Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Road Bear RV

Camperhuur

Road Bear RV

 • Uitgebreid camper aanbod
 • Alle campers zijn niet ouder dan twee seizoenen
 • Transfers vanaf geselecteerde (luchthaven) hotels zijn inbegrepen in de huurprijs

Road Bear RV is een middelgrote camperverhuurder waarbij een hoge kwaliteit wordt geboden. De campers die worden aangeboden zijn niet ouder dan 2 seizoenen en hebben een complete inventaris. 

Type campers

Verhuurlocaties

Op onderstaande locaties kun je een Road Bear RV camper ophalen en/of inleveren:

 • Denver
 • Las Vegas
 • Los Angeles
 • New York
 • Orlando
 • San Francisco
 • Seattle

One way rental

Wanneer het ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt dan boek je zogenaamde One way rental. Hiervoor geldt een toeslag die per locatie varieert. Onze reisspecialist kan je hierover informeren.

Informatie Road Bear RV

Bekijk hier meer informatie over bij te boeken extra’s en praktische informatie over het huren van een camper bij Road Bear RV. 

Transfers van/naar verhuurlocatie

Transfers vanaf geselecteerde (luchthaven) hotels zijn inbegrepen in de huurprijs. De transfer moet minimaal 14 dagen voor aanvang worden gereserveerd. Binnen 14 dagen is de transfer op aanvraag en niet gegarandeerd. Voor de juiste ophaal/ vertrek tijd dien je 4 dagen voor aanvang van je reis telefonisch contact op te nemen met de verhuurlocatie.

Vraag je reisspecialist naar de mogelijkheden voor de specifieke transfer.

Online inchecken

Check uiterlijk 14 dagen voor aanvang van je reis online in. Zodra je de reispapieren hebt ontvangen dien je online in te checken, vergeet hierbij niet om je e-mailadres in te vullen. Op je campervoucher kun je het reserveringsnummer terug vinden dat je nodig hebt tijdens in inchecken. Je maakt tijdens het inchecken direct een afspraak over het tijdstip dat jullie de camper kunnen ophalen. 

Naast het online inchecken dien je 4 dagen voor aanvang van je camperreis het verhuurstation te bellen om je ophaaltijd te bevestigen en om je transfer tijd te bespreken. Het telefoonnummer van je lokale verhuurbedrijf kun je terugvinden op je campervoucher.

Ophalen en inleveren

Instructie

Tussen 12:30 en 16:00 uur op maandag t/m vrijdag kun je bij Road Bear RV de camper ophalen. Je dient hiervoor wel voor aanvang van je reis een afspraak voor te maken. (lees hier meer over onder het kopje online inchecken) Op zaterdag is het alleen mogelijk om op afspraak, in de ochtend de camper op te halen.

Bij het ophalen van je camper dien je je voucher mee te nemen. Alle bestuurders van de camper dienen aanwezig te zijn bij het ophalen en zich te legitimeren met je rijbewijs en paspoort. De hoofdbestuurder moet in bezit zijn van een creditcard voor de borg en eventuele extra kosten zoals bijvoorbeeld one way kosten.

Inleveren doe je tussen 08:00 en 10:30 uur op maandag t/m zaterdag.

Borg en eigen risico

Borg
Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg. (USD 1500)

Eigen risico
Een Road Bear RV camper boek je met een basis- of VIP verzekering, met een eigen risico van USD 1500 per gebeurtenis. 

Allianz Eigen risico verzekering
Om toch je eigen risico volledig af te dekken, kunnen wij de Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Mocht je schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz. Bekijk hier de voorwaarden van de Eigen Risico verzekering Autohuur van Allianz.

Minimumleeftijd

De minimum leeftijd om een camper te mogen huren en besturen is 21 jaar.

Minimale huurperiode

De minimale huurperiode in het laagseizoen is 7 nachten. Tijdens het hoogseizoen is er een minimum van 12 nachten.

Extra bij te boeken

Kilometerpakketten

 • 500 mijl pakket
 • Ongelimiteerde mijlen (all-inclusive packet)

Rij je het bijgeboekt aantal kilometers niet, dan krijg je hier geen restitutie op en benzine is niet inbegrepen. Rij je meer kilometers dan bijgeboekt, dan betaal je hier ter plaatse een extra bedrag voor (ca. USD 0.47 per kilometer, exclusief tax).

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Britt 333travel
Onze experts Britt Expert-Amerika
Onze experts Jelle Expert-Amerika
Janette
Onze experts Janette Expert-Amerika
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Amerika
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Amerika

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding