Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Vorige pagina

7 Dagen, vanaf

€ 812,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 901,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Stedentrip New York met stopover IJsland

(R-7040)

7-daagse Stedentrip New York & Reykjavik

Uitzicht over Central Park in New York City

Dag 1: Vertrek Amsterdam - Reykjavik
Vanaf Schiphol vertrek je naar IJsland. Al vanuit de lucht kun je de fascinerende natuur van dit bijzondere land aanschouwen. Bij aankomst heb je transfer naar je hotel in de hippe hoofdstad Reykjavik. Ontdek de leuke restaurantjes, cafeetjes, trendy boetiekjes en gekleurde huizen van de stad. Je hebt 2 overnachtingen in het centrum van Reykjavik.

Dag 2: Reykjavik
Een hele vrije dag om de geisers, lava velden en vulkanen van IJsland te ontdekken. Tijdens de Gouden Cirkel van IJsland Tour kom je langs de hoogtepunten van IJsland. Je kunt ook vanuit de haven een walvis cruise maken.

Dag 3: Vertrek Reykjavik- New York
Vertrek naar New York, waar je dezelfde dag nog aankomt. Na aankomst op de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar je hotel in het centrum. Geniet van deze hippe en geweldige metropool. De stad kent ontelbaar veel bezienswaardigheden, geweldige winkelmogelijkheden en enorm veel entertainment. The 'Big Apple' heeft voor iedereen wat te bieden. Je hebt 3 overnachtingen in New York.

Dag 4 & 5: New York
Vroeg uit de veren want New York wacht! Naast de bekende bezienswaardigheden zoals Vrijheidsbeeld en Empire State building en Times Square, kun je ook een cruise maken om de skyline te bewonderen.

New York kent ook vele leuke wijken. SoHo met zijn gietijzeren gevels en kasseien-straten is zo mooi dat het moeilijk voor te stellen is dat men enkele decennia geleden de voormalige fabriekspanden het liefste zo snel mogelijk wilde afbreken. Het plan ging niet door en daarna groeide SoHo tot het bruisende hart van de New Yorkse kunst. Tot op de dag van vandaag wonen er gevierde kunstenaars. Maar SoHo is vooral de 'place to be' om te winkelen. Alle beroemde merken en unieke boetieks tref je in SoHo. Dus een heus walhalla voor shopliefhebbers! Voor de kunst liefhebbers heeft New York zeer interessante musea, zoals het Guggenheim Museum en het Metropolitan Museum of Art. Maak een tour langs al uw favoriete tv series & films in Manhattan.

Of maak een Gospel tour in Harlem en ervaar de betekenis van pure soul music.

Op Broadway kun je een van de vele musicals bezoeken. Je kent het gezegde, New York slaapt nooit, dus je kunt tot in de vroege uurtjes de stad ervaren.

Dag 6: New York - Amsterdam
Afhankelijk van je vluchttijden op eigen gelegenheid terug naar de luchthaven voor je vlucht naar Amsterdam.

Dag 7: Aankomst Amsterdam
Einde van een stedentrip in één van de leukste steden van Amerika!


Het Vrijheidsbeeld met op de achtergrond Manhatten

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel