Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Airlines > Thai Airways
Vorige pagina

Informatie over Thai Airways

Thai Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand opgericht in 1960. Ze vliegen 3 keer per week non-stop van Brussel naar Bangkok met de moderne Boeing 777-300ER. Thai Airways biedt binnen Thailand een uitgebreid routenetwerk aan.
 • Prima service
 • Uitgebreid routenetwerk binnen Azie en Thailand
 • Moderne vloot

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegtickets


Vloot
De vloot van Thai Airways bestaat onder andere uit de Airbus 380-300, Airbus 330-300, Boeing 747-700 en Boeing 777-300ER. Op de vluchten van Brussel naar Bangkok wordt er gevlogen met de Boeing 777-300ER.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Economy Class passagiers: 20 kg;
Royal Silk Class passagiers: 30 kg.

Vluchtschema
Thai Airways vliegt 3 keer per week non-stop van Brussel naar Thailand. Binnen Thailand biedt Thai Airways onder andere vluchten aan naar Chiang Mai, Phitsanulok, Khon Kaen, Ubon Ratchathani, Ubon Thani, Hat Yai, Phuket, Surat Thani, Samui en Krabi.

Klassen
Vliegt u met Thai Airways dan kunt u Economy Class en Royal Silk Class vliegen.

Economy Class
De Economy Class is comfortabel en heeft een uitstekende service. Deze klasse biedt de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar elegante maaltijden. De stoelen zijn nieuw en ruimer en hebben een eigen TV scherm. Op internationale vluchten is er keuze uit verschillende menu’s en drankjes. Er zijn kussens en dekens beschikbaar en speelgoed voor de kinderen.

Royal Silk Class
De Royal Silk class stoelen zijn zeer comfortabel en u kunt ze 170 graden naar achteren zetten voor als u wilt slapen. De stoelen zijn voorzien van telefoon, laptopaansluiting en eigen TV scherm met films, tv-programma’s en radiozenders. Op internationale vluchten is er keuze uit verschillende menu’s en drankjes.

Inchecken op Brussel
De check-in balie van Thai Airways bevindt zich in Terminal B. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Inchecken op Bangkok voor uw binnenlandse vlucht
De check-in balie van Thai Airways bevindt zich in Hal 4. Economy Class passagiers kunnen inchecken bij Rij B6 – B9 en C2 – C10. Royal Silk Class passagiers kunnen inchecken bij Rij B1 – B3. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel