Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » China

Vakantie China


   Daarom 333TRAVEL:

  • Al 15 jaar de China specialist in privé reizen op maat
  • Deskundig advies van uw persoonlijke China reisspecialist die de bestemming vaak bezocht heeft
  • Keuze uit verrassend, cultureel en uitgebreid aanbod van reizen door China
  • Flexibel aanbod: Dagelijks vertrek en dagelijks verlengbaar
  • Zoover winnaar Beste Verre Reizen in 2014 en 2015

  • China is een land van uitersten. Tijdens uw vakantie door China maakt u kennis met een uniek volk met een imponerend keizerlijk verleden en diep gewortelde tradities. Bezoekt China’s ontelbare kunstschatten uit vervlogen tijden en haar weergaloze natuur. Tegelijk ervaart u de enorme moderne ontwikkeling en reist met de snelste treinen ter wereld.

   Medewerker"Wat is dit een mega groot land en wat heb ik vele indrukken mogen opdoen. Naast de bekende indrukwekkende historische monumenten zoals de Grote Muur en Longmen Grotten, wordt je ook steeds weer verrast door de schitterende natuur, maar ook het dagelijkse leven op straat."

   Johan Veenvliet, uw persoonlijke China specialist.

   Tijdens uw reis door China gaat u naast alle hoogtepunten ook kennismaken met het dagelijkse eeuwenoude traditionele leven.
   Wij helpen u graag de weg te vinden tijdens uw vakantie in China. Combineer de Chinese muur, met de oude hutong wijken. Kom oog in oog te staan met het terracotta leger. Laat u vertederen door de reuzenpanda’s in Chengdu en overnacht in een authentiek dorpje tussen de rijsterassen. Tijdens een van de mooiste cruises ter wereld op de Li-rivier kunt u genieten van de panoramische uitzichten van het karstgebergte.

   Dit alles kunt u combineren met wereldsteden, zoals Hong Kong en Shanghai. Maar u kunt uiteraard uw reis ook uitbreiden met Tibet, Mongolië of een paar stranddagen op Hainan, het Hawaii van China.

   Laat u inspireren door ons ruime aanbod van individuele rondreizen en tours en wij helpen u graag uw ideale vakantie naar China te organiseren.

   Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


   Vind de ideale reis naar China
  • Rondreizen
  • Reizen op maat

  • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekend verzorgde reis? Kies dan één van onze populaire individuele rondreizen.

   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   China Highlights Deluxe

   China Highlights Deluxe

   17-daagse privé rondreis China- inclusief

   Inclusief vluchten. Tijdens uw privé rondreis komt u langs de bekendste hoogtepunten van China. U maakt kennis met het enorme contrast dat China rijk is. Enerzijds de eeuwenoude cultuur en...Vanaf €2726,- p.p.

   Mystiek Tibet en China

   Mystiek Tibet en China

   17-daagse privé tour China (excl. vlucht)

   Privé-rondreis langs vele hoogtepunten van China & Tibet: Chengdu, heilige berg Emei, reuzenpanda's, Lhasa, Terracottaleger & Grote Muur....Vanaf €2957,- p.p.

   De Geur van Chinese Jasmijn

   De Geur van Chinese Jasmijn

   17-daagse privé rondreis China- inclusief

   Inclusief vluchten. Tijdens deze 17-daagse privé-rondreis door China bezoekt u Chengdu, Guillin, Longshen,Yangshou, Xian,de hoofdstad Beijing en het Trendy Shanghai....Vanaf €3009,- p.p.

   Blogposts

   En de volgende stop is…

   En de volgende stop is…
   Per trein reizen door Azië Reizen per trein is in bijna heel Azië mogelijk. Behalve in Laos en Cambodja zijn er in de overige landen uitstekende treinverbindingen, met treinen die veelal over  een comfortabele toeristenklasse beschikken met airco. Er zijn nachttreinen die u tijd en een overnachting besparen omdat u ‘s nachts een grote afstand aflegt terwijl u een oogje dicht kunt verder lezen...

   Blog : Zhangjiajie National Park China

   Blog : Zhangjiajie National Park China
   Ik ben op reis door China en gisteravond vanuit Beijing laat aangekomen in het onbekendere stadje Zhangjiajie. Na een noedel soepje gegeten te hebben in een lokaal restaurantje ben ik doorgereden naar het hotel. Vroeg in de ochtend staat de gids Johnson al te wachten om mij de wonderlijke wereld van Zhangjiajie National park te laten zien. Via een ingenieus netwerk van liften die gebouwd zijn verder lezen...

   Culinair China

   Culinair China
   Nasi, bami, Pekingeend, eetstokjes, vuurwerk en ‘Made in China’. Deze bekende woorden doen ons zeker denken aan China en natuurlijk ook aan de Chinees-Indische restaurants in Nederland. Lekker, veel en goedkoop. China, het land van het boeddhisme, oosterse wijsbegeerte, tai-chi en kungfu. Niet alleen de rijke cultuur, tradities en geschiedenis maar ook de landschappen en de unieke flora en verder lezen...
© 2016 333TRAVEL