mighty camper boek je inclusief een standaard verzekering met een eigen risico van maximaal NZD 3500 per gebeurtenis voor de Highball en Double Down en NZD 5000 per gebeurtenis voor de overige campertypes.

Eigen risico afkopen en borg verlagen
Het eigen risico kun je bij de camperverhuurder afkopen met een aanvullende verzekering, het zogenaamde 'The High Road' pack.

Om je eigen risico volledig af te dekken, kunnen wij ook de Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Mocht je schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz.

Let op: koop je het eigen risico af met de speciale Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen, dan wordt de borg niet verlaagd. De volledige borg (die gelijk is aan het oorspronkelijke eigen risico bedrag) wordt dus nog steeds geblokkeerd op je credit card bij het ophalen van de camper. Zorg dat je hiervoor genoeg ruimte op je credit card hebt. Er kunnen ook koersverschillen optreden bij het terugbetalen van de borg en er kunnen credit card kosten berekend worden. Wil je ook de borg verlagen, dan dien je het eigen risico af te kopen met het extra 'inclusive pack' van de camperverhuurder.

Camper- en persoonlijke inventaris

De camper- en persoonlijke inventaris zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Camperuitrusting
Deze bestaat uit borden, kommen, kopjes, bestek, theedoek, drinkglazen, flessenopener, blikopener, schalen, bewaarbakjes, vergiet, steelpan, koekenpan, snijplanken en fluitketel.

Persoonlijke uitrusting
Deze bestaat uit kussens, kussenhoezen, dekbed, deken, lakens, handdoeken, waslijn en wasknijpers, kledinghangers, handveger en blik, biologisch afbreekbare vuilniszak, brandblusser, vaatdoek en spons, afwasmiddel, emmer en waterslang, wegwerphandschoenen, veger, toiletrol (als camper een toilet heeft) en lucifers.

Toeslagen

Road User Charge Recovery Fee
Dit is een verplichte toeslag. Het is een belasting op het gebruik van voertuigen met een dieselmotor. Het bedrag is afhankelijk van het type camper dat je gehuurd hebt en van de hoeveelheid kilometers die je gereden hebt. Je betaalt deze fee dan ook bij het inleveren van de camper. Tenzij je het Express Return Pack hebt bijgeboekt, dan is het al inbegrepen.

De kosten zijn:
Voor de Highball, Double Down, Deuce en Deuce Plus: NZD 7,64 per 100 km.
Voor de Double Up en Big Six: NZD 8,04 per 100 km

Location fee
Voor het ophalen of inleveren in Queenstown geldt een toeslag van NZD 250.
Als je de camper hier ophaalt én inlevert, betaal je de toeslag één keer.
Haal je de camper hier op óf lever je hem hier in, dan betaal je de toeslag bovenop de one way fee.

One way fee
Deze toeslag is afhankelijk van de ophaal- en inleverlocatie van je camper.

Ophalen in Auckland, inleveren in Christchurch of Queenstown:
Tussen 1 april en 30 september: NZD 180
Tussen 1 oktober en 31 maart: NZD 280
Ophalen in Christchurch of Queenstown, inleveren in Auckland:
Tussen 1 oktober en 31 maart: NZD 180
Ophalen in Christchurch, inleveren in Queenstown:
Tussen 1 april en 31 maart: NZD 180
Ophalen in Queenstown, inleveren in Christchurch:
Tussen 1 oktober en 31 maart: NZD 85

Feestdagen
Als je een camper ophaalt of inlevert op een feestdag, geldt er een toeslag van NZD 100.

Extra bij te boeken

Inclusive pack
Als je "The High Road" Pack bijboekt, dan koop je je eigen risico af tot NZD 0. Verder zijn de volgende extra’s inbegrepen:

 • Schade aan banden, ruiten, onderkant en bovenkant van de camper
 • Single Vehicle Rollover Cover
 • Campingtafel en -stoelen
 • Biologisch afbreekbare toilet chemicaliën (als de camper een toilet heeft)
 • Kinderzitje indien nodig, behalve bij de Deuce (op aanvraag)
 • Draagbare verwarming indien nodig (op aanvraag)
 • Sneeuwkettingen indien nodig (op aanvraag)

De kosten voor het "The High Road" Pack bedragen ca. € 20 per dag voor de Highball en Double Down en € 30 per dag voor de overige campertypes, voor een maximum van 50 dagen te betalen.

Extra bestuurder
Bij boeking van de camper geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een toeslag van NZD 4 per dag, met een maximum van NZD 60. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd

Re-fuelling Pack
Als je het Re-fuelling Pack bijboekt, dan maak je het jezelf een stuk makkelijker bij het inleveren van de camper. Je mag de camper dan inleveren met een lege benzinetank en lege gasfles, de Road User Charges Recovery Fee is al inbegrepen en hoef je dus niet meer te voldoen bij het inleveren van de camper

Cleaning Pack
Als het het Cleaning Pack bijboekt dan lever je de camper netjes en opgeruimd weer in. De toilettank en watertank worden voor je geleegd, en de cabine en badkamer worden voor je schoongemaakt.

Kinderzitjes
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje bij te reserveren voor een bedrag van NZD 42 per stoeltje per huur.. Let op dat dit niet mogelijk is bij het campertype Deuce.

Picknicktafel en -stoelen
Je kunt een picknicktafel en picknickstoelen bijboeken zodat je lekker buiten je camper kunt zitten. Je betaalt NZD 29 per picknicktafel en NZD 20 per picknickstoel.

Sneeuwkettingen
Reis je in de lokale winter en reis je door berggebieden, dan moet je sneeuwkettingen bijboeken. De prijs is NZD 50 per huur.

Belangrijk
Bedragen genoemd in NZD moet je ter plaatse betalen. Bedragen in EUR moet je vooraf al betalen.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Laura 333travel
Onze experts Laura Expert-Nieuw-Zeeland
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Nieuw-Zeeland
Michelle 333travel
Onze experts Michelle Expert-Nieuw-Zeeland
Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Nieuw-Zeeland

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding