Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Geld retour garantie Verzekerd van repatriëring Coronaproof op reis

Kenia
Strandvakantie
Alle periodes
Alles
Alles
€ 0
Alles
Nee
Populariteit

1 reizen gevonden

Severin Sea Lodge aan Bamburi Beach in Kenia
  • Rondreis
  • Aantal dagen: 10
Best Deal Safari & Strand Strandvakantie en korte safari
  • Geniet van een ontspannen strandvakantie aan Bamburi Beach
  • Verblijf in een sfeervol resort in traditionele Afrikaanse stijl
  • Maak tussendoor een driedaagse safari naar Tsavo National Park
Anne 333travel
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Anne
Expert-Kenia
Ga je op safari in Kenia? Pin je dan niet vast op de Big 5. Ten eerste werkt wild spotten niet op verzoek en ten tweede; er is zoveel meer! Kijk vooral ook naar andere dieren die juist niet tot de big 5 behoren. Je zult merken dat de big 5 (met een beetje geluk) dan vanzelf voorbij komt zolang je er niet te veel op gefixeerd bent. Tip voor kinderen op safari: een checklist vol met dierenplaatjes, zo kunnen ze bijhouden welke dieren ze allemaal al hebben gespot.
Denise 333travel
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Denise
Expert-Kenia
Dagmar
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Dagmar
Expert-Kenia
Bezoek in Kenia het Amboseli National Park. Dit park ligt aan de voet van de grootste berg van Afrika, de Kilimanjaro. De top is bedekt met sneeuw en geeft een prachtig contrast met de wilde dieren die in het park leven, zoals de olifant, giraffen, nijlpaarden zebra’s en leeuwen. Door de uitgestrekte savanne is de zonsondergang hier waanzinnig!
Catharina 333travel
Hulp nodig van onze experts of een reis op maat?
Catharina
Expert-Kenia
"Ik was rustig aan het wakker worden bij een vroeg ontbijt, prachtig gezeten direct aan de rivier. Ineens zag ik wat bewegen in mijn ooghoek en daar zag ik een hele kudde olifanten langzaam de rivier in lopen voor een ochtendbad recht voor m’n neus. Mijn dag kon niet meer stuk."
Kenia

Kenia

Je gaat niet naar Kenia voor een stedentrip. In Kenia verlaat je waarschijnlijk zo snel mogelijk de stad, zodat je de natuur in kunt. Geen jungles, maar uitgestrekte savannes en grasvelden. En in dit mooie, weidse landschap vind je een prachtig en inspirerend dierenrijk in hun natuurlijke habitat. Natuurlijk wil je de Big Five spotten, maar er zijn nog zoveel meer dieren te zien. Ongetwijfeld kom je tijdens je safari dieren tegen waarvan je het bestaan niet eens wist.

Ontdek Kenia

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding