Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Flexible > Thailand

Stel zelf uw favoriete reis naar Thailand samen

Reizen naar Thailand is geweldig voor jong en oud, met name door de enorme variatie aan cultuur, natuur, avontuurlijke en ontspannende activiteiten en uiteraard een ruime keuze aan stranden. Waarschijnlijk hebt u zich al een beetje ingelezen en heeft u al enkele bezienswaardigheden in Thailand op uw lijstje staan die u in uw reis wilt laten terugkomen. Hoe stelt u nu uw ideale rondreis Thailand samen?

U kunt daarvoor gebruik maken van ons bestaande aanbod van reizen naar Thailand en deze aanpassen naar uw eigen wensen. Maar u kunt ook uw reis helemaal naar uw wens laten opbouwen. Wij bieden u daarvoor ons maatwerk product, met een ruime keuze aan goede hotels en resorts, leuke en diverse excursies en meerdaagse tours.

Medewerker"Thailand is één van de meest veelzijdige landen waar ik geweest ben. Schitterende natuur en berglandschappen met adembenemende vergezichten, ongerepte jungles met idyllische watervallen. De gastvrijheid van de mensen en de overheerlijke Thaise specialiteiten zijn voor mij de ingrediënten, waarom ik mij zo enorm thuis voel in Thailand. "

Arnold Ottens, uw persoonlijke Thailand specialist.


Om de reis naar Thailand te beginnen, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze starterspakketten en ticket plus pakketten. Vervolgens kiest u op elke bestemming uw favoriete hotel en excursie of tour. Stuur dit alles naar ons door en u hoeft dan alleen nog maar op onze kennis, ervaring en enthousiasme te vertrouwen om er voor u een passende rondreis mee samen te stellen, met her en der leuke extra’s en tips voor Thailand.

Om de service en kwaliteit te optimaliseren en voor uw laatste vragen klaar te staan, ook ter plaatse, hebben wij bovendien ons eigen kantoor in Bangkok met Nederlandssprekend personeel.

Hotels

Combineer en kies hier uit ons geselecteerde aanbod van middenklasse, luxe en trendy hotels. De hotels, resort en bungalows zijn gunstig gelegen en hebben een goede prijs /kwaliteit verhouding. Stel zo u eigen reis op maat samen.

Bouwstenen

Vind hier uw individuele korte reizen van dagtours tot meerdaagse reizen waarbij u zelf alleen de vliegtickets nog hoeft te regelen. Door onze bouwstenen te combineren kunt u uw ideale individuele reis zelf samen stellen.

Starterspakketten

Het ideale startpunt om uw eigen reis op maat samen te stellen. Zoek hier uw vliegtickets inclusief 1 of meer nachten hotel en een comfortabel transfer naar uw hotel bij aankomst.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel