Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Camperhuur > Canada > Fraserway camperhuur > Bij te boeken extra's
Vorige pagina

Camperhuur: Fraserway camperhuur

(C-CA-0052)

Wanneer je een camper bij Fraserway huurt, dan is de prijs inclusief een basis verzekering met een eigen risico van maximaal CAD 7500 per gebeurtenis en de transfers van en naar het verhuurstation vanaf vaste punten in de desbetreffende plaats.

Verder kun je de volgende extra’s bijboeken:

One way rental
Wanneer het ophaalpunt niet gelijk is aan het inleverpunt, dan boek je een zogenaamde one way rental. Hiervoor geldt een toeslag die per locatie kan variëren. Je reisspecialist zal je hierover informeren bij boeking.

Kilometerpakketten
Standaard zijn er nog geen kilometers in de huurprijs inbegrepen. Bereken (bijvoorbeeld met google maps) je geplande route, zodat je kunt bepalen hoeveel kilometers je bij wilt kopen.

Je kunt pakketten per 100 (ca. € 25), 500 (ca. € 120), 1000 (ca. € 235) of ongelimiteerd aantal kilometers (ca. € 55 per nacht, minimum huurperiode 14 nachten) bijboeken.

Rij je deze kilometers niet, dan krijg je hier geen restitutie op en benzine is niet inbegrepen. Rij je meer kilometers dan bijgeboekt, dan betaal je hier ter plaatse een extra bedrag voor (ca. CAD 0.42 per kilometer).

CDR / CDW-verzekering
Wanneer je een camper bij Fraserway huurt, dan is de prijs inclusief een basis verzekering met een eigen risico van maximaal CAD 7500 per gebeurtenis. Daarnaast is het mogelijk om dit eigen risico te verlagen. Een CDR-verzekering kost ca. € 20 per nacht en verlaagt het eigen risico naar maximaal CAD 750 per gebeurtenis. De CDW-verzekering kost ca. € 30 per nacht en verlaagt het eigen risico naar nul.

Wij kunnen ook de speciale Eigen Risico verzekering van Allianz Verzekeringen aanbieden (€ 8 per dag). Met deze verzekering dek je het eigen risico van CAD 7500 per camper af. Mocht je ter plaatse schade rijden, dan betaal je de kosten ter plaatse, waarna je deze bij terugkomst in Nederland kunt terug claimen bij Allianz.

Extra bestuurder
Bij boeking van de camper geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk zonder toeslag. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd

Persoonlijke uitrusting
De persoonlijke uitrusting kun je voor ca. € 80 bijboeken. Wanneer je deze bijboekt, is de camper uitrusting automatisch inbegrepen. Voor uitgebreide informatie kijk je hier.

Rijden in de USA
Voor rijden in de USA (incl. Alaska) geldt bij Fraserway geen extra toeslag.

Navigatiesysteem
Indien je gebruik wilt maken van een GPS navigatiesysteem, kun je deze voor vertrek bij te boeken. Het navigatiesysteem kost ca. € 4 per dag, met een maximum van ca. € 45 per GPS per huurperiode.

Wifi hotspot
Wanneer je reist vanuit de verhuurlocaties Vancouver, Calgary, Edmonton, Toronto of Halifax dan is het mogelijk om van de camper een wifi hotspot te maken. Je kunt dan per nacht voor 50MB internetten, met een ongelimiteerd aantal apparaten. De kosten hiervoor bedragen ca. € 6 per nacht. Extra data nodig? Je kunt 1 GB (ca. € 16), 2 GB (ca. € 25) of 1GB (ca. € 16) of 5 GB (ca. € 50) bijboeken.

Fietsen / fietsenrek
Fraserway biedt ook de optie om fietsen (geen mountainbikes) inclusief een speciaal fietsenrek bij te boeken. De kosten voor een fiets bedragen ca. € 6 per nacht, voor een fietsenrek ca. € 60. Let op: Het is niet mogelijk om een kinderzitje op de fiets te zetten en het fietsenrek is niet te monteren op de campertypes TC, TC-S, TC-B, VC of Adventurer 4.

Kinderzitjes
Het is mogelijk om een baby/kinderzitje op aanvraag bij te reserveren voor een bedrag van CAD 80, dit bedrag betaal je ter plaatse.

Belangrijk
Bovenstaande bedragen zijn exclusief lokale belastingen, deze variëren namelijk per provincie waardoor de uiteindelijke prijs ook bepaald wordt door de ophaallocatie van de camper. Je reisspecialist kan je informeren over de exacte bedragen. Ook over bedragen die je ter plaatse moet betalen, wordt ter plaatse de extra lokale belasting er nog bij opgeteld.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel