Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Vliegennaar > Etihad Airways
Vorige pagina

Vliegtickets Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten. Deze maatschappij werd opgericht in 2003 en is geheel eigendom van de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten. De eerste vlucht vond plaats op 13 november 2003.

Momenteel bieden ze vluchten aan naar 83 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Australië. De Thaise hoofdstad Bangkok is hun nummer één bestemming.
 • Moderne vloot
 • Eten en drinken op elk gewenst tijdstip
 • Uitstekende service en entertainment

Zoek en boek uw vliegtickets direct online bij ons.


 • Bij ons zijn de getoonde prijzen totaalprijzen voor de gehele boeking.
 • Volledig transparante prijzen en geen verborgen toeslagen.
 • Wij zijn al ruim 17 jaar de specialist in goedkope vliegtickets.
 • Eenvoudig, veilig en vertrouwd online boeken en betalen.
 • Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
 • Lid van het IATA, ANVR en SGR.

Zoek vliegticketsVloot
De luchtvaartmaatschappij vliegt met de nieuwste en modernste toestellen. Momenteel onderhoudt Etihad Airways een vloot van 67 vliegtuigen.

Bagage
Iedere passagier mag een beperkt aantal kilo’s aan bagage meenemen. Naast de (ruim)bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier nog één stuk handbagage mee aan boord nemen. Het maximale gewicht is afhankelijk van de klasse waarin u vliegt. De toegestane maten zijn als volgt: 56x36x23cm.

Handbagagevrijdom per passagier:
Economy Class: 1 stuk van maximaal 7 kg
Business Class en First Class: 2 stuks van maximaal 12 kg in totaal

Ruimbagagevrijdom per passagier:
Economy Class: v.a. 23 kg (afhankelijk van de geboekte prijsklasse)
Business Class: 40 kg
First Class: 50 kg

Vluchtschema
Vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf vliegt Etihad dagelijks naar Abu Dhabi vanuit waar er vele aansluitende vluchten zijn binnen Azië.

Klasse
Etihad biedt op de vlucht van Amsterdam en Brussel naar o.a. Bangkok verschillende klasses aan; Economy, Business en First Class.

Economy Class (Coral Economy Class)
De Economy Class biedt het grootste aantal beschikbare stoelen, namelijk een totaal van 240 stoelen in de Airbus A330-200 en 350 stoelen in de Boeing 777-300ER. Verder beschikt deze klasse over meer dan 675 uur on-demand entertainment via een individueel videoscherm. Passagiers kunnen op elk gewenst tijdstip eten en hebben keuze tussen à la carte menu’s en snacks. Aan boord van elke vlucht waakt een ‘food and beverage manager’ over kwaliteit, presentatie en aanbieding van de maaltijden en drankjes aan boord.

Business Class (Pearl Business Class)
De Business Class, ook wel pearl zone genaamd, bestaat uit 22 stoelen in de Airbus A330-200 en 28 stoelen in de Boeing 777-300ER. De stoelen beschikken over bredere armsteunen, grotere tv- schermen en eettafeltjes. Verder beschikt deze klasse over volledig platte bedden en meer dan 675 uur on-demand entertainment via een individueel breedbeeld videoscherm. Een gebruiksklaar systeem dat werkt op USB technologie, geeft passagiers de mogelijkheid om eigen audio, video en beeldmedia af te spelen.

Inchecken op Schiphol
Het is bij Etihad mogelijk om vanaf 48 uur tot 2 uur van te voren online in te checken via de website van Etihad. Inchecken op Schiphol kan in vertrekhal 3.

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel