Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Rondreis > Amerika > Best deal las vegas en indian trails > Dag tot dag
Vorige pagina

14 Dagen, vanaf

€ 853,- p.p.

vanaf 4 personen

€ 1103,- p.p.

vanaf 2 personen

* Dit zijn indicatieprijzen
Direct reserveren? Offerte opvragen

Rondreis: Best Deal Las Vegas en Indian Trails

(R-7054)

14-daagse autorondreis Amerika

Dag 1: Vertrek Amsterdam – Las Vegas
Vertrek vanaf Amsterdam naar dé amusement stad ter wereld; Las Vegas in Nevada. Na het ophalen van je huurauto rijd je vervolgens naar je overnachtingshotel.
Glamour, shows, casino's, shopping Malls en indrukwekkende hotels vormen het decor van de grootste gokstad ter wereld. Je hebt 2 overnachtingen in Las Vegas.

Dag 2: Las Vegas
Ontdek de bijzondere sfeer van 'Vegas". Wandel langs The Strip en bekijk de hotels Caesars Palace, Paris en neem de gondel in The Venetiaan. Wellicht wil je zelf een gokje wagen in een van de vele gokgelegenheden. 's Avonds is The Strip volledig verlicht met Neon lichten en komt deze woestijnstad volledig tot zijn recht. Mis 's avonds ook niet de fontein show bij het Berlagio Hotel. Als je een spectaculaire diner show wilt bijwonen met een beroemde artiest, is het raadzaam dit van tevoren te reserveren. In de nabije omgeving kun je nog 2 bijzondere uitstapjes maken zoals naar de indrukwekkende Hoover Dam en het spookstadje Calico. In dit oude cowboy stadje is de grootste zilver vondst van Nevada gedaan.

Dag 3: Las Vegas - Zion-Kanab (ca.253 km)
Vandaag kom je langs Zion National Park. Deze omgeving is ontstaan door eeuwenlange erosie die indrukwekkende rotsformaties hebben gevormd. De smalle delen zijn kleurrijk en ontstaan door erosie, wind en water. Er gaat een gratis shuttle-service door het park en deze stopt bij de Visitor Center. Je rijdt door naar Kanab, ook wel klein Hollywood genoemd, daar hier vele Western films zijn opgenomen.

Kanab is ook de uitvalbasis voor het natuurfenomeen The Wave! Deze zandstenen rotsformatie is de beroemdste bezienswaardigheid van de hellingen van de Coyote Buttes, op het Colorado Plateau. Populair onder wandelaars en fotografen om zijn kleurrijke roodgele golvende vormen, en de ruige, ongebaande wandeling om het te bereiken. Let op! Iedere dag worden er maar een beperkt aantal mensen toegelaten door loting, of je kunt ruim van tevoren via Internet reserveren! Overnachting in Kanab.

Dag 4: Kanab - Antelope Canyon - Page (ca.350 km)
Je reist verder naar Lake Powell. Duizenden jaren geleden stroomde de Colorado rivier door Glen Canyon en schuurde langs het zandsteen.

In 1963 werd de Glen Canyon dam gebouwd, waardoor het Lake Powell meer ontstond met diepblauw water omgeven door roodkleurige rotswanden. Je kunt ook een boottocht maken over Lake Powell. Ook kun je Rainbow Bridge bezoeken, de grootste natuurlijke brug ter wereld.

Rondom het meer ligt het park Glen Canyon National Recreation Area waar zich vele canyons en rotsschilderingen bevinden, zoals de fascinerende Antelope Canyon. De canyon ligt op Navajo grondgebied. De Navajo’s hebben de canyon jarenlang geheim gehouden. Upper Antelope Canyon ligt binnen in een hoog, rood zandstenen plateau; de ingang is een smalle opening. Het verbergt een magische wereld van glooiende zandstenen wanden, die prachtige kleuren krijgen in het gefilterde zonlicht. Vooral rondom het middaguur is de lichtinval perfect. Je kunt de canyon alleen onder begeleiding van een gids bezoeken. Je overnacht in Page.

Dag 5: Page - Grand Canyon South Rim - Sedona (ca. 340 km)
Vroeg uit de veren voor het volgende hoogtepunt! Een van de bekendste Nationale Parken in Amerika is de Grand Canyon in Arizona. Het wordt beschouwd als een van de zeven wereldwonderen der natuur. Een bezoek aan de Grand Canyon zal dan ook altijd een onvergetelijke indruk achter laten. Miljoenen jaren geleden werd hier een deel van de aardkorst omhoog gedrukt, daardoor ontstond het Colorado Plateau, waar de Grand Canyon onderdeel van uit maakt. Je kunt de Grand Canyon bekijken vanaf de verschillende uitkijkpunten. Mocht je echt willen afzakken naar de bodem, dan heb je zeker 2 dagen nodig.

Vervolgens vertrek je naar de wonderlijke omgeving van Sedona. Je wordt omringd door rode rotsformaties en spirituele omgeving. Al eeuwenlang is deze omgeving voor de Indianen een heilige plek door de aanwezigheid van aardstralen. Deze zijn onder andere voelbaar bij Bell Rock en Cathedral Rock. Je kunt er zelf heen rijden of een fantastische jeeptour maken naar de plekjes waar alleen insiders komen. Het plaatsje Sedona staat bekend om zijn artistieke inwoners, kunstzinnige winkeltjes en leuke galeries. Je rijdt door de 16 Miles lange en imponerende Oak Creek. Je overnacht in Sedona. Het best bewaarde geheim van Arizona!

Dag 6: Sedona - Kayenta (ca. 288 km)
Je roadtrip brengt je langs desolate wegen en langs Indiaanse Reservaten omringd door woestijn. Je reisdoel voor vandaag is Kayenta, het dorpje vlakbij Monument Valley, waar je 1 nacht verblijft. Neem een kijkje in het museum, waar uitleg wordt gegeven over de niet te kraken Navajo code die werd gebruikt tijdens de II Wereld oorlog.

Dag 7: Monument Valley - Moab (ca. 269 km)
Vroeg uit de veren voor een nieuw hoogtepunt. Monument Valley is een schilderachtig gebied met dieprode kleuren en maakt deel uit van het Colorado Plateau. De vallei ligt in het Navajo Reservaat en waar je ook goed kennis kunt maken met de boeiende Navajo cultuur. De enorme rode rotsen vormen een enorm contrast met de achtergrond. Tree Sisters en The Thumb zijn het beroemdst.

Je kunt hier met eigen vervoer door heen rijden, 17 miles op een onverharde slechte weg. Of je kunt een spectaculaire Navajo Monument Valley jeep tour maken, die is uitgevoerd door de Navajo Indianen waarbij je op prachtige afgelegen gebieden komt en een goede indruk krijgt van een eeuwenoude levenswijze in deze regio.

Monument Valley heeft voor vele achtergronddecors geschitterd van Western films. Dan vervolg je de reis naar Moab, waar je 2 nachten verblijft.

Dag 8: Moab - Arches National Park - Moab (ca. 269 km)
Moab ligt vlakbij de ingang van Arches National Park. Dit park bevat werelds grootste concentratie van natuurlijke rode stenen bogen. Deze circa 2000 bogen vormen een wonderlijke speling van de natuur. De meest bekende is Delicate Arch. Je kunt hier ook een prachtige wandeling naar toe maken. Bezoek ook het Aztec Ruins Monument. Moab is een leuk plaatsje waar je ook kunt gaan raften en mountainbiken.

Dag 9 : Moab - Canyon National park - Capitol Reef National Park/Torrey (ca 318 km)
Vanaf Moab rijd je naar Dead Horse Point State Park, waar je getrakteerd wordt op de meest spectaculaire uitzichten van Utah. Dan verder naar Canyonland National Park. Geniet van het adembenemende uitzicht over de Colorado rivier. Bezoek vooral het meest kleurrijke deel van het park; Needles. Vervolgens naar Capitol Reef National Park kenmerkend om zijn 160 kilometer lange gleuf in de aardkorst. De omgeving bestaat uit canyons en kleurrijke rotsen. Je kunt kiezen tussen de scenic drive of een prachtige wandeling maken op één van de vele wandelpaden. Je overnacht in het gehucht Torrey.

Dag 10: Torrey - Bryce Canyon National park (ca 214 km)
De reis gaat verder. Leuke stops onderweg zijn Anazasi Indian Village en Kodachrome Basin State park. Dan kom je aan bij het fenomeen Bryce Canyon, beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties. De zon zorgt voor kleurschakeringen in de rotsen die variëren van roze, rood en oranje. Rij ook naar Rainbow Point, op een heldere dag kunt u zelfs tot 150 km ver kijken. Bryce Canyon is natuur op zijn mooist! Je overnacht in het nabijgelegen dorpje Panguitch voor 2 nachten.

Als je het echte cowboy gevoel wilt ervaren kunt je de reis met 2 nachten verlengen Cowboy leven op een Ranch, waar je onder andere kunt paardrijden in een fantastische omgeving en bij het kampvuur de magie van het Westen kunt ervaren. Je overnacht in het nabijgelegen dorpje Panguitch.

Dag 11: Bryce National Park
Een hele dag om te genieten van de natuurschoon van Bryce National Park.

Dag 12: Bryce National Park -Las Vegas (ca. 308 km)
Vandaag reis je terug naar las Vegas. Waar je nog naar hartenlust kunt gaan winkelen of een gokje kunt wagen of uiteraard heerlijk kunt ontspannen bij je zwembad!

Dag 13: Las Vegas - Amsterdam
Vertrek naar de luchthaven, waar je de auto weer inlevert en terugvliegt naar Amsterdam.

Dag 14: Amsterdam
Aankomst op Schiphol en einde van een indrukwekkende reis langs de natuurlijke wonderen van West Amerika.


Welcome to Las Vegas bord
Monument Valley USA

Routekaart


Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel