Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegennaar > Garuda Indonesia
Vorige pagina

Vliegtickets Garuda Indonesia

Met een moderne vloot, meer dan 60 jaar ervaring en deskundig opgeleid personeel biedt Garuda Indonesia maar liefst 33 bestemmingen in de Indonesische archipel. Daarmee zijn zij met recht dé luchtvaartmaatschappij van Indonesië.
 • Vliegen met de nieuwe Boeing 777
 • Eigen tv-scherm met meer dan 30 films
 • Non-stop naar Jakarta

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegticketsVloot
Op de route Amsterdam – Jakarta wordt gevlogen met de moderne Boeing 777.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo’s aan bagage meenemen. Naast de (ruim)bagage die wordt ingechecked mag elke passagier nog één stuk handbagage mee aan boord nemen met een max. gewicht van 7 kg, toegestane maten 56x36x23cm.

Bagagevrijdom per passagier:
Economy Class: 30 kg
Executive Business Class: 40 kg
First Class: 50 kg
Gratis Sportuitrustingen extra tot 23kg

Vluchtschema
Garuda Indonesia vliegt 6 keer per week van Amsterdam naar Jakarta.

Klasse
De vliegtuigen van Garuda Indonesia beschikken over drie klassen: Economy Class en Executive Business Class en de First Class.

Economy Class
In Economy Class vindt u 186 ergonomische stoelen die 15 cm naar achter versteld kunnen worden. De stoelafstand is 81 cm. Alle stoelen zijn voorzien van een 9 inch Touch Screen LCD-scherm met afstandbediening en een geavanceerd interactief entertainmentsysteem. Aan boord worden verschillende Indonesische gerechten geserveerd.

Executive Business Class
In de Executive Business Class biedt Garuda u First Class comfort met een Business Class service. Dat begint al met de aparte check-in en de speciaal voor u gereserveerde lounge op de luchthaven. Vervolgens vindt u aan boord luxe slaapfauteuils met extra beenruimte. Ook krijgt u stijlvol geserveerde maaltijden met daarop afgestemde wijnen en als u wilt: champagne! Gedurende uw vlucht heeft u dus alle mogelijkheden om te werken, te relaxen of te slapen.

First Class
De nieuwe Boeing 777 toestellen bieden ook First Class plaatsen aan waarin passagiers aan boord kunnen genieten van ongekende luxe en privacy. De First Class plaatsen bieden onder andere een groot voordeel aan zakelijke passagiers die nu sneller, comfortabeler en efficiënter kunnen reizen van en naar Indonesië. Ook het onlangs geïntroduceerde vernieuwde Business Class service concept, met onder andere een chef de cuisine aan boord, voorziet hier perfect in.

Inchecken op Schiphol
De incheckbalie voor Garuda Indonesia bevindt zich in vertrekhal 3, hier bevindt zicht tevens de ticketbalie. U dient minimaal 3 uur van te voren in te checken. Online inchecken kan vanaf 24 uur tot 4 uur voor vertrek van uw vlucht.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel