Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Verborgen Plekjes van Cambodja

Individuele rondreis Cambodja | 14 Dagen

Bekijk de prijzen Offerte aanvragen

Leuke pluspunten om te weten

 • Bezoek het Angkor tempelcomplex per fiets
 • Kajakken op het Tonle Sap meer en de Kampot rivier
 • Fietsen op het eiland Koh Dach
 • Trektocht in Kep National Park
 • Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Informatie

Wil je de hoogtepunten van Cambodja écht ervaren en houd je ervan om actief bezig te zijn in plaats van rondgereden te worden? Dan is deze avontuurlijke rondreis Cambodja een absolute aanrader.

Angkor tempels en omgeving Siem Reap

Je kunt Siem Reap niet bezoeken zonder de prachtige Angkor tempels te bezoeken. Elke tempel is uniek en de tempels gaan dan ook niet snel vervelen. Je gaat ook wandelen in het Kulen gebergte, waar de ‘rivier van de 1000 linga’s’ zich bevindt en je gaat kajakken op het Tonle Sap meer.

Natuurpracht bij Kep

Nadat je de hoogtepunten van Phnom Penh hebt bezichtigd en per fiets een mooi eiland in de Mekong rivier hebt bezocht, reis je naar het plaatsje Kep aan de kust. Hier ga je wandelen in Kep National Park, ga je kajakken en er is ook nog tijd om gewoon te relaxen aan het strand.Fietsen in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Angkor Wat vanuit de lucht gezien in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Ta Prohm in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Rivier van de 1000 linga’s in het Kulen gebergte in Cambodja
Kajakken in het Tonle Sap meer in Cambodja
Royal Palace in Phnom Penh, Cambodja
Beeld aan de kust in Kep in Cambodja
Fietsen in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Angkor Wat vanuit de lucht gezien in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Ta Prohm in het Angkor tempelcomplex in Cambodja
Rivier van de 1000 linga’s in het Kulen gebergte in Cambodja
Kajakken in het Tonle Sap meer in Cambodja
Royal Palace in Phnom Penh, Cambodja
Beeld aan de kust in Kep in Cambodja

Informatie

Wil je de hoogtepunten van Cambodja écht ervaren en houd je ervan om actief bezig te zijn in plaats van rondgereden te worden? Dan is deze avontuurlijke rondreis Cambodja een absolute aanrader.

Angkor tempels en omgeving Siem Reap

Je kunt Siem Reap niet bezoeken zonder de prachtige Angkor tempels te bezoeken. Elke tempel is uniek en de tempels gaan dan ook niet snel vervelen. Je gaat ook wandelen in het Kulen gebergte, waar de ‘rivier van de 1000 linga’s’ zich bevindt en je gaat kajakken op het Tonle Sap meer.

Natuurpracht bij Kep

Nadat je de hoogtepunten van Phnom Penh hebt bezichtigd en per fiets een mooi eiland in de Mekong rivier hebt bezocht, reis je naar het plaatsje Kep aan de kust. Hier ga je wandelen in Kep National Park, ga je kajakken en er is ook nog tijd om gewoon te relaxen aan het strand.Boek voordelig jouw vliegtickets

Boek je rondreis én vluchten via ons en geniet van een zorgeloze reiservaring. Als IATA-specialist profiteer je van de meest voordelige vliegtickets en heb je 100% zekerheid.

Dag tot dag programma

Bekijk het uitgebreide reisprogramma van deze reis!

Programma per dag
Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Cambodja
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Cambodja
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Cambodja

Meer weten?

Lees hier alles over wat je moet weten voor je reis naar Cambodja

Lees meer

Deze reis op maat

Deze reis is zorgvuldig door onze reisexperts samengesteld waarbij rekening is gehouden met vluchten. Het programma kunnen we volledig op jouw reiswensen aanpassen. Enkele dagen langer of korter, extra excursies of een aanpassing in de route? Geen probleem, we regelen het graag voor je!

Dag 1

Vertrek Amsterdam

Je vliegt vanaf Schiphol naar Siem Reap.

Dag 2

Siem Reap

Bij aankomst op het internationale vliegveld van Siem Reap word je opgehaald door je chauffeur die je naar je hotel brengt. De rest van de dag kun je rustig bijkomen en in de avond een gezellig restaurantje opzoeken. Siem Reap was ooit een slaperig stadje maar is tegenwoordig de populairste bestemming in Cambodja vanwege het nabijgelegen magnifieke Angkor tempelcomplex.

Dag 3

Siem Reap

Je gaat vandaag de belangrijkste tempels van het Angkor tempelcomplex per fiets verkennen. Op die manier ervaar je niet alleen veel beter de omgeving en de sfeer, maar je kunt ook de kleinere paadjes nemen op weg van de ene naar de andere tempel.

Je begint je bezoekt bij Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer-rijk. Exact in het midden van de stad ligt de Bayon tempel, een prachtig meesterwerk met gedetailleerde gravures. Dan stap je weer op de fiets en fiets je naar Ta Prohm, een schitterende tempel die nog in dezelfde staat is gelaten als toen hij herontdekt werd. De tempel is nog grotendeels overwoekerd door bomen, waardoor er een mystieke sfeer hangt en het prachtige foto’s oplevert. Tenslotte is de bekendste en best bewaarde tempel aan de beurt: Angkor Wat. Dit indrukwekkende bouwwerk bestaat uit 3 lagen met veel details en gravures en je gids kan je ontzettend veel verhalen over deze tempel vertellen.
Per fiets de bekendste Angkor tempels verkennen in Cambodja

Dag 4

Phnom Kulen

Na een vroeg ontbijt word je opgehaald en naar het Kulen gebergte gereden, ongeveer 60 km van Siem Reap. Phnom Kulen wordt door de Cambodjanen als de heiligste berg van het land gezien en is daarom een populaire pelgrimsplek. Vanaf de “rivier van de 1000 linga’s” ga je een wandeling maken. Je volgt een pad door een weelderige jungle-omgeving en passeert o.a. enorme rotsen en een kleine tempel. De pad leidt naar de top van de berg, waarna je de berg weer afdaalt via een verborgen dorpje tot je arriveert bij een mooie waterval. Hier kun je even relaxen en een verkoelend dipje nemen als je wilt. Tenslotte word je teruggebracht naar Siem Reap.
Rivier van de duizend linga's in het Phnom Kulen National Park in Cambodja

Dag 5

Kajakken op het Tonle Sap meer

Na het ontbijt wordt je naar de noordkant van het machtige Tonle Sap meer gereden. Met een lokaal bootje word je in circa 30 minuten naar een drijvend dorp gevaren. Hier stap je in een kajak om tussen de drijvende huizen door te varen en te zien hoe zich het dagelijkse leven op het water afspeelt. Vervolgens peddel je naar een mangrovebos, dat een uniek ecosysteem heeft en waar je je ineens in een hele andere wereld waant zo na het drijvende dorp. Je stapt tenslotte over op het lokale bootje die je terugbrengt naar de pier. Rond het middaguur arriveer je weer terug in Siem Reap en de rest van de middag heb je ter vrije besteding.
Kajakken op het Tonle Sap meer in de regio Siem Reap in Cambodja

Dag 6

Siem Reap

Na zo’n druk programma is het vandaag fijn om een rustdag te hebben. Wandel lekker door de stad, waar je een ruime keuze uit terrasjes en restaurantjes hebt voor de versnaperingen tussendoor. Als je hotel een zwembad heeft, kun je hier ook een aantal uurtjes spenderen om lekker te relaxen.

Relaxen aan het zwembad van je hotel in Siem Reap, Cambodja

Dag 7

Siem Reap – Phnom Penh

Vandaag staat in het teken van je transfer van Siem Reap naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Onderweg stop je voor een lunch (niet inbegrepen) en kun je even de benen strekken. In de middag arriveer je bij je hotel.

Dag 8

Phnom Penh en het eiland Koh Dach

In de ochtend word je naar de Mekong rivier gebracht, waar je een ferry neemt naar het eiland Koh Dach. Dit eiland staat ook wel bekend als ‘Zijde eiland’. Hier stap je op de fiets en maak je een ontspannen tochtje over het eiland. Je fietst door rustieke dorpjes en je passeert een aantal weefworkshops en pagodes waar je uiteraard kunt stoppen om er meer over te weten te komen.

Tegen lunchtijd ben je weer in de stad om te lunchen. Hierna stap je in een tuktuk voor een citytour. Je bezoekt o.a. het Koninklijk Paleis en de indrukwekkende Zilveren Pagode, waarvan de vloer uit meer dan 5000 zilveren tegels bestaat. De tempel staat ook wel bekend als de Pagode van de Boeddha van Smaragd, vanwege het boeddhabeeld die je in deze tempel vindt. Je bezoekt tenslotte het Nationaal Museum, gebouwd in de jaren 20, dat een enorme collectie aan Cambodjaanse kunst huisvest.

Silver Pagoda in het Royal Palace in Phnom Penh, Cambodja

Dag 9

Phnom Penh – Kep

Na een ontspannen ochtend vertrek je aan het begin van de middag naar het kustplaatsje Kep. Eindig de dag aan het strand of maak een wandeling door dit plaatsje waar je nog koloniale overblijfselen vindt.
Beeld van krab in de kustplaats Kep in Cambodja

Dag 10

Kep National Park

In de ochtend ga je naar het Kep National Park voor een wandeltocht. Je kunt kiezen uit een relaxte wandeling over de paden of een uitdagendere wandeling dwars door de jungle. Je eindigt de ochtend met een drankje in het Led Zep Café, waarvan de eigenaar ook de oprichter is van de stichting die de paden in het nationaal park onderhoudt.

De middag is ter vrije besteding. Je kunt lekker relaxen aan het zwembad of aan het strand.

Dag 11

Kep

Ook deze ochtend is actief ingericht. Je wordt naar het plaatsje Kampot gebracht, waar je in een kajak stapt om rustig stroomafwaarts te peddelen over de Kampot rivier. Je passeert een aantal stroomversnellingen, mangrovebossen en landelijke dorpjes. Geniet van de rust en het normale leven dat zich her en der aan de oevers van de rivier afspeelt. Er is tijd om onderweg te stoppen wanneer je wilt en je krijgt gekoelde drankjes mee. Weer terug in Kampot word je teruggebracht naar je hotel in Kep, waar je de middag ter vrije besteding hebt.
Het lokale leven langs de rivier in Kampot, Cambodja

Dag 12

Kep

Een hele dag ter vrije besteding. Geniet van het strand of van het zwembad.

Of maak optioneel een uitstapje naar Koh Tonsay, ook bekend als Rabbit Island. Je kunt hier wandelingen maken door vissersdorpjes, de jungle of over de stranden. Maar de meesten gaan naar dit eiland om van de mooie stranden te genieten.

Dag 13

Kep - Phnom Penh - Amsterdam

Een transfer haalt je op tijd op bij je hotel en brengt je naar de luchthaven van Phnom Penh. Helaas zit je fantastische reis door Cambodja er weer op. Je verlaat Cambodja en vliegt weer terug naar Nederland.

Dag 14

Aankomst Amsterdam

Aankomst op Schiphol.
Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Cambodja
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Cambodja
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Cambodja

Meer weten?

Lees hier alles over wat je moet weten voor je reis naar Cambodja

Lees meer
Reisdocumenten/visum

Voor Cambodja is een Nederlands paspoort/Belgisch Internationale reispas verplicht, die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst. Daarnaast is een elektronische aankomstkaart en toeristenvisum vereist.

Electronic Arrival Card Cambodja
Vanaf 1 juli 2024 moeten alle passagiers die naar Cambodja reizen, minstens 7 dagen voor aankomst een elektronische aankomstkaart invullen. Deze nieuwe 'Cambodia e-arrival card' is alleen via de officiële website verkrijgbaar. Na registratie ontvang je een QR-code die je op je telefoon dient op te slaan. Meestal hoef je deze niet te laten zien, maar soms kan er toch om gevraagd worden ter verificatie.

E-visum Cambodja
Een toeristenvisum voor Cambodja kun je online regelen. Het e-visum is 30 dagen geldig en kost USD42 (inclusief verwerkingskosten). Dit betaal je per creditcard. De aanvraag van het e-visum duurt circa 3 werkdagen. Het e-visum is geldig bij binnenkomst in Cambodja en verlaten van Cambodja via de luchthavens en via sommige landsgrenzen. Alle grenzen waarvoor het e-visum geldig is, staan genoemd op de e-visum website.

Visum bij aankomst
Op de luchthavens en bij de landsgrenzen is het mogelijk een toeristenvisum bij aankomst te regelen. Het visum is 30 dagen geldig en bedraagt USD 30. Let op dat dit contant betaald moet worden.

Om een visum aan te vragen dien je het volgende mee te nemen:

 • 1 pasfoto
 • Geldig paspoort (minimaal 6 maanden geldig na terugkomst)

Indien je langer dan 30 dagen in Cambodja wenst te verblijven dan dien je het visum vooraf te regelen.

Het visum kun je ook snel en veilig van tevoren regelen via onze professionele partner Visa4travel. In dit geval betaal je extra handlingkosten. Visum Cambodja aanvragen

Klimaat & beste reistijd

Cambodja heeft een tropisch moessonklimaat. November tot april is het droge seizoen waarbij april een zeer hete maand kan zijn. In mei tot oktober heerst de moessonperiode ook wel bekend als de regentijd. Het jaar is te verdelen in 4 periodes:

 • december tot februari: koel/droog 
 • maart tot mei: warm/droog 
 • juni tot augustus: warm/nat
 • september tot november: koel/nat

De temperatuur kan oplopen tot boven de 35 °C in de warme periode en  afnemen tot onder de 20 °C in de koele periode.

Vaccinaties & beste reistijd

Vaccinaties
Over vaccinaties mogen wij enkel adviseren. Als je voor minder dan 3 maanden naar Cambodja vertrekt dan wordt aangeraden je in te laten enten tegen DTP, Hepatitis A, Buiktyfus en Gele Koorts. Verblijf je langer dan 3 maanden? Dan is het verstandig om je ook tegen Hepatitis B te laten enten.

Verder kun je beter niet zwemmen of pootje baden in stilstaand water. Ook raden we aan om muggenmelk met DEET te kopen.

Laat je altijd ruim voor aanvang van je reis adviseren over benodigde vaccinaties. Lees onze reisvaccinatie pagina voor meer informatie.

Zon
De zon is rond de evenaar een stuk sterker dan in Nederland. Doe vooral in het begin rustig aan met de zon en ontwijk de heetste uren van de dag. Smeer u goed in met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. In de tropische warmte verbruikt u veel vocht. Een tekort kan zorgen voor flinke hoofdpijn. Wij raden u aan om vooral veel water te drinken en geregeld even uit de zon te gaan. Let vooral op uw kinderen, een kinderhuidje is nog erg gevoelig. En neem een zonnebril mee en een hoed of een pet.

Tijdsverschil

In Cambodja is het 5 uur later dan in Nederland en België. Tijdens onze wintertijd is het tijdsverschil 6 uur.

Veiligheid

Cambodja staat bekend als een veilige vakantiebestemming. Desondanks is het altijd verstandig om de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Let net zoals in Nederland goed op je spullen en loop niet met een openstaande tas op straat. In de grotere steden en de grootste badplaatsen kunnen zakkenrollers actief zijn.

Bij de landgrensovergangen met Laos, Thailand en Vietnam dien je goed op te letten. Hier wordt wel eens geprobeerd om je meer te laten betalen dan nodig is. Vraag voordat je de grens over gaat aan jouw gids wat je moet doen en wat je moet betalen. Je bent dan goed voorbereid.

Geld & valuta

In Cambodja betalen ze met de Riel of met de Amerikaanse Dollar. Je kunt in Cambodja in de meeste steden en toeristische plaatsen pinnen. Creditcards worden over het algemeen geaccepteerd in de betere hotels en restaurants.

Het makkelijkste is om voldoende kleine coupures mee te nemen in Amerikaanse dollars. Let op dat alleen nieuwe, onbeschadigde USD biljetten worden geaccepteerd. Hier kun je gewoon mee betalen in winkels, restaurants en op markten. Het wisselgeld krijg je wel in Cambodjaanse Riel terug. Bij toeristische attracties staan de prijzen zelfs vaak alleen in dollars. Grotere coupures, zoals een biljet van USD 100, nemen ze liever niet aan, omdat ze vaak niet genoeg wisselgeld hebben. 

Electriciteit

De netspanning in het gehele land bedraagt 220 Volt. Er is soms een adapter nodig in verband met andersoortige stopcontacten. Bij de meeste hotels kun je  een adapter krijgen, indien nodig.

Vervoer

De infrastructuur is in de laatste jaren flink verbeterd. De wegen van en naar de steden en toeristische plaatsen zijn allemaal geasfalteerd. Echter raken  delen van wegen regelmatig beschadigd (door bijvoorbeeld de moesson) waardoor niet alle stukken weg even goed zijn. Zijwegen in het binnenland  of wegen naar lokale dorpen zijn vaak zandwegen. 

Het openbaar vervoer netwerk is niet heel uitgebreid in Cambodja. In de steden zijn er taxi's, tuktuks en brommertaxi's. Verder bestaat het openbaar vervoer uit bussen en boten. Er wordt al jaren gesproken om het oude spoornetwerk te vernieuwen en weer in gebruik te nemen. Tot op heden is dit echter nog niet gebeurd. Een binnenlandse vlucht tussen Phnom Penh, Siem Reap en Sihanoukville is ook mogelijk.

Internet & bellen

Je kunt in Cambodja je mobiele telefoon gewoon blijven gebruiken. Controleer wel bij je provider wat de tarieven zijn voor bellen, sms'en en mobiel internet voordat je dit in het buitenland gebruikt. 

Wil je vanuit je hotelkamer bellen? Vraag dan eerst de tarieven op. Vooral internationaal bellen is kostbaar. In de steden en toeristische plaatsen is (wifi)internet beschikbaar in de meeste hotels en vaak ook in restaurants en bars.

Kleding

Neem lichte kleding mee, bij voorkeur van katoen. Voor de hoger gelegen gebieden is het aan te raden om warmere kleding mee te nemen. Bij bezoek aan tempels, moskeeën of andere religieuze plaatsen moeten schouders en knieën bedekt zijn.

Fotografie & filmen

Fotograferen in Cambodja

Zorg dat je SD-kaartjes voldoende ruimte hebben om al die mooie foto's te kunnen nemen tijdens jouw vakantie in Cambodja. Heb je onverhoopt toch te weinig geheugenruimte?  Dan kun je in Cambodja in de steden een SD-kaartje kopen. 

Je mag bijna overal fotograferen en filmen. Indien het niet mag of indien je geen flits mag gebruiken dan wordt dit met bordjes aangegeven. Wil je mensen fotograferen of filmen? vraag dan eerst even toestemming.

Fooien

Fooien zijn nooit verplicht maar zijn in Cambodja wel gebruikelijk en worden zeer gewaardeerd. Vooral voor mensen werkzaam in het toerisme zijn fooien een belangrijk deel van de inkomsten. Het is gebruikelijk een fooi te geven aan kamermeisjes, bellboys, gidsen en chauffeurs.

Als richtlijn kun je voor kamermeisjes en bellboys een fooi van USD 1 per dag/koffer aanhouden. Voor een gids is USD 8-10 per dag redelijk en voor een chauffeur USD 4-5. Een taxichauffeur geef je ongeveer 10% van de ritprijs. Bij veel restaurants wordt er 10% service charge berekend. Een kleine fooi van 5 tot 10% van de rekening als blijk van waardering zal desondanks worden gewaardeerd.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Cambodja
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Cambodja
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Cambodja

Meer weten?

Lees hier alles over wat je moet weten voor je reis naar Cambodja

Lees meer

Prijsindicatie

Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen per persoon op basis van twee reizigers en gebaseerd op het specifieke programma van deze reis. Voor een uitgebreide prijsindicatie, kies “Bereken jouw prijs”.

Wat is er inbegrepen in deze reis?

Juli 2024
Vanaf € 1358,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
4 € 1358,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
5-31 € 1378,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
Augustus 2024
Vanaf € 1378,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
1-31 € 1378,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
September 2024
Vanaf € 1368,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
1-29 € 1368,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
30 € 1410,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
Oktober 2024
Vanaf € 1400,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
1-31 € 1400,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
November 2024
Vanaf € 1400,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
1-30 € 1400,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
December 2024
Vanaf € 1400,-
Vertrekdatum Indicatieprijs * Vlucht
1-19 € 1400,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
20-30 € 1421,- Excl. vlucht Bereken jouw prijs
Laagste prijs
Vanaf € 1358,-
Vertrekdatum Vlucht
04/07/2024 Excl. vlucht Bereken jouw prijs

* Exclusief reserveringskosten van € 15 p.p. (minimum € 30)
* Exclusief calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

Inclusief

 • Vlucht Amsterdam - Siem Reap en Phnom Penh - Amsterdam (indien bij ons geboekt)
 • Rondreis per airconditioned auto of minibus met chauffeur
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Overnachtingen tijdens de rondreis in middenklasse hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Lunch op dag 3, 4 en 8
 • Bezoek aan het Angkor tempelcomplex per fiets
 • Wandeltocht in het Kulen gebergte
 • Kajaktocht op het Tonle Sap meer
 • Fietstocht op het eiland Koh Dach
 • Stadstour Phnom Penh per tuktuk
 • Wandeltocht in Kep Nationaal Park
 • Kajaktocht over de Kampot rivier

** Entreegelden op bovengenoemde excursies zijn inbegrepen
** De reisbescheiden staan vanaf 2 weken voor vertrek klaar op MIJN333

Accommodatie:

Siem Reap: New Riverside Hotel
Phnom Penh: Mahasakor Inn (voorheen Cardamom Hotel)
Kep: Kep Bay Hotel/Mealea Resort

Exclusief

 • Overige excursies, maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Visum voor Cambodja (deze kun je bij aankomst op de luchthaven kopen)
 • Reis-/annuleringsverzekering

Belangrijk

Bij een bezoek aan het Royal Palace en de Silver Pagoda in Phnom Penh gelden er strenge kledingvoorschriften: korte broeken en rokken boven de knie en mouwloze shirts en topjes zijn niet toegestaan. Je wordt geweigerd bij de ingang als je je niet aan de kledingvoorschriften houdt.

Het Cardamom Hotel is momenteel gesloten wegens renovatiewerkzaamheden. Gedurende de renovatie zul je verblijven in het naastgelegen 4* zusterhotel Poulo Wai Hotel & Apartment. Bij heropening zal het hotel het Mahasakor Inn gaan heten; de openingsdatum is echter nog onbekend.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-Cambodja
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Cambodja
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Cambodja

Meer weten?

Lees hier alles over wat je moet weten voor je reis naar Cambodja

Lees meer

Ook interessant

Bekijk meer >
Preah Vihear tempel aan de rand van Cambodja
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 18
Ontdekkingsreis Cambodja Individuele rondreis Cambodja
 • Onderneem de Kalai Jungle Trek
 • Bezoek de indrukwekkende Preah Vihear tempel
 • Mogelijkheid om de bedreigde Irrawaddy dolfijnen te spotten
Royal Palace in Phnom Penh, Cambodja
 • Rondreis
 • Aantal dagen: 15
Highlights van Cambodja Individuele rondreis Cambodja
 • Angkor tempelcomplex, Battambang en hoofdstad Phnom Penh
 • Tented camp midden in de schitterende Cardamom Mountains
 • Strandverblijf op het mooie, rustige eiland Koh Rong

Waarom je reis naar Cambodja boeken bij 333travel?

Logo 333travel
 • Dé specialist in betaalbare privé reizen op maat naar Cambodja
 • Deskundig advies uit eigen ervaring van jouw persoonlijke Cambodja reisspecialist
 • Al ruim 75.000 tevreden 333reizigers
 • 100% zorgeloos op reis!
 • Uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding en veel inclusief
 • Reizigers waarderen ons gemiddeld met een 9.2
P.p. vanaf:
€ 1358,-

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding