Zoover winnaar beste verre reizen 2014 en 2015
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds

Handige en praktische reisinformatie

Hier vind u veel handige en praktische informatie over onze bestemmingen. Van lokale gewoonten zoals eten en drinken, fotografie en filmen tot aan paspoort en visum informatie.

Visum
Voor sommige landen heeft u een geldig visum nodig. Dit dient u zelf, uiterlijk 2 weken voor vertrek geregeld te hebben bij de ambassade van het desbetreffende land. Desgewenst assisteert 333TRAVEL u hierbij graag. Het kan voorkomen dat iemand met een buitenlandse nationaliteit zelfs een visum nodig heeft in geval een tussenlanding wordt gemaakt (met name het Midden-Oosten). Reizigers met een niet-Nederlandse nationaliteit dienen dit zelf te controleren bij het consulaat of de ambassade van het land waar de tussenlanding wordt gemaakt. Indien u een visum nodig heeft, dan is het raadzaam om dit tijdig aan te vragen. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje Visum.

Tijdig aanwezig zijn op Schiphol
Wij raden u aan om minimaal drie uur voor vertrek op Schiphol aanwezig te zijn. De afstanden tussen de check-in balie en uw gate kunnen aanzienlijk zijn. Afhalers raden wij altijd aan om vooraf de juiste aankomsttijden van de betreffende vlucht te controleren op Nos teletext pagina 757.

Verzekeren
Goed verzekerd op reis gaan is van groot belang. Dokters- en ziekenhuiskosten kunnen in bepaalde landen hoog uitvallen. 333TRAVEL verwacht van alle deelnemers dat zij een deugdelijke reisverzekering hebben afgesloten. Controleer ook uw eigen ziektenkostenverzekering nauwkeurig en zorg ervoor voldoende en correct verzekerd te zijn. Niet alle standaard ziektekostenverzekeringen hebben een dekking voor het buitenland! Uiteraard kunt u zich via ons verzekeren bij Allianz Global Assistance, informeer hiernaar. Indien u elders een reisverzekering heeft afgesloten dient u bij de boeking naam en polisnummer van de desbetreffende maatschappij aan ons op te geven.

Voor meer algemene reisinformatie kijk op:http://www.333travel.nl/reisvoorbereiding
.
© 2015 333TRAVEL