Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Indonesie > Bali > Padang Padang
Vorige pagina

Padang Padang
Padang Padang is een klein dorpje gelegen aan de westkant van het schiereiland van Nusa Dua en is nog niet door de massa ontdekt. Het zijn voornamelijk de surfers die dit deel van Bali kennen, aangezien voor de kliffen die deze strandjes op het schiereiland omringen, is het perfect golfsurfen.

Het strand van Padang Padang is te bereiken via een steile trap uitgehakt in de rotsen, die uitkomt op een klein baaitje met een heerlijk strand. Op zaterdag- en zondagavond worden hier speciale strandfeesten gehouden en is het er gezellig druk. Op de overige avonden geniet u ’s avonds van verse vis en seafood van de barbecue a la Jimbaran. In het dorpje vindt u ook enkele leuke lokale restaurantjes.

Accommodaties in deze omgeving zijn over het algemeen klein en eenvoudig. Zaken als 24-uur per dag elektriciteit, warm water en airconditioning zijn zeker niet vanzelfsprekend als u in Padang Padang verblijft. Echter, u krijgt er een bijna hippie-achtige sfeer voor terug en u kunt hier zeker een paar dagen heerlijk vertoeven.

Nyepi day
Jaarlijks wordt er Nyepi Day op Bali gevierd. Omdat de datum voor Nyepi bepaald wordt door de Lunar kalender en de stand van de maan, is het ieder jaar een andere datum. Op deze dag worden er geen transfers en excursies uitgevoerd en de luchthaven is gesloten. Zie 'Streekinformatie Bali' voor meer informatie.

Bekijk alle rondreizen naar Bali

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel