Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » China

Vakantie China


  Daarom 333TRAVEL:

 • Al 15 jaar de China specialist in privé reizen op maat
 • Deskundig advies van uw persoonlijke China reisspecialist die de bestemming vaak bezocht heeft
 • Keuze uit verrassend, cultureel en uitgebreid aanbod van reizen door China
 • Flexibel aanbod: Dagelijks vertrek en dagelijks verlengbaar
 • Zoover winnaar Beste Verre Reizen in 2014 en 2015

 • China is een land van uitersten. Tijdens uw vakantie door China maakt u kennis met een uniek volk met een imponerend keizerlijk verleden en diep gewortelde tradities. Bezoekt China’s ontelbare kunstschatten uit vervlogen tijden en haar weergaloze natuur. Tegelijk ervaart u de enorme moderne ontwikkeling en reist met de snelste treinen ter wereld.

  Tijdens uw reis door China gaat u naast alle hoogtepunten ook kennismaken met het dagelijkse eeuwenoude traditionele leven.
  Wij helpen u graag de weg te vinden tijdens uw vakantie in China. Combineer de Chinese muur, met de oude hutong wijken. Kom oog in oog te staan met het terracotta leger. Laat u vertederen door de reuzenpanda’s in Chengdu en overnacht in een authentiek dorpje tussen de rijsterassen. Tijdens een van de mooiste cruises ter wereld op de Li-rivier kunt u genieten van de panoramische uitzichten van het karstgebergte.

  Dit alles kunt u combineren met wereldsteden, zoals Hong Kong en Shanghai. Maar u kunt uiteraard uw reis ook uitbreiden met Tibet, Mongolië of een paar stranddagen op Hainan, het Hawaii van China.

  Laat u inspireren door ons ruime aanbod van individuele rondreizen en tours en wij helpen u graag uw ideale vakantie naar China te organiseren.

  Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


  Vind de ideale reis naar China
 • Rondreizen
 • Reizen op maat

 • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekend verzorgde reis? Kies dan één van onze populaire individuele rondreizen.

  Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

  China Highlights Deluxe

  China Highlights Deluxe

  17-daagse privé rondreis China- inclusief

  Tijdens uw privé rondreis komt u langs de bekendste hoogtepunten van China. U maakt kennis met het enorme contrast dat China rijk is. Enerzijds de eeuwenoude cultuur en weergaloze natuur en...Vanaf €2637,- p.p.

  Mystiek Tibet en China

  Mystiek Tibet en China

  17-daagse privé tour China (excl. vlucht)

  Privé-rondreis langs vele hoogtepunten van China & Tibet: Chengdu, heilige berg Emei, reuzenpanda's, Lhasa, Terracottaleger & Grote Muur....Vanaf €2807,- p.p.

  De Geur van Chinese Jasmijn

  De Geur van Chinese Jasmijn

  17-daagse privé rondreis China- inclusief

  Tijdens deze 17-daagse privé-rondreis door China bezoekt u Chengdu, Guillin, Longshen,Yangshou, Xian,de hoofdstad Beijing en het Trendy Shanghai....Vanaf €2906,- p.p.

  Blogposts

  Culinair China

  Culinair China
  Nasi, bami, Pekingeend, eetstokjes, vuurwerk en ‘Made in China’. Deze bekende woorden doen ons zeker denken aan China en natuurlijk ook aan de Chinees-Indische restaurants in Nederland. Lekker, veel en goedkoop. China, het land van het boeddhisme, oosterse wijsbegeerte, tai-chi en kungfu. Niet alleen de rijke cultuur, tradities en geschiedenis maar ook de landschappen en de unieke flora en verder lezen...

  Unieke homestay accommodaties in Thailand en Sri Lanka

  Unieke homestay accommodaties in Thailand en Sri Lanka
  Speciaal voor mensen die de “standaard” hotels en resorts nu wel gezien hebben, heeft 333TRAVEL een selectie gemaakt van unieke accommodaties in Zuidoost-Azië. De ligging van de accommodatie, inrichting, decoratie, filosofie en manier van verblijf zijn totaal anders dan wat u gewend bent. Hierdoor heeft u een buitengewone en bijzondere beleving van uw vakantie. Homestay Even back verder lezen...

  Oosterse Wijsheden

  Oosterse Wijsheden
  Mystieke filosofie uit Azië De oosterse filosofie uit Azië kent vele stromingen en grote spiritualiteit. De bron van deze wijsheden komt voort uit eeuwenoude tradities, dagelijks leven en inzichten die ontstaan zijn uit meditaties. Wellicht is het meest bekende oosterse symbool Yin & Yang. Deze 2 tekens symboliseren de aanvullende kwaliteiten van het leven. Yin staat voor koud, verder lezen...
© 2015 333TRAVEL