Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€119,-

per persoon vanaf

Tour: Niagara Falls, natuurwonder van Noord-Amerika

(T-CA-8224)

Dagexcursie vanuit Toronto

Leuke pluspunten om te weten

  • Bezoek de beroemdste watervallen ter wereld: Niagara Falls
  • Cruise op de Hornblower langs de Horseshoe Falls
  • Lunch met uitzicht op de watervallen
  • Niagara on the Lake en wijnproeverij bij lokale wijngaard

Bezoek de beroemdste watervallen ter wereld: de Niagara Falls. Half op Canadees en half op Amerikaans grondgebied, worden de watervallen gevoed door de Niagara River die van Lake Eyrie naar Lake Ontario loopt en bestaan uit 3 delen: De American Falls, de Bridal Falls en het beroemde plaatje de Horseshoe Falls. De Niagara Falls zijn niet zo zeer de hoogste waterval, maar wat het werkelijk spectaculair maakt, is de hoeveelheid water die zich hier bulderend een weg naar beneden stort.

Je wordt opgehaald vanuit je hotel in Toronto en rijdt in ca. 1.5 uur naar Niagara. Een gids zal onderweg alvast wat leuke weetjes vertellen over één van de mooiste natuurwonderen van het Amerikaans continent. Een cruise met de Hornblower langs de watervallen is inbegrepen, zodat je van dichtbij de kracht van de watervallen kunt voelen. Andere opties kun je ter plaatse bijboeken, zoals een helikoptervlucht of de ‘journey behind the falls’, waarbij je met een lift dwars door de rotsen gaat en zo achter de waterval uitkomt. Je luncht met uitzicht over de watervallen en er is genoeg vrije tijd om zelf nog uitgebreid rond te kunnen kijken.

Op de terugweg stop je nog in het idyllische dorpje Niagara on the Lake. Door de Victoriaanse sfeer met de kleurrijke oude huisjes en zo af en toe een paard en wagen die voorbij rijdt, zul je er het gevoel hebben dat je vele jaren mee terug wordt genomen in de tijd. In de omgeving zijn diverse wijngaarden te vinden, waar je een rondleiding kunt krijgen en natuurlijk de heerlijke lokale wijn kunt proeven.


de Niagara Falls van dichtbij zien


Belangrijk
Deze excursie wordt dagelijks uitgevoerd in internationale groepjes. Je wordt opgehaald vanuit geselecteerde hotels in Downtown Toronto.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel