Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Camperhuur > Amerika

Camper huren AmerikaEen campervakantie geeft veel vrijheid en onafhankelijkheid. Je hebt je eigen huisje op wielen al mee, dus je kunt ter plekke beslissen of je ergens langer of korter verblijft. Een zeer ontspannen manier van reizen, ook omdat je niet telkens uw koffer opnieuw hoeft in te pakken!
Wij bieden een ruim aanbod aan campers. Geef in je offerte aan met hoeveel personen je reist en wat de wensen betreffende de camper zijn en wij sturen je een passende offerte toe.

In Amerika werken wij met de volgende camper verhuurmaatschappij. Zo kunnen wij altijd een passend voertuig tegen een scherpe prijs kunnen bieden.

Cruise America camperverhuur

Cruise America is één van de grootste camper verhuurmaatschappijen van Canada. Met 40 jaar ervaring, ruime keuze aan verhuurlocaties, groot aantal iets oudere campers met een scherpe prijs, bieden ...

Bekijk reis


Aantal dagen:
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan


Campers komen in allerlei soorten en maten, van eenvoudig tot luxe, van klein tot groot. De meeste campers hebben een eigen toilet en douche, dit kunt bij het desbetreffende campertype terug vinden. Daarnaast beschikken de campers over een keukentje voorzien van pannen en servies, zodat je zelf eigen maaltijden kunt klaarmaken. Vooral wanneer je midden in de natuur bent, is dit op en top genieten.

Wanneer je met een camper reist, zul je in de meeste gevallen op campings verblijven. Die vind je in Amerika overal en zelfs vaak meerdere in de omgeving. Je kunt vooraf informatie inwinnen op internet, bij de camper krijg je meestal ook een campinggids mee of het lokale informatiecentrum kan je ook van deze informatie voorzien. De campings in Amerika zijn van goede kwaliteit en zijn helemaal ingespeeld op campers en daarom voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt. Er zijn ook speciale campings midden in de natuur, zodat je optimaal van de prachtige omgeving kunt genieten.

Let ook op de extra's die je bij een camper kunt bijboeken. Zo is het altijd handig om bijvoorbeeld kampeerstoeltjes bij te boeken zodat je lekker buiten kunt zitten. Let ook goed op het type verzekering dat inbegrepen is. Dit verschilt namelijk per maatschappij.

Belangrijke zaken waar je op moet letten bij het huren van een camper:

 • Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg
 • Minimale leeftijd om een camper te mogen huren en besturen is meestal 21 jaar
 • Je dient minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs
 • Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, een geldig Nederlands rijbewijs is voldoende
 • Je mag met een standaard autorijbewijs (B) een camper besturen
 • Wanneer je de camper eerder inlevert, wordt er geen geld teruggegeven
 • Wil je ter plaatse de huur verlengen, dan worden lokale (hogere) prijzen doorberekend
 • Hou er rekening mee dat je gemiddeld langer over een afstand doet dan in Nederland
 • Hou er rekening mee dat comfort belangrijk is wanneer je langere tijd per camper reist
 • Reis je bijv. met 4 personen, dan is het geen overbodige luxe om een 6-persoons camper te boeken
 • Kinderzitjes zijn soms bij te huren. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je zelf een kinderzitje meenemen of er ter plaatse één aanschaffen

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel