bel ons
0348 441951
Individuele rondreizen
Strandvakanties
333Flexible - Zelf samenstellen
Offerte aanvragen
Vorige pagina

Islandhopping in de Andaman Zee - Phuket - Thailand - R033

Islandhopping in de Andaman Zee - Phuket - Thailand
INCL. VLUCHTEN. Een geweldige reis voor mensen die wel iets willen zien, maar daarnaast willen genieten van de prachtige stranden, azuurblauwe zee en vakantiesfeer op de eilanden.

  De grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, vliegt dagelijks non-stop vanaf Schiphol naar Bangkok en Taipei. China Airlines, opgericht op 16 december 1959 heeft als thuisbasis Taipei, de hoofdstad van Taiwan.

  De eerste vlucht van China Airlines naar Amsterdam vond plaats op 11 april 1983 en sinds het voorjaar van 2000 is de “blossom” van China Airlines dagelijks op Schiphol te bewonderen. China Airlines biedt middels de dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Bangkok de grootste capaciteit van 389 stoelen aan en deze zijn verdeeld over twee unieke klassen aan boord van de Boeing 747-400. Vanaf 14 januari 2013 wordt de vlucht uitgevoerd met een Airbus 340.

 • Non stop van Amsterdam naar Bangkok
 • Aziatische gastvrijheid
 • Betaalbare Business Class

 • Zoek hier uw vliegtickets met China Airlines :

  {include file="home_ticketsearch_include.tmpl"}
  Vloot
  Momenteel onderhoudt China Airlines een vloot van 71 vliegtuigen. Er wordt gevlogen met Airbus en Boeing.

  Op de vluchten van Amsterdam naar Bangkok wordt er gevlogen met de Airbus 340.

  Bagage
  Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo's aan bagage meenemen. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 1 stuk handbagage mee aan boord nemen met een maximaal gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

  Economy Class passagiers: 20 kg;
  Business Class passagiers: 30 kg.

  Vluchtschema
  China Airlines vliegt dagelijks naar Bangkok.

  Klassen
  Vliegt u met China Airlines dan kunt u Economy Class en Business Class vliegen.

  Economy Class
  De Economy Class van China Airlines biedt het grootste aantal beschikbare stoelen, namelijk een totaal van 319. Deze comfortabele en ruime stoelen hebben een pitch van 82 cm, een stoelbreedte van 45 cm en een verstelbaarheid van 110 graden. In de Airbus zijn er 246 stoelen met een pitch van 81 cm, een stoelbreedte van 45cm en een verstelbaarheid van 106 graden. De vernieuwde Boeing 747-400 en de Airbus 340 zijn voorzien van een eigen TV scherm met een up-to-date entertainmentsysteem. Deze klasse biedt tevens de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar elegante maaltijden.

  Business Class
  De Business Class van China Airlines wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De passagiers beschikken over ruime stoelen welke zijn uitgerust met een pitch van 119 cm, een stoelbreedte van 51 cm en een verstelbaarheid van 131 graden. De 70 Business Class stoelen zijn verspreid over het upperdeck waar ze ingedeeld zijn in een configuratie van 2/2 en op het maindeck waar de configuratie 2/3/2 is. In de Airbus zijn er 30 Business Class stoelen met een pitch van 152 cm, een stoelbreedte van 53 cm en een verstelbaarheid van 146 graden. De configuratie is 2/2/2. Deze stoelen kunnen vooraf gereserveerd worden en zijn tevens voorzien van grote kussens en dekens voor een ideaal comfort.
  Tevens wordt er een grote variatie aan internationale kranten, bladen en radioprogramma's aangeboden in deze zeer hoog gewaardeerde klasse. Op de computer gestuurde persoonlijke tv schermpjes kan worden gekeken naar een ruim aanbod aan films, series, toeristische programma's, vluchtinformatie en kan men tevens drankjes/ snacks bestellen en uitgebreid shoppen.

  Inchecken op Schiphol
  De check-in balie van China Airlines bevindt zich in vertrekhal 3, rij 25. Recht tegenover de check-in balie bevindt zich de ticket- en servicebalie. U dient minimaal 3 uur voor vertrek in te checken. U kunt vanaf circa 3 uur voor vertrek inchecken. Onthoud dat u voor een probleemloze reis dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

14-daagse combinatiereis Thailand

vanaf
1458 p.p.