Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

€303,-

per persoon vanaf

Tour: Rondvlucht per watervliegtuig boven Dubai

(T-AE-0909)

Excursie Dubai

Leuke pluspunten om te weten

  • Dubai in vogelvlucht
  • Rondvlucht met een watervliegtuig
  • Bekijk o.a. de Jumeirah Palm, The World en de Dubai skyline vanuit de lucht
De beste manier om de bijzondere highlights van Dubai te bekijken is vanuit de lucht. Dubai is als het ware een door de mens aangelegde oase in de woestijn, waar u vele moderne hoogstandjes kunt zien die nergens anders ter wereld te zien zijn.

Een mooi voorbeeld zijn de wereldberoemde palmeilanden die door Nederlandse specialisten werden gecreëerd, die u vanuit de lucht pas echt goed kunt waarderen. Iets verder in zee ligt “The World”, waar alle landen en eilanden van de wereld worden nagebootst. Ook de imposante skyline van Modern Dubai met het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, zijn goed te zien vanuit de lucht.

Tijdens deze excursie maakt u een 25 of 40 minuten durende rondvlucht met een watervliegtuig en krijgt zo een mooi overzicht van deze unieke stadstaat.

Luchtfoto van Dubai en Burj Khalifa


Bijzonderheden
Er kunnen maximaal 9 personen per keer mee op de vlucht, beschikbaarheid is dus erg beperkt. Reserveringen zijn te allen tijde op aanvraag en dienen minimaal een maand voor vertrek gedaan te worden om voor het laagste tarief in aanmerking te komen. Transfers naar het startpunt zijn niet inbegrepen.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel