Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Zuid afrika > Gansbaai

Streekinformatie over Gansbaai
Ondanks de groeiende toerisme industrie is de visindustrie nog steeds de belangrijkste economische factor in Gansbaai. The visfloot welke elke dag vanuit de haven vertrekt biedt nog steeds een baan aan een groot aantal van de inwoners.

Gansbaai staat tevens bekend als startpunt voor het bekende ‘Whale Watching’ en ‘Shark cage diven’. U vertrekt vroeg in de ochtend met een boot de zee op. Bij Whale Watching gaat u varend met de boot op zoek naar walvissen; bij Shark Cage Diving gaat dat iets anders. U vaart dan niet veel rond maar gaat naar een vaste lig plek. Hier wordt vanuit de boot een kooi het water in gehangen en wanneer u uw wetsuit aangeeft gaat u met een duikbril de kooi in om de haaien te zien zwemmen.

Een echte aanrader voor als u houdt van wilde dieren en avontuur!
Whale Watching is alleen in het walvissenseizoen mogelijk (juli – november), Shark Cage Diving bijna het hele jaar door. Hou er wel rekening mee dat beide excursies afhankelijk zijn van het weer en bij harde wind of ruige zee geannuleerd kunnen worden.

Rondreizen en bouwstenen naar Gansbaai


Verborgen Plekjes van Zuid-Afrika

Inclusief vluchten: Ervaar een andere kant van Zuid-Afrika en ga op ontdekkingstocht naar het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit prachtige land. Je verlaat grotendeels de gebaande paden ...

Bekijk reis
Vanaf €2014,- p.p.

Aantal dagen: 18
Inclusief vliegtickets: Ja
Verlengbaar: Ja
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan

Kooiduiken met Witte Haaien

Wil je tijdens je verblijf in Kaapstad een avontuurlijke belevenis van ongekend formaat beleven? Dan is kooiduiken met witte haaien in Gansbaai de ultieme ervaring! De boot heeft een zeer sterke ...

Bekijk reis
Tags: Dagexcursies, Actief
Vanaf € 157,- p.p.

Aantal dagen: 1
Inclusief vliegtickets: Nee
Verlengbaar: Nee
Maatwerk mogelijk: Ja

Bekijk deze reis Vraag offerte aan
Bekijk alle rondreizen naar Zuid-Afrika

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel