Zoover winnaar Beste verre reizen specialist
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
U bent hier: Home > Reisinformatie > Landinformatie > Thailand > Vervoer

Vervoer in Thailand

Thailand heeft een uitgebreide infrastructuur en het openbaar vervoer is bijzonder goedkoop en van goede kwaliteit. Tussen elke plaats van betekenis rijden bussen. Dit kunnen lokale bussen zijn, maar ook luxe toeristische tourbussen. In Bangkok kunt u ook gebruik maken van de Skytrain of BTS. Deze verbindt de belangrijkste uitgaans-, shopping-, en zakencentra snel en comfortabel.

De metro is een goed alternatief. Daarnaast is de taxi een veelgebruikt vervoermiddel. In Bangkok alleen al rijden 75.000 taxi’s. Controleer of de chauffeur de meter aanzet. Als u buiten Bangkok met de taxi reist, zult u moeten onderhandelen over de prijs. Het is verstandig om voor de terugreis het visitekaartje van uw hotel in het Thais mee te nemen.

Voor lange afstanden kunt u een binnenlandse vlucht nemen of met de nachttrein reizen. Binnenlandse vluchten zijn snel, comfortabel en relatief goedkoop, maar de nachttrein is een leuke, goedkope en ontspannen ervaring. Thailand heeft een efficiënt spoorwegnetwerk met 1e, 2e en 3e klas compartimenten. In de nachttrein wordt in de 1e en 2e klasse uw stoel omgebouwd tot bedje.

trein rijdt door Thaise markt

Soorten reizen

Vliegtickets

Over 333travel

Reisinformatie

In de media

Bekijk ook eens

Bestemmingen

© 2019 333travel