Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Garuda Indonesia
Vorige pagina

Informatie over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia vormt al sinds 1949 de luchtbrug tussen de circa 190 miljoen inwoners van Indonesië en de rest van de wereld. Met een moderne vloot, meer dan 60 jaar ervaring en deskundig opgeleid personeel, biedt Garuda Indonesia maar liefst 28 bestemmingen in de Indonesische archipel. Daarmee zijn zij met recht dé luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Garuda Indonesia is lid van de SkyTeam-alliantie.
 • Vliegen met de nieuwe Boeing 777
 • Eigen tv-scherm met meer dan 30 films
 • Prima service

Zoek hier uw vliegtickets met Garuda Indonesia :

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
Passagiers van Garuda Indonesia genieten van alle voordelen van het nieuwe Boeing 777 toestel met de onlangs tot World’s Best verkozen Economy Class en Economy Class seats. Deze laatste bieden bijvoorbeeld de meeste beenruimte en breedste zitplekken. In tegenstelling tot andere carriers die producten zoals Economy Plus en Comfort Class aanbieden voor een meerprijs, genieten passagiers van Garuda Indonesia al van deze voordelen in de standaard Economy Class.

First Class
De nieuwe Boeing 777 toestellen bieden ook First Class plaatsen aan waarin passagiers aan boord kunnen genieten van ongekende luxe en privacy. De First Class plaatsen bieden onder andere een groot voordeel aan zakelijke passagiers die nu sneller, comfortabeler en efficiënter kunnen reizen van en naar Indonesië. Ook het onlangs geïntroduceerde vernieuwde Business Class service concept, met onder andere een chef de cuisine aan boord, voorziet hier perfect in.

In de Boeing 777-300ER, zijn al de nieuwste services aanwezig zoals Wi-Fi aan boord, Personal Touch Screen Entertainment system, First Class, het nieuwe Business Class service concept en natuurlijk de tot World’s Best bekroonde Economy Class met onder andere mood lighting.

Inflight Connectivity
WiFi connectie alleen te verkrijgen met credit card

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen.

Bagagevrijdom
First Class: 50 kg
Business Class: 40 kg
Economy Class: 30 kg

Handbagage
First & Business Class 10 kg + handtas/lapotop
Economy Class 7 kg + handtas/laptoptas
toegestane maten 56x36x23cm

Vluchtschema
Garuda Indonesia vliegt non-stop naar Jakarta. Passagiers kunnen profiteren van een snelle aansluiting naar meer dan 60 internationale en binnenlandse bestemmingen.

Inchecken op Schiphol
De check-in balie van Garuda Indonesia bevindt zich in vertrekhal 3. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel