Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vakantie > Vakantie Laos

Vakantie Laos

Unieke reizen: volledig zelf samen te stellen, met hulp van onze Laos experts

Kies de reis die bij u past

Ook bieden wij al jaren onze populaire service Ticket plus aan

 • Individuele rondreizen

  Voor wie niet alles zelf wil regelen. Unieke en aanpasbare reizen door ons samengesteld inclusief vliegtickets.

 • Hotels

  Als u op zoek bent naar enkele overnachtingen in door ons aangeraden hotels.

 • Reizen op maat

  Voor wie gebruik wil maken van onze kennis op de bestemmingen maar ook zelf deels de regie wil houden.

 • Wij scoren
  gemiddeld een

 • 8.9


  uit 1800 beoordelingen
Bekijken

Waarom boeken bij 333travel?

 • Al 18 jaar Laos specialist in privé reizen op maat
 • Deskundig advies van je persoonlijke Laos reisspecialist
 • Keuze uit een groot aanbod van unieke en culturele Laos rondreizen
 • Flexibel aanbod: dagelijks vertrek en dagelijks verlengbaar
 • Zoover winnaar Beste Verre Reizen specialist

Vientiane is de hoofdstad en de grootste stad van Laos. Echter, voor Aziatische begrippen is de stad helemaal niet groot. Er is (vooralsnog) niet veel hoogbouw en de brede straten, aangelegd naar Frans voorbeeld, geven het centrum zelfs een dorpse sfeer. De stad is mooi gelegen aan de Mekong rivier en biedt in de avond gezellige restaurantjes en markten.

333travel is al ruim 18 jaar expert in het organiseren van unieke droomreizen naar Laos.
Middels ons motto: Verre Reizen, Voor iedereen uniek. stellen wij prachtige en unieke vakanties speciaal voor jou samen. Je kunt zelf je hele reis bepalen of onze Laos experts kunnen je adviseren. Niet voor niets zijn wij de Zoover winnaar beste verre reizen specialist!

Voor echte Aziatische charme moet je in Luang Prabang zijn. Het centrum bestaat hier uit smalle straatjes met koloniale, sfeervolle huisjes en restaurantjes. Door het hele centrum verspreid vind je indrukwekkende oude tempeltjes die de tand des tijds zeer goed doorstaan hebben.

Medewerker"Heerlijk dat er nog zo’n authentiek Aziatisch land bestaat. Natuurlijk vind je inmiddels behoorlijk wat toeristen in Luang Prabang en Vientiane, maar vooral in de binnenlanden waan je je nog in het échte Azië waar je verschillende volkeren nog op eenvoudige wijze hun leven ziet leiden."

Stefan Weemaes, je persoonlijke Laos specialist.


Buiten deze steden om bevind je je al snel in landelijk gebied. Laos wordt gekenmerkt door de vele bevolkingsgroepen die in het land leven, elk met hun eigen dorpjes, taal, kleding en gewoontes. Wanneer je door Laos reist, zul je verschillende dorpjes met traditionele houten huisjes zien en meer leren over de verschillende culturen en het lokale leven.

Probeer tijdens je vakantie ook zeker enkele van de typisch Laotiaanse gerechten. En geniet tijdens je ontbijt van een baguette, een van de overblijfselen uit de Franse tijd.

Medewerker

Vrijblijvend reisadvies op maat?

Vul het offerteformulier in of neem
telefonisch contact met mij op.

Onze selectie reizen


Bij ons ben je geen toerist maar een reiziger en word je volledig ontzorgd. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt en alles is geregeld in onze rondreizen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is te genieten.

Laos is een bijzondere bestemming binnen Azië, omdat het zijn ongereptheid en authentieke charme nog heeft weten te bewaren.

Onze Laos reizen nemen je mee naar de bekendste plaatsjes en hoogtepunten, maar zeker ook naar de minder bekende plekjes. Je zult hier het lokale leven ervaren, wat je vakantie naar Laos onvergetelijk zal maken. Een reis naar Laos kun je uitstekend combineren met de omringende landen, zoals Thailand en/of Cambodja.

Heb je zelf al ideeën opgedaan en wil je deze samen met ons realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk al onze Laos rondreizen

Onze populairste reizen naar Laos

Discover Laos

Inclusief vluchten. Laos is nog een authentiek, echt Aziatisch land met een zeer vriendelijke bevolking en vele interessante bezienswaardigheden. Bezoek de hoofdstad Vientiane, de mysterieuze Vlakte ...

Bekijk reis
Vanaf €1696,- p.p.

Aantal dagen: 9
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Laos Highlights

Inclusief vluchten. Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ...

Bekijk reis
Vanaf €2725,- p.p.

Aantal dagen: 14
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Grand Tour Thailand, Laos en Cambodja

Laat je meevoeren door de indrukwekkende cultuur van Zuidoost-Azië tijdens deze rondreis door niet alleen Thailand, maar ook het authentieke Laos en Cambodja. Hoewel alle drie de landen ...

Bekijk reis
Vanaf €2908,- p.p.

Aantal dagen: 21
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
333travelblog

Reiservaringen Indochina, waar wilt U heen ?

Op onze homepage vanaf vandaag en in de nieuwsbrief van deze week vind u informatie over reizen in Indochina, het gebied rond de Mekong rivier.  Tijdens onze eigen reizen komen wij regelmatig langs plekken die je zo bij blijven dat we die ook in onze reisgids en op de website gaan aanbieden. Dit jaar is daarom deze bestemming veel uitgebreider belicht en staat voor het eerst ook Laos in onze verder lezen...

Werelderfgoed locaties in Azië

Werelderfgoed is een schat uit de geschiedenis, waar we vandaag mee leven en die we door moeten geven aan toekomstige generaties. Het wordt beschouwd als onvervangbaar, uniek en eigendom van de hele wereld. Alleen erfgoed dat is ingeschreven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO mag deze titel dragen. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door de Commissie voor het Werelderfgoed, bestaande uit verder lezen...

Discover Indochina

Verbonden met elkaar door de machtige Mekong-rivier, vormen de landen Vietnam, Laos en Cambodja het voormalig Frans Indochina. Wat vroeger een kolonie van de Fransen was, zijn tegenwoordig 3 aparte landen die elk een geheel aparte aantrekkingskracht hebben. Cultureel gezien is Indochina, zoals de naam ook suggereert, een grensgebied tussen de invloedssferen van India en China. Laos en Cambodja verder lezen...

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel