Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

16 Dagen, vanaf

€ 2119,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 2140,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Highlights Zuid-Afrika en Swaziland

(R-7501)

16-daagse Individuele autorondreis Zuid-Afrika

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek aan Kruger en Timbavati voor een ultuime safari ervaring
  • Swaziland; Authentiek Afrika
  • Struisvogel hoofdstad Oudtshoorn
  • Tuinroute en wijn regio van Route 62
  • Kaapstad

Rondreis door Zuid-Afrika


Zuid-Afrika wordt door zijn imponerende natuur en verschillende culturen ook wel regenboognatie genoemd. Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ook de panoramische tuinroute, of culinair genieten in de wijnregio en Kaapstad behoren allemaal tot de mogelijkheden

Op zoek naar de big 5 in Kruger Park


Vanuit Johannesburg reis je via de overweldigend mooie Panorama route naar Kruger Park. Zuid-Afrika staat bekend om zijn unieke wild life. Aan de rand van het Kruger Park vind je verschillende privé wildreservaten waar je kunt overnachten in kleinschalige lodges. Je vindt hier dezelfde grote aantallen wilde dieren als in het Kruger Park, maar veel minder publiek. Het meest bekende privé wildreservaten is Timbavati. Een bezoek in dit wildreservaat staat garant voor een onovertroffen safari-ervaring!

Dan steek je de grens over naar het bergachtige koningsstaatje Swaziland en maak je kennis met de authentieke Afrikaanse cultuur in een weergaloze omgeving. Vanuit Durban maak je een binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth.

De route brengt je naar de Tuinroute aan de kust. Diepe ravijnen, ongerepte groene wouden van Tsitsikamma National park zijn kenmerkend voor deze regio.

Tuinroute en Kaapstad


Vanuit de Tuinroute reis je naar De Kleine Karoo, een prachtig overgangsgebied tussen de groene tuinroute en de Kalahari woestijn. Je overnacht in de struisvogel hoofdstad van de wereld Oudtshoorn.
Via Route 62 arriveert je in de glooiende wijngaarden van de West kaap met zijn fraaie Kaap-Hollandse bouwstijl en het historische Stellenbosch. Ten slotte reis je door naar een van de mooiste steden ter wereld; Kaapstad.

De Tafelberg kijkt imponerend neer op de Tafelbaai, die wordt omringd door prachtige stranden en Cape Point, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Ontdek in het centrum de gezellige restaurantjes in Kloof Street, Long Street of de Waterfront. Bewonder de pinguïns in Boulders Bay of breng een bezoek aan het beruchte Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. Zuid-Afrika biedt oneindig veel mogelijkheden.

Tijdens je privé rondreis verblijf je in sfeervolle kleinschalige accommodatie die de beleving van je reis versterken. Je huurauto is al geregeld.

Luxere accommodaties of exclusief vliegreis?
Deze reis is ook met verblijf in luxere accommodaties of exclusief vliegreis te boeken.

Highlights Zuid-Afrika en Swaziland Deluxe

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ...

Bekijk reis
Vanaf €2866,- p.p.

Aantal dagen: 16
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Highlights Zuid-Afrika en Swaziland

Zuid-Afrika staat garant voor unieke game safari's opzoek naar de big 5. Overnachten in de Afrikaanse bush verlicht met alleen olielampen. Rijden door het bergachtige koningsstaatje Swaziland, maar ...

Bekijk reis
Tags: Natuur, Cultuur, Kindvriendelijk, Rondreis zonder vlucht
Vanaf € 742,- p.p.

Aantal dagen: 13
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aanKudde olifanten aan de oever van de rivier
The Three Rondavels in Zuid-Afrika
Beschilderde Zuid-Afrikaanse potten
WAT KUN JE VERWACHTEN?
- Gegarandeerd vertrek
- Veel vrijheid
- Verblijf in goede kleinschalige hotels en guesthouses
- Inclusief huurauto

Dagelijks vertrek mogelijk
Dagelijks verlengen mogelijk

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel