Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

De reisspecialisten van 333TRAVEL

Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die een passie hebben voor reizen. Wij zorgen er voor dat al uw wensen verwerkt worden in een uniek persoonlijk reis voorstel. Met onze kennis, ervaring en het frequent bezoeken van de bestemmingen hebben de reisspecialisten van 333TRAVEL een grote meerwaarde.

Johan Veenvliet
Johan
Johan

Ik ben vanaf 2011 werkzaam bij 333TRAVEL. Het leuke van mijn werk is het puzzelen; het in elkaar zetten van diverse segmenten tot één complete, verzorgde reis. Ook het zoeken naar de beste (vlucht)mogelijkheden vind ik leuk. Welke vlucht is het gunstigst om naar de gewenste bestemming vliegen?

Mijn favoriete bestemming binnen Azië is Shanghai. Een gigantische stad van 18-19 miljoen inwoners. Het contrast tussen het oude en moderne is hier ontzettend groot. De oude Bund en de Yu Garden met aan de andere kant van de rivier het moderne Pudong, het zakencentrum van Shanghai. In dit laatste gedeelte van de stad, zijn de torens zó hoog dat je ervan gaat duizelen als je er naar kijkt.

Landenspecialisme van Johan:
Thailand, China, Mongolië, Sri Lanka en de Emiraten

Klik hier om contact op te nemen met Johan of bel hem op 0348-441951.

Nico Anker
Nico
Nico

Als reis specialist ben je het bruisende hart van het bedrijf waar van alles voor kan komen. Het ene moment zet ik een op maat reis in elkaar vol spectaculaire excursies, het andere moment probeer ik met mijn klant op zoek te gaan naar de beste rondreis. De werkzaamheden zijn te allen tijde afwisselend, dat is wat ik zo geweldig vindt aan dit bedrijf.

Favoriete bestemming is Indonesië. Het leuke aan dit land is dat het van alles binnen haar grenzen herbergt. U kunt het zo gek niet bedenken: Ongerepte natuur, cultuur, zon zee en strand, shopmogelijkheden voor ieder budget, maar vooral de lach en dienstbaarheid op een ieder Indonesisch gezicht.

Landenspecialisme van Nico:
Indonesië, Amerika, Maleisië en Myanmar

Klik hier om contact op te nemen met Nico of bel hem op 0348-441951.

Manon Leewis
Manon
Manon

Ik werk nu 7 jaar met veel plezier bij 333TRAVEL. Het is is een uitdaging om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Of het nu een strandvakantie is naar Thailand, een mooie rondreis door Vietnam of een uitgebreide maatwerkreis; ik vind het leuk om de mogelijkheden voor de klant uit te zoeken.

Ik ben in onder andere Amerika, Vietnam, Cambodja, India en Nieuw-Zeeland geweest. Het zijn allemaal supergave landen om te bezoeken, maar als ik moet kiezen hebben Amerika en India de meeste indruk op me gemaakt.

Landenspecialisme van Manon:
Amerika, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand, de Emiraten en India

Klik hier om contact op te nemen met Manon of bel haar op 0348-441951.

Mark Revet
Mark
Mark

Mijn naam is Mark en voor zowel mijn werk als privé ben ik veel in Azië geweest. Het leuke van werken als reis specialist vind ik om klanten enthousiast te maken en om uit eigen ervaring te adviseren, een groot deel van ons werk bestaat uit maatwerkreizen waarbij het een uitdaging is om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Australië en Nieuw-Zeeland, de diversiteit in beide landen spreekt mij erg aan.

Bent u in Nieuw-Zeeland breng dan ook eens een bezoek aan de oostkust van het Noorder Eiland. Hier vindt u een fantastische natuur, afgelegen baaien en veel Maori cultuur. Tevens slaan veel toeristen dit gedeelte over waardoor het een stuk rustiger is.

Landenspecialisme van Mark:
India, Nepal, Australië, Nieuw-Zeeland en Maleisië

Klik hier om contact op te nemen met Mark of bel hem op 0348-441951.

Marieke Giebels
Marieke
Marieke

Mijn naam is Marieke Giebels en ben inmiddels 7 jaar werkzaam bij 333TRAVEL. Met veel plezier werk ik als reis specialist alwaar ik onze klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Op deze afdeling is het heel belangrijk dat we de wensen van onze klanten goed inventariseren om zo een perfect reisvoorstel samen te stellen.

Mede door alle reiservaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en interne trainingen die ik heb gevolgd kan ik onze klanten goed informeren en denk ik graag met ze mee.

Landenspecialisme van Marieke:
Thailand, Sri Lanka, Malediven, Nieuw-Zeeland en Indonesië

Klik hier om contact op te nemen met Marieke of bel haar op 0348-441951.

Arnold Ottens
Arnold
Arnold

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij 333TRAVEL. Als reisspecialist maak ik dagelijks diverse maatwerk reisvoorstellen, waarbij het uiteindelijk om één ding gaat: je klant een droomvakantie bezorgen.

Mijn favoriete bestemming is Thailand, waar niet alleen paradijselijke stranden, maar ook vele nationale parken met ongerepte flora en fauna en minder bekende overwoekerde tempelcomplexen te zien zijn. Ik ben gek op Thais eten met veel pepers, kokos en vruchten zoals papaya. Een aanrader is om de weekendmarkt van Chiang Mai te bezoeken.

Landenspecialisme van Arnold:
Thailand, Cambodja, Laos en Maleisië

Klik hier om contact op te nemen met Arnold of bel hem op 0348-441951.
© 2015 333TRAVEL