Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Vandaag geopend tot 16.00 uur
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: Gesloten

Kaikoura

Nieuw-Zeeland

Kaikoura

Op ca. 2,5 uur rijden van Christchurch en van Picton ligt het plaatsje Kaikoura. Het is schitterend gelegen aan zee, omgeven door ruige bergen. Maar de voornaamste reden dat mensen hier komen is de fantastische mogelijkheid om de reuzen van de zee te zien, de indrukwekkende walvissen.

Het hele jaar door zijn aan de kust bij Kaikoura walvissen te zien, omdat de voedingsbodem hier uitstekend is. Met name de enorme potvis is hier het hele jaar te zien. Afhankelijk van het seizoen zijn er ook andere walvissoorten te zien die op doortocht zijn. Je kunt een boottocht maken om deze machtige reuzen der oceaan te zien, een indrukwekkend gezicht. Een andere manier om deze dieren te zien is vanuit de lucht. Er worden vluchten per vliegtuigje en per helikopter aangeboden.

Een andere populaire excursie is zwemmen met dolfijnen. Je hebt de keuze om daadwerkelijk het water in te gaan om in hun buurt te zwemmen of je kunt het tafereel vanaf de boot gadeslaan. Ook deze excursies worden het gehele jaar door uitgevoerd.

Wil je eens wat anders, dan kun je ook gaan zwemmen met zeehonden! Deze nieuwsgierige beestjes zijn net zo van jou onder de indruk als jij van hen. Speels zullen ze om je heen zwemmen en op hun rug onder je door zwemmen, zodat ze je eens rustig kunnen bekijken…

Heb je een duikcertificaat, dan kun je ook een duiktocht gaan maken. Het onderwaterleven hier is kleurrijk en divers en de gidsen laten je graag met deze wondere wereld kennismaken.

Verder kun je een boottocht maken om de grote albatros te zien, leren surfen, een spa bezoeken, een vistocht maken, golfen, kajakken en nog heel veel meer. Ben je in oktober in Kaikoura of omgeving, kijk dan of je bezoek samenvalt met het Kaikoura Seafest. Tijdens dit festival kun je het beste van wat de zee te bieden heeft proeven in combinatie met de beste wijnen. Ook is er veel live entertainment en vooral heel veel gezelligheid.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding