bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

De gezichten achter de individuele verre reizen specialist

De reis specialisten
Dit is een team van enthousiast specialisten die een passie hebben voor reizen. Zei zorgen er voor dat al uw wensen verwerkt worden in een uniek persoonlijk reis voorstel. Met hun kennis, ervaring en het meerdere malen bezoeken van de bestemmingen hebben zei een grote meerwaarde.

Marieke Giebels
Marieke
Marieke

Mijn naam is Marieke Giebels en ben inmiddels 7 jaar werkzaam bij 333TRAVEL. Met veel plezier werk ik als reis specialist alwaar ik onze klanten informeer en advies geef bij het voorbereiden en reserveren van hun vakantie. Op deze afdeling is het heel belangrijk dat we de wensen van onze klanten goed inventariseren om zo een perfect reisvoorstel samen te stellen. Mede door alle reiservaring die ik door de jaren heen heb opgedaan en interne trainingen die ik heb gevolgd kan ik onze klanten goed informeren en denk ik graag met ze mee.

Sinds 14 jaar ben ik werkzaam binnen de reisbranche, maar de afgelopen 6 jaar ben ik me bij 333TRAVEL gaan specialiseren in het werelddeel Azië. Aan dit werelddeel, met de vriendelijke bevolking, fantastische natuur, mooie cultuur en heerlijk eten heb ik 7 jaar geleden mijn hart verloren. Het is dan ook geen wonder dat Azië een favoriete vakantiebestemming van mij is geworden. Als men vraagt wat ik nu de leukste bestemming vind, kan ik daar moeilijk een goed antwoord op geven. Elk land heeft zo zijn eigen charmes, maar Bali blijft stiekem toch wel een favoriet.

Johan Veenvliet
Johan
Johan

Ik ben vanaf 2011 werkzaam bij 333TRAVEL. Het leuke aan deze afdeling vind ik het puzzelen; het in elkaar zetten van diverse segmenten tot één complete, verzorgde reis. Ook het zoeken naar de beste (vlucht)mogelijkheden vind ik leuk. Met welke vluchten kan men voordelig op de gewenste bestemming vliegen?

Mijn favoriete bestemming binnen Azië is Shanghai. Een gigantische stad van 18-19 miljoen inwoners. Het contrast tussen het oude en moderne is hier ontzettend groot. De oude Bund en de Yu Garden met aan de andere kant van de rivier het moderne Pudong, het zakencentrum van Shanghai. In dit laatste gedeelte van de stad, zijn de torens zó hoog dat je ervan gaat duizelen als je er naar kijkt.

Nico Anker
Nico
Nico

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij 333TRAVEL. Als reis specialist ben je het bruisende hart het bedrijf waar van alles voor kan komen. Het ene moment zet ik een op maat reis in elkaar vol spectaculaire excursies, het andere moment probeer ik met mijn klant op zoek te gaan naar het best mogelijke vliegtuigticket. U merkt het, de afdeling zit nooit stil en de werkzaamheden zijn ten allen tijde afwisselend, dat is wat ik zo geweldig vindt aan dit bedrijf.

Favoriete bestemming: Zonder enige twijfel zeg ik: Indonesië. Het leuke aan dit land is dat het van alles binnen haar grenzen herbergt. U kunt het zo gek niet bedenken: Ongerepte natuur, cultuur, zon zee en strand, shopmogelijkheden voor ieder budget, maar vooral de lach en dienstbaarheid op een ieder Indonesisch gezicht.

Tip: gaat u naar Bali? Bezoek dan het Dreamland beach. Dit is een van de meest onbekende stranden op Bali maar beslist het aller mooiste van het eiland.

Manon Leewis
Manon
Manon

Ik werk nu 7 jaar met veel plezier bij 333TRAVEL. Ik behandel zowel telefonische aanvragen als aanvragen die via de e-mail binnenkomen. Het is is een uitdaging om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Of het nu een strandvakantie is naar Thailand, een mooie rondreis door Vietnam of een uitgebreide maatwerkreis; ik vind het leuk om de mogelijkheden voor de klant uit te zoeken.

Ik ben in Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië en Nieuw-Zeeland geweest. Het zijn allemaal supergave landen om te bezoeken, maar als ik moet kiezen hebben Thailand en Nieuw-Zeeland de meeste indruk op me gemaakt. Tip: Overnacht in Nieuw-Zeeland bij het Abel Tasman National Park. Een fantastische omgeving, ideaal voor trekkings, kajaktochten en relaxte boottochtjes.

Mark Revet
Mark
Mark

Mijn naam is Mark Revet en voor zowel mijn werk als privé ben ik veel in Azië geweest. Het leuke van werken als reis specialist vind ik om klanten enthousiast te maken en om uit eigen ervaring te adviseren, een groot deel van ons werk bestaat uit maatwerkreizen waarbij het een uitdaging is om voor iedere klant de perfecte reis samen te stellen. Mijn favoriete bestemmingen zijn Australië en Nieuw Zeeland, de diversiteit in beide landen spreekt mij erg aan.

Tip:
Bent u in Nieuw Zeeland breng dan ook eens een bezoek aan de oostkust van het Noorder Eiland. Hier vindt u een fantastische natuur, afgelegen baaien en veel Maori cultuur. Tevens slaan veel toeristen dit gedeelte over waardoor het een stuk rustiger is. Voor Australië raad ik u een bezoek aan de west kust aan. De route Perth naar Darwin is echt prachtig met als hoogte punt Ningaloo Reef Marine Park bij het plaatsje Coral Bay. Hier kunt u vanaf het strand de zee inlopen en kunt u gemakkelijk het rif en de vele vissen bewonderen. Door dat u hier geen massa toerisme vindt is dit misschien nog wel mooier dan the Great Barrier Reef bij Cairns.

Arnold Ottens
Arnold
Arnold

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij 333TRAVEL. Na ongeveer 6 maanden ben ik mij bezig gaan houden met de online verkoop. Reisvoorstellen samenstellen en aanbieden, daarnaast verwerkte ik onder andere de boekingen die via het Internet werden geboekt. Doordat er steeds meer via het Internet werd aangevraagd en geboekt, is er versterking op deze afdeling gekomen, waarbij ik mij uiteindelijk heb gespecialiseerd in de webboekingen. Het leuke van het werk is dat geen dag hetzelfde is, de uitdaging om iedere boeking naar volledige tevredenheid rond te maken en de mogelijkheid tot eigen initiatief.

Mijn favoriete bestemming is Thailand, waar niet alleen paradijselijke stranden, maar ook vele nationale parken met ongerepte flora en fauna en minder bekende overwoekerde tempelcomplexen te zien zijn. Ik ben gek op Thais eten met veel pepers, kokos en vruchten zoals papaya. Een aanrader is om de weekendmarkt van Chiang Mai te bezoeken.

Rianne Koot - Supervisor klantenservice
Rianne
Rianne

Na mijn studie toerisme ben ik bij 333TRAVEL aan de slag gegaan. Het leukste aan mijn werk vind ik het uit eigen ervaring kunnen adviseren en overbrengen van kennis aan klanten en collega's. Ook het nauwe contact met onze lokale partners is erg leuk, samen met hen zorgen we ervoor dat uw vakantie tot in de puntjes geregeld wordt.

Tip: houdt u van wandelen en deinst u niet terug voor een stevige klim? Dan is de 2-daagse trekking door de Tiger Leaping Gorge in China een absolute aanrader! Op een gemiddelde hoogte van 2500 meter wordt men omgeven door steile rotswanden, watervallen en groene velden. Onder je baant de machtige Yangtze rivier zich een weg door één van de diepste kloven ter wereld.