Verre reizen. Voor iedereen uniek.
Mijn favorieten

Een reis of hotel kun je bewaren zodat je deze op een later moment makkelijk terugvindt. Dit doe je door te klikken op het ‘hartje’ bij ons productaanbod. Vervolgens kun je voor één of meer favorieten vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen door hieronder op de knop offerte te klikken.

...
Maandag: 9.00 - 17.30
Dinsdag: 9.00 - 17.30
Woensdag: 9.00 - 17.30
Donderdag: 9.00 - 17.30
Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Lid ANVR en SGR Volledig ontzorgd op reis Reizigersbeoordeling 9,2

Cuba on the Road

Camperhuur Cuba

Camper Cuba

 • Vrij nieuwe campers, gemaakt in Italië
 • Ruime campers
 • Van alle standaard gemakken voorzien

Cuba on the Road is momenteel de enige aanbieder van campers in Cuba. Het land leent zich uitstekend om helemaal in je eigen tempo rond te reizen en op en top te genieten van de bezienswaardigheden, maar ook van het buitenleven. Er zijn in Cuba inmiddels meer dan 20 parkeergelegenheden en campings voor campers in het westen en midden van het land. Het is niet toegestaan verder oostelijk te reizen dan Trinidad.

Campers van Cuba on the Road

De campers zijn van Europese makelij en van alle belangrijke gemakken voorzien. Er zijn twee verschillende campertypes. Deze kunnen echter niet specifiek aangevraagd worden, omdat de campermaatschappij op basis van Run of Fleet werkt. Er wordt bij het toewijzen van de camper met name gekeken naar het aantal personen waaruit je reisgezelschap bestaat.

Prijzen en aanbiedingen

Gedurende het jaar variëren de prijzen en aanbiedingen van Cuba on the Road. 

Bekijk hier meer informatie.

Tarieven

De camperverhuurmaatschappij biedt vaste prijzen gedurende het jaar. Let op dat de prijs per 24 uur wordt berekend.

Inbegrepen
Wanneer je een camper huurt, dan is de prijs inclusief een standaard verzekering met een eigen risico van USD 500 per gebeurtenis. Verder zijn een ongelimiteerd aantal kilometers, de persoonlijke inventaris en de camperinventaris al inbegrepen.

Vroegboek en lange huur specials

Er zijn momenteel geen specials.

Verhuurlocaties

Je kunt je camper alleen ophalen in Havana. De verhuurlocatie is geopend van 9.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van feestdagen. Je kunt je camper tot uiterlijk 16.00 uur ophalen.

Je kunt je camper inleveren op onderstaande locaties:

 • Havana (verhuurkantoor, niet op de luchthaven)
 • Viñales
 • Pinar del Rio
 • Soroa
 • Las Terrazas
 • Atracadero Palma Rubia
 • Playa Larga
 • Varadero
 • Cienfuegos
 • Santa Clara
 • Trinidad
 • Cayo Coco
 • Cayo Las Brujas/Santa Maria

Let op dat er een drop off fee wordt berekend op al deze locaties, behalve op het verhuurkantoor in Havana. 

One way rental
Wanneer je ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental. Hiervoor gelden drop off kosten die per locatie variëren. Onze reisspecialist zal je hierover informeren in je offerte.

Informatie camperverhuurmaatschappij

Bekijk hier meer informatie over bij te boeken extra's en praktische informatie over het huren van een camper bij Cuba on the Road.

Service

Cuba on the Road biedt standaard service voor al haar gasten. Bij het ophalen van de camper zal iemand van de maatschappij met je door het voertuig lopen en je uitleg over de camper geven. Daarna kun je op weg.

Mocht je onderweg pech krijgen of problemen met de camper hebben, dan is er 24 uur per dag een speciaal noodnummer. Ook is er een speciaal kantoor onderweg bij Zapata Peninsula waar je met je camper terecht kunt bij problemen.

Ophalen en inleveren van de camper

De verhuurlocatie is gemakkelijk te bereiken per taxi. De normale ophaaltijd van de camper is tussen 9.00-16.00 uur van maandag t/m zondag. De verhuurlocatie is gesloten op feestdagen.

De verhuurlocatie is tot 17.00 uur geopend, dus wordt geadviseerd de camper uiterlijk vóór 16 uur weer in te leveren op de afgesproken verhuurlocatie. De camper wordt dan op eventuele schade gecontroleerd waarna de laatste formaliteiten worden afgehandeld.

Tegen een meerprijs kan er een transfer van de luchthaven naar de verhuurlocatie en van de verhuurlocatie naar de luchthaven bijgeboekt worden.

Minimale huurperiode

Er is geen minimale of maximale huurperiode voor een camper.

Borg en eigen risico

Borg
Een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, is verplicht voor de borg. Toch is het raadzaam om de borg ook in contant geld (in CUP) bij je te hebben, voor het geval het creditcardsysteem niet werkt. De borg bedraagt USD 500.

Eigen risico
Het eigen risico bij het huren van een camper bedraagt USD 500 per gebeurtenis.

Camper- en persoonlijke inventaris

De camper- en persoonlijke inventaris zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Camperuitrusting
Deze bestaat uit borden, bestek, kurkentrekker, blikopener, schalen, vergiet, pannen, kookgerei, bewaarbakje, waterkoker en theedoek. Tevens vind je in je camper een droogrek, emmer en bezem.

Persoonlijke uitrusting
Deze bestaat uit kussens, kussenhoezen, bedlinnen en handdoeken.

Toeslagen

Overnachtingsvouchers
Bij het ophalen van de camper ontvang je vouchers voor elke nacht van je camperreis. Deze gebruik je bij de officiële parkeergelegenheden en campings als betaalmiddel voor de overnachtingen. De vaste prijs per camper per nacht bedraagt USD 30.

Bij aankomst en vertrek moet het voucher afgetekend worden door een medewerker van de locatie. Alle vouchers bewaar je en lever je in bij het inleveren van de camper op de laatste dag. Je rekent deze daar vervolgens af met je borg of met contant geld.

One way fee
Deze toeslag geldt als je de camper op een andere locatie inlevert dan bij het verhuurkantoor in Havana. De toeslag, in Cuba drop off kosten genoemd, verschilt per locatie. Hoe verder weg de inleverlocatie is van Havana, hoe hoger de toeslag. De drop off kosten worden in je offerte al vermeld.

Extra bij te boeken

Fietsen
Het is mogelijk om maximaal 2 fietsen of 2 e-bikes bij te boeken per camper. De prijs is op aanvraag. Ter plaatse betaal je nog een borg van USD 50 per fiets. Fietshelmen zijn niet verplicht in Cuba en worden daarom ook niet verstrekt. Wil je graag wel een fietshelm gebruiken, vooral als je een e-bike huurt, dan moet je deze zelf uit Nederland meenemen.

Extra bestuurder
Bij boeking van de camper geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Er mogen maximaal twee extra bestuurders worden opgegeven. Per extra bestuurder betaal je circa € 12 toeslag.

Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd. Ook de extra bestuurders moeten minimaal 25 jaar oud zijn en minimaal 2 jaar in het bezit zijn van hun rijbewijs. Het is niet toegestaan dat een extra bestuurder de camper ophaalt of inlevert, alleen de hoofdbestuurder mag dit doen.

Kinderzitjes
Het is mogelijk om een kinderzitje bij te reserveren voor een bedrag van USD 6 per stoeltje per dag. Het bedrag moet ter plaatse bij ophalen van de camper betaald worden. De kinderstoel is geschikt voor kinderen van 9 tot 25 kg (circa 9 maanden tot 6 jaar). De campers hebben geen isofix en de kinderstoel wordt met de gordels vastgemaakt.

Wil je graag een babystoel, dan moet je deze zelf uit Nederland meenemen.

Boodschappenpakket
Je kunt een boodschappenpakket bijboeken, zodat je voor de eerste dagen alvast de belangrijkste levensmiddelen hebt. Inbegrepen zijn onder andere 12 flesjes water van een halve liter, 4 flesjes frisdrank van 150 ml, 12 biertjes, een brood, 30 eieren, kaas, 6 toiletrollen, koffie, zout, 2 flessen olie (om te koken) en een klein flesje azijn. De prijs is op aanvraag.

Wij raden dit boodschappenpakket ten zeerste aan, omdat er vrij weinig supermarkten zijn in Cuba en ze wat lastiger te vinden zijn, vooral in het begin.

Belangrijk
Bedragen genoemd in USD moet je ter plaatse betalen. Bedragen in EUR moet je vooraf al betalen.

Hulp nodig? Onze experts helpen je graag

Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

Contact Offerte

of bel ons op: 0348 - 44 19 51

Nina 333travel
Onze experts Nina Expert-Cuba
Dagmar
Onze experts Dagmar Expert-Cuba

Mis niets!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste reisinspiratie en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jouw aanmelding