Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 17.30 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Emirates

Vliegen met Emirates

Informatie over Emirates

Emirates is opgericht in 1985 door de regering van de Verenigde Emiraten. Emirates is een luxueuze luchtvaartmaatschappij en heeft meer dan 300 prijzen op haar naam staan.

  • Luxueuze luchtvaartmaatschappij
  • Uitstekende service
  • Uitgebreid entertainment systeem
  • Ruime, comfortabele Economy Class

Vloot

De vloot van Emirates bestaat uit ruim 264 vliegtuigen. Op het traject Amsterdam – Dubai wordt er met de Airbus A380 en de Boeing 777 gevlogen. Op het traject Düsseldorf – Dubai wordt meestal met de Airbus A380 gevlogen en op het traject Brussel - Dubai met de Boeing 777.

Vluchtschema

Emirates vliegt 19 x per week vanaf Amsterdam. Dagelijks 2 x met de Airbus A380 en 5 x per week met de Boeing 777.  Vanaf Düsseldorf vertrekken dagelijks 2 vluchten naar Dubai met de Airbus A380 en vanaf Brussel dagelijks 2 vluchten met de Boeing 777. Vanuit daar kun je doorvliegen naar één van de vele bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Klassen

Met Emirates kun je Economy Class, Business Class en First Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class is ruim, comfortabel en biedt een uitstekende service. Je krijgt drankjes, hapjes en maaltijden aan boord. Ook hoef je je niet te vervelen tijdens de vlucht, je hebt jouw eigen TV scherm met een zeer uitgebreid entertainment systeem.

Business Class
De Business Class stoelen zijn ruim en comfortabel die je alle gelegenheid geven om te slapen, dineren, werken, spelen en uitgerust aan te komen op jouw bestemming. Jouw stoel is voorzien van een stopcontact voor jouw laptop en een telefoon. Ben je klaar met jouw werk, kun je jouw stoel omtoveren tot een bed. Aan boord is een uitstekende service en kun je gebruik maken van de lounge. Je hebt voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heb je toegang tot de lounges (uitgezonderd als je een Business Class actietarief hebt geboekt). Uiteraard is ook deze klasse voorzien van een eigen TV scherm en daarbij kun je genieten van een zorgvuldig geselecteerde maaltijd.

Inchecken op Schiphol

De check-in balie van Emirates bevindt zich in vertrekhal 3. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Inchecken op Düsseldorf

De check-in balie van Emirates bevindt zich in Terminal C. Je kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat je voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

emirates-stewardessen

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Onze experts Jelle Expert-Argentinië
Britt 333travel
Onze experts Britt Expert-Canada
Sofie 333travel
Onze experts Sofie Expert-China
Onze experts Amber Expert-Egypte
Jasmijn 333travel
Onze experts Jasmijn Expert-China
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Argentinië
Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Argentinië
Annelies 333travel
Onze experts Annelies Expert-Argentinië
Michelle 333travel
Onze experts Michelle Expert-Indonesië
Denise 333travel
Onze experts Denise Expert-Dubai / Emiraten
MArtijn 333travel
Onze experts Martijn Expert-Dubai / Emiraten
Arnold
Onze experts Arnold Expert-Dubai / Emiraten
Janette
Onze experts Janette Expert-Canada

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding