Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Dubai > Formule 1 in abu dhabi > Dag tot dag
Vorige pagina

5 Dagen

€ 1129,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1129,- p.p.

vanaf 2 personen
Info & Prijzen
Vraag offerte aan

Rondreis: Formule 1 race bijwonen in Abu Dhabi

(R-9004)

5-daags Dubai en Abu Dhabi arrangement

Dag 1: Amsterdam - Dubai
U vertrekt 's avonds vanaf Schiphol naar Dubai. U vliegt comfortabel met de Airbus A380 van Emirates.

Dag 2: Aankomst in Dubai
U komt ’s ochtends aan op de luchthaven van Dubai, waar uw transfer al klaar staat om u naar uw hotel te brengen. U kunt kiezen tussen verblijf in een uitstekend 3* appartement of 4* hotel.

Na inchecken bent u vrij en kunt u de wereldstad Dubai verder verkennen. Slenter door de stad en verken verschillende wijken of bezoek het prachtige strand van Jumeirah Beach, waar u ook het beroemde Burj Al Arab hotel en de Palm kunt zien. Vlakbij uw hotel ligt de Mall of the Emirates, waar o.a. de beroemde skibaan zich bevindt en waar u naar hartenlust kunt shoppen. De metrolijn stopt hier ook, zodat u gemakkelijk ook naar andere delen van de stad kunt. Daarnaast heeft uw appartement of hotel ook een gratis shuttle-service die u naar het strand brengt.

In de namiddag is het tijd voor een spectaculaire desert jeepsafari. U wordt per jeep opgehaald en zet koers richting de woestijn. Onderweg stopt u even bij de paleizen van de sjeiks om vervolgens Dubai achter u te laten en de woestijn te betreden. Vlak voordat u de woestijn in rijdt, laat men de banden van de jeeps deels leeg lopen voor een betere grip in het zand. Dan gaat het avontuur beginnen!

De jeeps rijden over de duinen, door de duinen en langs de randen van duinen waarbij steile en schuine hellingen en diepe kuilen niet worden vermeden! Het is alsof u als het ware in een achtbaan zit. Na een klein uurtje maakt u een stop om de zonsondergang vanuit de woestijn te kunnen aanschouwen. Een fantastisch schouwspel waar u prachtige foto’s van kunt maken.

Na de stop gaan de jeeps weer verder dwars door de duinen, totdat het kamp wordt bereikt. Hier krijgt u een uitgebreide barbecue voorgeschoteld en ondertussen kunt u genieten van 2 shows; een zeer getalenteerde buikdanseres en een artiest die al rond draaiend, allerlei capriolen uithaalt met zijn bijzondere kostuum.

In het kamp kunt u ook nog andere activiteiten ondernemen zoals kameelrijden (inbegrepen) of een ritje maken met een quad (niet inbegrepen). Na de barbecue wordt u terug gebracht naar uw hotel.

Dag 3-4: Dagen op het circuit in Abu Dhabi
U wordt vandaag ruim op tijd opgehaald, want door drukte rondom het circuit kan de reistijd (normaal ca. 1.5 uur) langer zijn. U wordt afgezet bij het Yas Marina Circuit waar u naar binnen kunt en uw gereserveerde plaatsen kunt opzoeken.

Op zaterdag vindt de kwalificatie voor de race plaats. Op zondag wordt de race gereden. Op beide dagen zullen er na afloop van de race concerten van wereldberoemde artiesten zijn die u gratis kunt bijwonen. Dit is nog een verrassing, maar zodra de artiesten bekend gemaakt worden, zullen wij u informeren.

Aan het eind van beide dagen wordt u weer teruggebracht naar uw hotel in Dubai.

Dag 5: Dubai - Amsterdam
Uw Formule 1 avontuur zit er weer op. U wordt op tijd opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven, vanwaar u terugvliegt naar Amsterdam.

U komt dezelfde dag nog aan op Schiphol.
Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2018 333travel