Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Garuda Indonesia

Vliegen met Garuda Indonesia

Informatie over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia vormt al sinds 1949 de luchtbrug tussen de circa 190 miljoen inwoners van Indonesië en de rest van de wereld. Met een moderne vloot, meer dan 70 jaar ervaring en deskundig opgeleid personeel, biedt Garuda Indonesia maar liefst 32 bestemmingen in de Indonesische archipel. Daarmee zijn zij met recht dé luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Garuda Indonesia is lid van de SkyTeam-alliantie.

  • Vliegen met de nieuwe Boeing 777
  • Eigen tv-scherm met meer dan 30 films
  • Prima service

Vloot

Passagiers van Garuda Indonesia genieten van alle voordelen van het nieuwe Boeing 777 toestel met de onlangs tot World’s Best verkozen Economy Class en Economy Class seats. Deze laatste bieden bijvoorbeeld de meeste beenruimte en breedste zitplekken. In tegenstelling tot andere carriers die producten zoals Economy Plus en Comfort Class aanbieden voor een meerprijs, genieten passagiers van Garuda Indonesia al van deze voordelen in de standaard Economy Class.

First Class
De nieuwe Boeing 777 toestellen bieden ook First Class plaatsen aan waarin passagiers aan boord kunnen genieten van ongekende luxe en privacy. De First Class plaatsen bieden onder andere een groot voordeel aan zakelijke passagiers die nu sneller, comfortabeler en efficiënter kunnen reizen van en naar Indonesië. Ook het onlangs geïntroduceerde vernieuwde Business Class service concept, met onder andere een chef de cuisine aan boord, voorziet hier perfect in.

In de Boeing 777-300ER, zijn al de nieuwste services aanwezig zoals Wi-Fi aan boord, Personal Touch Screen Entertainment system, First Class, het nieuwe Business Class service concept en natuurlijk de tot World’s Best bekroonde Economy Class met onder andere mood lighting.

Inflight Connectivity
WiFi connectie alleen te verkrijgen met credit card

Vluchtschema

Garuda Indonesia vliegt non-stop naar Jakarta. Passagiers kunnen profiteren van een snelle aansluiting naar meer dan 60 internationale en binnenlandse bestemmingen.

Inchecken op Schiphol

De check-in balie van Garuda Indonesia bevindt zich in vertrekhal 3. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-China
Onze experts Jelle Expert-Canada
Onze experts Amber Expert-Egypte
Jasmijn 333travel
Onze experts Jasmijn Expert-China
Evaline
Onze experts Evaline Expert-Canada
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Argentinië
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Argentinië
Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Argentinië
Michelle 333travel
Onze experts Michelle Expert-Indonesië
Denise 333travel
Onze experts Denise Expert-Dubai / Emiraten
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Dubai / Emiraten
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Dubai / Emiraten
Janette
Onze experts Janette Expert-Canada

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding