Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Indonesië

Stel zelf uw favoriete reis naar Indonesië samen

De ‘Gordel van Smaragd’ Indonesië bestaat uit duizenden eilandjes die zich uitstrekken langs de evenaar. Reizen naar Indonesië heeft dan ook enorm veel te bieden en wekt bij vele Nederlanders een brede interesse.

De bezienswaardigheden in Indonesië zijn ontelbaar. Ieder eiland heeft zijn eigen natuur en cultuur, waardoor reizen naar meerdere eilanden zeer de moeite waard is. Zo bieden Sumatra, Java en Sulawesi ongekende mogelijkheden voor prachtige rondreizen Indonesië, vol interessante bezienswaardigheden, flora, fauna en cultuur. De eilanden Bali en Lombok bieden hiernaast ook de perfecte plaats voor een relaxte strandvakantie. En dan zijn er nog de vele andere eilanden zoals Komodo, Flores en Kalimantan als onontdekte plekjes.

Medewerker"Op Sumatra in Bohorok oog in oog staan met een moeder orang-oetan en haar baby was ontroerend. Verder heb ik genoten van de smaragdgroene sawa’s, weelderige jungle vol wildlife en het dolfijnen spotten in Lovina. Mijn favoriete warung is Little Bird in Sanur op Bali. Hier kun je voor ca. € 2 genieten van een overheerlijke nasi goreng met satéh."

Catharina van den Berg, uw persoonlijke Indonesië specialist


Reizen naar Indonesië biedt u eigenlijk onbegrensde mogelijkheden. Er zijn zoveel plekjes te ontdekken en zoveel routes denkbaar. Wij bieden vele rondreizen aan, maar wellicht heeft u een geheel eigen route bedacht. Deze kunt u met behulp van onze hotels, tours en excursies zelf samenstellen. Of schakel de hulp in van onze reisspecialisten. Zij staan altijd klaar met een passend reisadvies Indonesië en leuke tips voor uw vakantie.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel