Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home » Amerika

Vakantie Amerika


   Daarom 333TRAVEL:

  • Al 15 jaar de Amerika specialist in privé reizen op maat
  • Deskundig advies van uw persoonlijke Amerika reisspecialist
  • Dagelijks vertrek en verlenging mogelijk
  • Keuze uit vele type auto's
  • 24-uur service bij noodgevallen

  • Een vakantie in Amerika wordt gekenmerkt door grote contrasten tussen de ongerepte natuur en boeiende wereldsteden!
   Reizen door Amerika is dan ook een onvergetelijke ervaring. Ontdek met uw eigen huurauto de immense natuur van de nationale parken, bergketens, prachtige stranden en hippe wereldsteden.

   Alle 50 staten van Amerika hebben een eigen karakter en hun eigen bezienswaardigheden. Tijdens uw vakantie naar Amerika kunt u bijvoorbeeld New York combineren met de Westkust van Amerika of Florida. Laat u verrassen door de Californische Riviera en de woestijnen van Arizona met haar natuurwonderen, zoals de Grand Canyon en Bryce National Park.

   Medewerker"Ik ben diep geraakt door de overweldigende natuur in Amerika. De ene dag kom je zwarte beren tegen in Yosemite en de volgende dag ben je in de woestijn met zandduinen."

   Hendrik Buiteveld, uw persoonlijke Amerika specialist.

   Of maak een reis langs de Mississippi en laat u betoveren door de blues in New Orléans. U kunt ook vanuit Chicago beginnen aan de legendarische Route 66 en eindigen op het strand van Santa Monica. In Florida treft u naast de eindeloze stranden ook de wereldberoemde pretparken in Orlando. Dit alles is slechts een kleine greep uit ons uitgebreide aanbod Amerika reizen. Wij organiseren al jaren fly drives en reizen op maat in Amerika.

   U kunt uw vakanties naar Amerika helemaal naar eigen wens bij ons aanpassen, zodat het uw persoonlijke ideale reis wordt. In onze fly drives, maar ook bij hotels en tours, vindt u leuke ideeën om uw reis nog specialer te maken. Wij helpen u graag met het realiseren van uw persoonlijke vakantie naar Amerika.

   Heeft u zelf al ideeën opgedaan en wilt u deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
   Maak kennis met Amerika!


   Vind de ideale reis naar Amerika
  • Rondreizen
  • Reizen op maat
  • Strandvakanties

  • Hier vindt u een selectie van onze populairste reizen. Houdt u van avontuur, bijzondere excursies, veel contact met de lokale bevolking en een uitstekende verzorgde reis? Kies dan één van onze populaire individuele rondreizen.

   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   Best Deal Discover Florida

   Best Deal Discover Florida

   10-daagse fly drive Amerika- inclusief

   Inclusief vluchten. Ontdek tijdens deze 10-daagse fly drive Amerika het beste van de staat Florida. U verblijft in prima budget hotels en bezoekt o.a. het bruisende Miami, Caribisch Key West en reist...Vanaf €959,- p.p.
   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   Highlights of the Wild West

   Highlights of the Wild West

   17-daagse fly drive Amerika- inclusief

   Inclusief vluchten. Fantastische fly drive door West Amerika. Tijdens deze tour komt u o.a. in Los Angeles, San Francisco, Yosemite, Death Valley,Las Vegas, Bryce, Zion en Grand Canyon....Vanaf €1393,- p.p.
   Deze reis is verlengbaarU kunt deze reis verlengen en op maat samenstellen. Vraag hiervoor hieronder een offerte aan of verleng deze reis bij boeken

   Grand Tour Natuurwonderen West Amerika

   Grand Tour Natuurwonderen West Amerika

   21-daagse fly drive Amerika- inclusief

   Inclusief vluchten. Fly drive door de mooste gebieden West Amerika met. De reis brengt u o.a. naar Los Angeles, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Zion, Bryce, Las Vegas,Yosemite en San...Vanaf €1597,- p.p.

   Blogposts

   Reizen langs de Mississippi

   Reizen langs de Mississippi
   Op het ritme van de muziek Geen rivier spreekt zo tot de verbeelding in Amerika als de Mississippi. Deze 3766 km lange gigant behoort tot de langste rivieren van de wereld. Deze machtige rivier slingert zich door de staten Minnesota, Wisconsin, Iowa, Illionois, Missouri, Kentucky, Tennessee, Arkansas, Mississippi en Louisiana. De gelijknamige staat Mississippi wordt ook wel liefkozend verder lezen...

   Indianen en de spiritualiteit

   Indianen en de spiritualiteit
   Spiegel van de Woestijnhemel De spiritualiteit van Amerikaanse indianen heeft een lange geschiedenis. Ruim 30.000 jaar geleden heeft er een enorme immigratie plaatsgevonden vanuit Azië. Er zijn verschillende theorieën over hoe de mensen de afstand hebben overbrugd. Via de destijds bevroren Beringstraat gedurende de ijstijd, is de meest aannemelijke versie. De verschillende stammen zoals verder lezen...

   Amerikaanse wildernis

   Amerikaanse wildernis
   Het dierenrijk van Amerika De uitgestrekte en ongerepte natuur van Amerika heeft een grote aantrekkingskracht op de natuurliefhebber. Als u de wildernis van Noord Amerika opzoekt, maakt u grote kans om bruine, zwarte en grizzly beren te spotten. Ook de Grote Oceaan toont regelmatig zijn grandeur als walvissen en orka’s hun capriolen uitvoeren vlak voor de kust. De big five van Amerika zijn verder lezen...
© 2016 333TRAVEL