Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Nieuws

Actueel

Nieuws- en persberichten 333travel

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws over 333travel.

Vertrekhal 2 op luchthaven Schiphol

Huidige situatie op luchthaven Schiphol

28 juni 2022 - Zoals je wellicht via het nieuws hebt vernomen, zijn er op Schiphol problemen ontstaan met betrekking tot de vertrekkende reizen komende zomer.
 
We begrijpen dat dit onzekerheid met zich meebrengt.  Op dit moment is het nog niet duidelijk welke vluchten geannuleerd gaan worden. De verwachting is dat we op korte termijn meer informatie vanuit Schiphol zullen krijgen. 

Vriendelijke verzoek, neem geen telefonisch contact met ons op
Zodra wij meer informatie hebben met betrekking tot jouw vakantie, nemen we direct contact met je op zodat we samen kunnen kijken naar een mogelijke oplossing. We zullen er alles aan doen om de reis door te laten gaan, want na twee jaar corona gunnen we iedereen weer die mooie verre reis.

De boekingen worden behandeld in volgorde van vertrekdatum. Daarom ons vriendelijk verzoek om geen contact met ons op te nemen over je aankomende reis, maar te wachten tot wij dit doen. Mocht je niks van ons horen, dan gaat jouw reis vooralsnog gewoon door. 

Vertrek op tijd naar de luchthaven
Reis je vanaf Schiphol? Ga goed voorbereid naar de luchthaven. Zorg dat je 4 uur van tevoren aanwezig bent en lees onze coronamaatregelen per bestemming goed door om het boarden te versnellen. 

Peruaanse vrouwen gekleed in traditionele klederdracht in Peru

Twee nieuwe bestemmingen in Zuid-Amerika

17 mei 2022 - Vorige maand hebben wij twee nieuwe bestemmingen gelanceerd: Argentinië en Peru. Het zijn voor ons de eerste landen in Zuid-Amerika. Beide veelzijdige bestemmingen waar we je de hoogtepunten laten zien en kennis laten maken met de verborgen plekken.

In Argentinië proef je passie en word je telkens verrast door natuurschoon. Reizigers kunnen hun wensen doorgeven en met behulp van onze deskundige reisspecialisten wordt er een unieke reis samengesteld. Naar het verre Patagonië, de pampa's of het noorden van Argentinië waar rode woestijnen en imposante watervallen te bewonderen zijn.

Tijdens onze individuele rondreizen Peru reis je langs koloniale steden, woestijnduinen, wereldwonder Machu Picchu, indrukwekkende bergketens en de jungle.  Het is een land dat bij iedereen past en waar een kleurrijke, vriendelijke bevolking woont. Onze reisspecialisten zijn al een keer, of zelfs meerdere keren, in Peru geweest en delen graag hun eigen ervaring. Met hun tips en de wensen van de reiziger ontstaat die onvergetelijke rondreis door Peru.

Nieuwsgierig? Neem hier alvast een kijkje bij onze rondreizen Argentinië en rondreizen Peru.

Actuele informatie over onze reizen en COVID-19

04 november 2021 - Bij 333travel staat de gezondheid én de veiligheid van al onze reizigers altijd voorop. Ook ten tijde van COVID-19 vinden we het belangrijk dat je op reis gaat met een goed gevoel en vol vertrouwen. Mocht een reis onverhoopt niet doorgaan vanwege actuele inreisbeperkingen, dan kijken onze reisspecialisten samen met jou naar een passende oplossing en welke mogelijkheden er zijn voor het omboeken en uitstellen van je reis.

Reisadvies per bestemming
Bij 333travel houden wij de situatie en reisadviezen per bestemming zeer goed in de gaten en staan in nauw contact met de ANVR, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en onze lokale reisagenten. Voor het meest actuele en geldende reisadvies verwijzen we je naar de website van Nederland Wereldwijd. Gewijzigde informatie zullen wij direct communiceren en proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit doen wij op volgorde van vertrekdatum. Wij zullen al onze reizigers bijstaan waar nodig en zullen er alles aan doen om de reis in de toekomst alsnog uit te voeren.

Zekerheid en (repatriërings)garantie bij 333travel
333travel is een financieel gezond bedrijf dat is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze instanties geven jouw als reiziger de meeste zekerheid en garantie van kwaliteit van jouw geplande rondreis en je reisgeld. Ook in het geval van repatriëring zit je bij 333travel gedekt en zorgen wij ervoor dat, indien grenzen sluiten, je weer veilig thuis komt. 

MEER INFO OVER HET CORONAVIRUS

WiFi op reis

Altijd online onderweg

PRIMEUR VOOR DE REISBRANCHE

25 oktober 2018 - Langs de paradijselijke stranden van Thailand, door de rijstvelden van Vietnam of op de slingerende bergwegen van Sri Lanka. Even appen. Even op Instagram. Even inlezen online. Bij 333travel kan het vanaf vandaag allemaal dankzij de wifi aan boord van minibusjes. De specialist in privé rondreizen is hiermee de eerste die internet op de weg aanbiedt. Zo maakt 333travel contact met het thuisfront eenvoudig en comfortabel, ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is. Vakantiegangers kunnen hun tijd optimaal gebruiken door genieten van het uitzicht te combineren met sharen, skypen en swipen.

Mensen zoeken verbinding, zeker tijdens hun droomvakantie. Met elkaar, met de locals en met het thuisfront. Om ervoor te zorgen dat reizigers ook op afgelegen, ongerepte plekken contact kunnen houden met vrienden en familie, is wifi vanaf nu standaard bij minibussen voor rondreizen door Azië. Een strandvakantie is natuurlijk heerlijk, maar de gemiddelde Nederlandse droomreis is een stukje avontuurlijker. Die gaat naar kleine dorpjes, dat verlaten strandje en een tempel waar verder bijna geen toerist te zien is. Al die hidden gems kunnen nu eindelijk makkelijk gedeeld worden tijdens de reis.

Verzorgde rondreizen zijn weer een trend en zitten in de lift volgens Frangken Tuhumena, CEO van 333travel. Dit betekent dat meer en meer vakantiegangers op de plaats van bestemming tijd in een minibus doorbrengen. Internettoegang is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar op reis is dat een heel ander verhaal, zeker onderweg. 333travel speelt in op deze trend en geeft minibussen een digitale dimensie. Zo kunnen vakantiegangers hun tijd tijdens een reis optimaal indelen en benutten.

De gratis WiFi is geldig op onze privéreizen en beschikbaar voor de bestemmingen Thailand, Java & Bali, West Maleisie, Vietnam, Sri Lanka en Cambodja.

Daarom 333travel!

  • Dé specialist in privéreizen op maat
  • Vertel ons jouw reiswensen. Wij regelen het!
  • Deskundig advies van jouw persoonlijke reisspecialist
  • Gratis WiFi in de minibus op veel bestemmingen
  • 24/7 reisondersteuning voor, tijdens en na je reis
  • Volledig ontzorgd op reis
  • Reizigers waarderen ons met een 9,2

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding