Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Amerika > New york en niagara falls > Autohuur
Vorige pagina

8 Dagen, vanaf

€ 1022,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1115,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: New York en Niagara Falls

(R-7028)

8-daagse combinatiereis Amerika

Uitzicht over Central Park in New York CityBij deze fly drive is nog geen auto inbegrepen, zodat je zelf je auto kunt kiezen. 333travel werkt samen met een van Nederlands grootste autohuurbemiddelaar voor de scherpste tarieven en brede beschikbaarheid. Hieronder vind je meer informatie. Wij bieden echter nog meer mogelijkheden en maken graag een passende offerte voor je op, met de beste prijs en de bijbehorende voorwaarden. Klik hier voor je offerteformulier.

Afhankelijk van de grootte van je reisgezelschap kun je kiezen uit de volgende autocategorieën. Let hierbij goed op het aantal koffers dat in de auto past, wij geven hiervoor een indicatie per categorie.

1-2 personen:
Kleine auto - Compact
Dit komt overeen met autotype Nissan Versa of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 2 personen en maximaal 1 grote koffer of 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 29 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 40 per dag

2-3 personen:
Intermediate
Dit komt overeen met autotype Hyundai Elantra of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 3 personen en maximaal 1 grote koffer en 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 33 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 44 per dag

4 personen:
Fullsize
Dit komt overeen met autotype Nissan Altima of vergelijkbaar.
De auto is geschikt voor maximaal 4 personen en maximaal 2 grote koffers en 2 weekendtassen. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 38 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 48 per dag

5 personen:
Full Size SUV
Dit komt overeen met autotype Chevrolet Tahoe of vergelijkbaar. De auto is geschikt voor maximaal 5 personen en maximaal 3 koffers. Verder beschikt de auto over: airco en automatische versnelling.
Vanafprijs laagseizoen: € 69 per dag
Vanafprijs hoogseizoen: € 80 per dag

Inbegrepen bij de autohuur:
WA-verzekering met extra dekking van 1 miljoen
Ongelimiteerd aantal kilometers
All risk verzekering (CDW), diefstalverzekering (TP) en lokale belasting
Gratis dekking glas-banden-bodem en dakschade
24-uurs service voor noodgevallen
Vervangingsauto bij pech

Exclusief bij de autohuur:
Persoonlijke ongevallen verzekering (PAI -meestal gedekt door uw reisverzekering)
Extra bestuurders en jonge bestuurders toeslag
Eventuele one-way kosten
Brandstof
Parkeer- en tolgelden
Kinder/babyzitje en GPS/navigatiesysteem

Eigen risico
Er is geen eigen risico. Ook de kosten bij schade aan glas, banden, bodem en dakschade worden volledig vergoed. Ter plaatse dien je wel het schadebedrag te betalen. Eenmaal thuis is dit weer eenvoudig terug te claimen, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Optionele extra’s:
Extra bestuurder
Bij boeking van je huurauto geef je een hoofdbestuurder op. Zijn er meer personen die willen rijden? Dat is mogelijk tegen een kleine toeslag die je ter plekke dient te voldoen. Bij een AD servicepakket is een extra bestuurder zelfs gratis inbegrepen. Let op: zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) moet(en) het huurcontract ondertekenen. Zo is iedereen optimaal verzekerd.

Jongerentoeslag
Indien de hoofdbestuurder en/of extra bestuurders 21 t/m 24 jaar oud zijn wordt er een jongerentoeslag gerekend. Deze verschilt per verhuurder, variërend van USD 15 - 45 per dag per bestuurder met die leeftijd.

Baby/kinderzitje
De verschillende verhuurders rekenen voor een baby/kinderzitje een bedrag tussen de USD 7-12 per dag, excl. tax. Leeftijd en/of het gewicht van het kind dient door gegeven te worden ten tijde van reserveren.

Navigatiesysteem
Indien je gebruik wilt maken van een GPS systeem adviseren wij je deze voor vertrek aan te vragen. Het navigatiesysteem kost USD 10 - 12 per dag.

Eventuele extra kosten ter plaatse:
One Way kosten
Wanneer je de huurauto wilt inleveren in een andere plaats dan waar je deze hebt opgehaald, dien je in de meeste gevallen hier extra voor te betalen. Deze kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid. Doorgaans zijn de one-ways binnen Florida en Californië gratis.

Belangrijke zaken:
Rijbewijs en minimale leeftijd
De minimale leeftijd om een auto te mogen huren en besturen is 21 jaar. Echter, indien de bestuurder en/of extra bestuurders jonger zijn dan 25 jaar, wordt er vaak een jongerentoeslag gerekend. Zie het kopje ‘eventuele extra kosten ter plaatse’. Ook dien je meestal minimaal een jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Vergeet je rijbewijs niet mee te nemen.

Legitimatie en creditcard
Je dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is. Daarnaast is een creditcard, op naam van de hoofdbestuurder, verplicht voor de waarborg.


Gele taxi in New York City

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel